Vstúpte! Záhrada plná hračiek otvára svoje brány

  Kategórie: Tipy na hračky, Akcie a zľavy,
4 min
14. mar'22

Slnko svieti, tráva sa po dlhej zime konečne zelená, stromy pučia a hračky na záhradu sa pýtajú von! Na našom eshope mackoviahračky.sk ich nájdete všetky na jednom mieste, a to doslova. Vďaka interaktívnej mape záhrady a detského ihriska objavíte tie pravé hračky pre vaše deti rýchlo a jednoducho.

Keď kliknete na tento odkaz, ocitnete sa vysoko v oblakoch, odkiaľ sa dostanete ku všetkým dôležitým hračkám do každej záhrady. Chcete vedieť, čo všetko objavíte pod slnečnými lúčmi? Posúvajte sa stále nižšie a nižšie a objavujte krásne hračky pre všetky deti, ktoré ich počas nasledujúcich týždňov dokonale zabavia.

Po kliknutí na jednotlivé hračky sa vám zobrazí celá kategória a vy sa môžete pustiť do výberu hračky, ktorá bude vášmu dieťatku ako šitá na mieru. Nezastavujte sa iba pri domčekoch a šmykľavkách a poďte s nami objavovať celý svet záhradných hračiek. Na deti čakajú preliezačky, detské vozidlá, hojdačky, pieskoviská, záhradné detské grily a kuchynky, detský nábytok, vodné dráhy, nevyhnutné pomôcky pre malých záhradníkov a tiež odrážadlá a trojkolky, ktoré ich bezpečne dopravia na detské ihrisko.

Nádherná interaktívna mapa vás prevedie celou záhradou či detským ihriskom a ponúkne vám nielen kvalitné hračky pre vaše deti, ale aj inšpiráciu. Ako a kde rozmiestniť hračky v záhrade? Ktoré hračky sa perfektne funkčne dopĺňajú? Hodí sa detský nábytok k šmykľavke, alebo skôr k záhradnému grilu? Čo všetko môžu mať deti v záhrade a ktoré hračky tam využijú najviac zo všetkých?

Hračky na záhradu Smoby

Na záhradu len to najlepšie

Príchod jari znamená, že deti budú čoraz viac voľného času tráviť hraním v exteriéri, a ten treba už vopred poriadne pripraviť. Vytvorte deťom doma vlastné detské ihrisko, kde sa môžu spolu so súrodencami a kamarátmi bezpečne hrať. My presne vieme, ktoré hračky budú funkčnou ozdobou každej záhrady.

Priestranný domček Neo Friends House so záhradkou

Pri vstupe na našu mackovskú záhradu vás a vaše deti privítajú detské domčeky, medzi ktorými nechýba priestranný domček Priateľov so záhradkou. Domček na záhradu Neo Friends House je vynovený, rozšíriteľný a ponúka mimoriadne veľký priestor na hranie viacerých detí. Súčasťou domčeka je piknikový stolík využiteľný zvnútra i zvonka či predzáhradka s kvetináčmi, v ktorých si deti môžu pestovať vlastné bylinky a kvety. Jedinečnosť domčeka spočíva v jeho rozšíriteľnosti. Domček pre deti môžete priamo v eshope rozšíriť o viaceré doplnky, napríklad letnú kuchynku, slnečník, pevnú plastovú podlahu, odkvapovú rúru, solárnu lampu či plne uzamykateľné dvere s otvorom na poštu.

Domček Neo Friends Smoby

Hracie centrum Multisport Fun Center

V jarnej záhrade eshopu mackoviahračky.sk nechýba ani výnimočné hracie centrum od Smoby, ktoré deťom ponúkne celé spektrum rôznych hier. Drobci sa môžu tešiť na šmykľavku, basketbalový kôš, futbalovú bránu, lezeckú stenu, rebrík a samozrejmosťou je aj piknikový stolík, pri ktorom si oddýchnu a načerpajú energiu do ďalších hier. Zábavné detské centrum je naozaj multifunkčné a zároveň veľmi praktické. Pomáha deťom rozvíjať sociálne väzby, fantáziu a predstavivosť a počas hry u detí možno objavíte nové, skryté talenty. Športom sa deti prirodzene spájajú, učia sa zdravej súťaživosti a spolupráci a trávia voľný čas na čerstvom vzduchu. Na tomto hracom centre by ste len veľmi ťažko hľadali nejaké negatívum.

Dobrodružná dráha Adventure Course

Súčasťou každej správnej záhrady musí byť aj naša exkluzívna novinka od Smoby - dobrodružná dráha Adventure Course na rozvoj pohybových zmyslov. Dobrodružná dráha prinesie deťom množstvo príležitostí na precvičenie pohybových schopností, reflexov, zlepšenie priestorového vnímania a koordinácie celého tela. Znie to nudne? Ani náhodou! Štyri chodníčky a štyri oporné body môžu deti poskladať podľa vlastnej fantázie a tej sa medze nekladú ani počas samotnej hry. Akým spôsobom sa deti rozhodnú prejsť cez chodníky? Budú mať v ceste prekážky? Bude podmienkou skákanie na jednej nohe alebo chôdza s rozpaženými rukami? A čo tak chôdza naslepo? Vidíte, to už ani zďaleka neznie ako nudne strávený čas.

Dobrodružná dráha Smoby

Vstúpte do našej záhrady