Rozprávkové novinky Máša a medveď od Smoby

  Kategórie: Tipy na hračky, Akcie a zľavy,
4 min
08. mar'16

Aj vaše dieťa si získala veselá rozprávka o nezbednom dievčatku Máši a bývalom cirkusovom medveďovi Míšu? V našej ponuke nájdete krásne hračky s týmto obľúbeným motívom. Teraz k objednávke akejkoľvek hračky s motívom Máša v hodnote aspoň 80 € získate obľúbenú stavebnicu zadarmo.

Rozprávka Máša a medveď uchvátila doslova celý svet. Hlavnou myšlienkou rozprávky je priblížiť deťom témy o priateľstve, opatere, slobode, kreativite a zobrazuje bláznivé šibalstvá hlavných hrdinov. Populárna rozprávka opisuje príbeh energickej Máši a jej priateľa medveďa. Ich život je plný zábavy a dobrodružstiev, na ktorých sa pobavia detičky v každom veku. Tento obľúbený formát sa vysiela v 92 krajinách naprieč celým svetom. Obľubu si získala aj vďaka sieti YouTube, kde sa jedna z epizód radí do dvadsiatky najúspešnejších videí všetkých čias.

Stavebnica za nákup hračky Máša a medveď

V našej ponuke nájdete široké spektrum hračiek s motívom obľúbených hrdinov. Hračky na záhradu ako je domček či šmykľavka, trojkolka, kolobežka či odrážadlo vtiahnu deti do rozprávkového sveta a pomáhajú im rozvíjať fantáziu i jazykové schopnosti. Spoločnou hrou v domčeku deti predstierajú hru na rodinu či na rozprávkových hrdinov. Dovoľte im vstúpiť do rozprávkového sveta spolu s domčekom francúzskeho výrobcu Smoby.

Nakúp Mášu, získaj Mášu

Vybrali ste si niečo z našej ponuky? Máme pre vás skvelú novinu. Ak sa vo vašom košíku pri nákupe nad 80 € bude nachádzať akákoľvek hračka s motívom Máša a medveď, ako darček od nás získate stavebnicu Máša Play Big Bloxx podľa vlastného výberu zadarmo k vašej objednávke. Tieto stavebnice sú kompatibilné so všetkými stavebnica z tohto radu ako aj so stavebnicami Lego Duplo. Akú stavebnicu ste si vybrali nám napíšte v poznámke.

Jedinečný záhradný domček od Smoby

Domčeky Smoby sú výnimočné vďaka kvalitnému plastovému materiálu, ktorý je jemný a hebký k detským rúčkam. Jeho hrany sú zaoblené a preto sa dieťa ani pri menšej nešikovnosti neporaní. Stabilita domčeka Máša je zaručená. Vďaka kvalitnej konštrukcii a stabilnému pôdorysu je odolný aj voči vplyvom počasia. Farby ani po niekoľkých rokoch na slnku nevyblednú! Tento zázrak je možný iba vďaka UV filtru, ktorý chráni farby domčeka.

 Záhradný domček Máša

Detičky si tiež môžu pestovať kvetinky v kvetináčoch, polievať ich a sledovať ako rastú. Na výber sú dva varianty domčeka s motívom Máša a medveď. Urobte deťom radosť a vyčarujte im vlastné detské ihrisko priamo na vašom dvore.

Šmykľavka Smoby Máša a medveď

Detská šmykľavka Smoby s motívom Máša je vyrobená z kvalitného plastu s UV filtrom a jej jedinečnou funkciou je vodná kaskáda. Deti túto funkciu ocenia hlavne počas horúcich letných dní, kedy sa takto schladia. Šmýkanie sa na šmýkačke je obrovská zábava. Má skladné rozmery a vďaka tomu sa pohodlne zmestí i do detskej izby, poskladá sa do kufra auta a môžete ju deťom vziať kamkoľvek.

Domček Máša a medveď

Niečo pre malé princezné

Dievčatká milujú hru s bábikou, od ktorej sa nechcú hnúť ani na krok. Malé starostlivé pestúnky môžete potešiť kočíkom, kuchynkou alebo jedálenskou stoličkou s motívom ich obľúbenej hrdinky - odvážnej Máše. Ich pozornosť si zaručene získa aj trojkolka či kolobežka, bez ktorej by nebolo žiadne detstvo kompletné. Aj vy sa zaručene pamätáte na krásne chvíle strávené na ihrisku s kamarátmi či so súrodencami. Doprajte vašim ratolestiam šťastné detstvo s kvalitou hračiek Smoby.

Hračky Máša a medveď

Masa hracky smoby