Jesenné radovánky s hračkami za super ceny!

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
08. okt'16

Jesenné dni sú ako stvorené na spoločné aktivity s deťmi. Posilnite imunitu detí prechádzkou v šuchotavom lístí, či už na odrážadle alebo trojkolke, a nebojte sa ani hier v chladnejšom počasí. Otužovanie deťom len prospeje.

Jeseň si môžete spestriť rôznymi aktivitami. Toto ročné obdobie poskytuje deťom mnoho materiálu na tvorivé aktivity. Vetvičky so šípkami, šišky či popadané lístie sú tými správnymi surovinami na výrobu jesenných dekorácií. Na spoločne strávený čas a zážitky budú deti spomínať ešte dlho. Nezabudnuteľné jesenné radovánky však môžete zažiť aj s našimi hračkami, ktoré teraz kúpite za super ceny!

Hračky na jeseň

Pravidlá jesenných hier vonku

  • aktivity v prírode vyberajte primerane počasiu,
  • pri pohybe na odrážadle alebo kolobežke sa telo ohrieva viacej ako pri chôdzi, vrstvite preto deťom oblečenie,
  • myslite na reflexné prvky, na jeseň sa skôr stmieva.

Prvé kroky v šuchotavom lístí

Začalo vaše dieťatko s prvými krokmi práve v tomto ročnom období? Ideálnym pomocníkom pri naberaní istoty pri chodení je detské chodítko. Na rozdiel od klasických „pavúkov“, na ktoré sme boli zvyknutí, s drevenými chodítkami Janod detičky chodia samy a získavajú správne návyky chôdze. Pri prvých krokoch sa opierajú o vozík a našľapujú na celé chodidlo. Drevené chodítka sú vyrobené z kvalitného materiálu a fungujú na princípe tlačenia a vďaka úložnému priestoru si v nich deti môžu na prechádzky vziať aj obľúbené hračky.

Drevené chodítko Tatoo Buggy Janod s počítadlom a ABC kockami od 1 roka

Drevené chodítko Janod
Drevené chodítko Tatoo Buggy je ideálny pomocník pri prvých krôčikoch. Súčasťou tejto krásnej drevenej hračky je 30 kociek s číslami a abecedou, ktoré deťom poslúžia pri učení sa prvých slov a číslic.

Drevené kočíky pre bábiky

Na kolesách to ide rýchlejšie ako po vlastných

Jesenná prechádzka v parku dostane iný rozmer, ak ju drobec absolvuje na odrážadle. Tento dopravný prostriedok poskytuje deťom väčší priestor na skúmanie okolia. A keďže sa na ňom dokážu pohybovať rýchlejšie ako po vlastných, stihnú toho vidieť, a aj vymyslieť, oveľa viac.

Imunitu dieťatka posilní pohyb na čerstvom vzduchu v podobe kolobežkovania. Takáto pohybová aktivita trikrát do týždňa po 20 minút má pozitívne účinky na odolnosť organizmu. S menšími detičkami sa na vyberte na prechádzku na trojkolke. Keď budú unavené z pedálovania, riadenie trojkolky prevezmete za ne.

Drevený balančný bicykel Bikloon Janod Red &White

Balančné odrážadlo Janod

Nafukovacie kolesá dreveného balančného bicykla Janod zabezpečia hladkú a pohodlnú jazdu, pretože sa prispôsobia rôznym povrchom. Krásny dizajn v retro štýle ocenia viaceré generácie.

Drevené odrážadlá

Majstrovanie s oteckom na dvore

Záhrada je pre deti nekonečný zdroj inšpirácií a hier. Ak vás jesenné slniečko príjemné prekvapí, je dobré mať po ruke hračky na detské šantenie. Uložili ste detský domček na zimný odpočinok? V tom prípade určite oceníte ľahko prenosnú hračky v podobe hracieho stola.

Obľúbenou činnosťou, ktorú budú deti brať ako zábavnú hru, je zhrabovanie lístia. Detské náradie navyše potrénuje jemnú motoriku a pohybové zručnosti malých záhradníkov. K detským hrám na povolanie patrí aj hra na domácich majstrov. Skrutkovače, kliešte, pílka či meter fascinujú nejedného chlapca. A keďže sa pomaly blíži zima, je najvyšší čas vyrobiť spoločne kŕmidlá pre vtáčiky.

Pracovná dielňa pre deti Black+Decker Smoby s mechanickou vŕtačkou a autíčkom s 92 doplnkami

Pracovná dielňa pre deti Smoby

Smoby pracovná dielňa Black+Decker je zárukou hodín plných zábavy a majstrovania. Medzi 92 doplnkami nájdete 7 pracovných nástrojov ako kladivo, skrutkovač, kliešte, kľúče a pílu, 20 skrutiek či mechanickú vŕtačku.

Pracovná detská dielňa

Keď vonku prší

Ako zabaviť deti v daždivom počasí? Snažte sa im vymyslieť program, ktorý ich niečo nové naučí. Výber aktivít, samozrejme, závisí od veku detí. Inšpirovať sa môžete aj hrami, ktoré ste hrávali sami za svojich detských čias. Keď vám dôjdu nápady, zachránia vás spoločenské hry alebo skladanie puzzle. S menšími deťmi môžete súťažiť v stavaní kociek a baviť sa dlhé hodiny s detskými stavebnicami.

Stavebnica Máša a medveď na chalupe PlayBIG Bloxx s 2 figúrkami 122 dielov

Stavebnica Máša a medveď PlayBIG Bloxx

Detská stavebnica PlayBIG Bloxx Máša je nádherná hračka pre deti od 18 mesiacov do 5 rokov. 122 dielikov a figúrky dievčatka a jej priateľa medveďa poskytnú deťom dlhodobú zábavu pri skladaní.

Detské stavebnice