Prekvapte deti super hračkami do 70 €

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
04. okt'16

Obdobie, keď sa sychravé dni skracujú a čoraz menej času zostáva na hry vonku, sa môžu vaše ratolesti cítiť skľúčene. Čo tak potešiť ich peknou hračkou za zvýhodnenú cenu? 

Hračkárstvo MackoviaHračky.skV čase jesenného zberu nemusia vyjsť naprázdno ani vaši najmenší. Vybrali sme päť vychytených produktov, ktoré rozžiaria oči každého dievčatka či chlapca. A nielen to. Vďaka týmto hračkám sa ich detská izba zmení na svet plný fantázie a kreatívnych hier.

Parádna stavebnica za 51,99 €

Detská stavebnica Peppa PigVyberte sa so svojimi deťmi do nemocnice s prasiatkom Peppa Pig a jeho rodinkou – Georgom, mamičkou Pig aj ockom Pig. Stavebnica PlayBIG Bloxx so 112 dielikmi a 4 figúrkami bude skvelou odmenou pre každého drobca. A vôbec nezáleží na tom, či má 18 mesiacov alebo 5 rokov. Na tejto hračke je skvelé nielen to, že deti zabaví na dlhé hodiny, možno ju tiež voľne kombinovať so stavebnicami Lego, takže najmenší si môžu skladať stále nové objekty a vymýšľať svoje vlastné príbehy.

Kúpiť hračku

Detská dielňa s elektronickou sadou nástrojov za 64,99 €

Detská pracovná dielňa SmobyAko vytrhnúť chlapca z nudy všedných dní? Ak sa rád motá po otcovej dielni alebo sa často hrá na opravára, určite mu dlhé chvíle spestríte kúpou modernej detskej dielne Black+Decker, ktorú dopĺňa elektronický set Quatro s elektronickou brúskou, pílkou a vŕtačkou. Obidve hračky od výrobcu Smoby vynikajú maximálne autentickým vyhotovením a prepracovanými detailmi. Určite nesmú chýbať vo výbave malých opravárov.

Kúpiť hračku

Neobyčajná kuchynka so zvukmi a potravinami za 65,99 €

Elektronická detská kuchynka Smoby TefalAk hľadáte naozaj univerzálnu hračku, pri ktorej sa zabavia rovnako dievčatá aj chlapci, skúste svoje ratolesti prekvapiť detskou kuchynkou. Hračka Tefal Studio Barbecue od Smoby je teraz v ponuke za veľmi výhodnú cenu aj spolu so sadou potravín v taške od výrobcu Écoiffier. Elektronická kuchynka je magickým miestom objavovania nových vecí – vydáva realistické zvuky ako pri varení, smažení či výrobe sódy, v čarovnom hrnci simuluje prípravu cestovín, v rúre zasa pečenie koláčika.

Kúpiť hračku

Multifunkčný detský kočík s príslušenstvom pre bábiku za 66,59 €

Set detského kočíka pre bábikyV prípade, že máte doma malú starostlivú mamičku, set detského kočíka pre dve bábiky, ktorý dopĺňa stolička, hojdačka a autosedačka Maxi Cosi & Quinny, ju zaručene nadchne. V jednej cene tak svojej slečne kúpite kvalitnú hračku v krásnom vyhotovení, navlas rovnakom ako pre ozajstné bábätká.

Kúpiť hračku

Nadčasové drevené odrážadlo za 69,99 €

Drevené odrážadlo JanodAj obyčajná jazda na detskom odrážadle môže byť štýlová vďaka krásnej hračke z dielne francúzskej spoločnosti Janod. Nádherná detská trojkolka v retro štýle je ideálna aj na vozenie v interiéri. Má špeciálne kolieska, ktoré sú pri jazde tiché a nezanechávajú stopy na podlahe. Sedadlo odrážadla má zasa malú opierku, čo znamená, že dieťatko sa môže voziť pohodlne a bezpečne.

Kúpiť hračku

Malé rady pred nákupom hračiek

  1. Dieťatko si musí hračku zaslúžiť, najmä vtedy, ak ide o drahšie produkty – kupujte ich za odmenu alebo ako motiváciu.
  2. Naučte drobca za každý darček pekne poďakovať, hračky by vaše ratolesti nemali brať ako samozrejmosť.
  3. Kupujte detičkám radšej kvalitné hračky – vydržia dlhšie, fungujú spoľahlivejšie, sú maximálne bezpečné a zachovávajú si pekný vzhľad.
  4. Skúste hľadať hračky, ktoré majú priamy či skrytý vzdelávací charakter, napríklad cibria detskú logiku alebo fantáziu, starostlivosť či komunikačné schopnosti.
  5. Hračky neslúžia na to, aby ste sa svojich detí „zbavili“. Nájdite si čas a zahrajte sa spolu s nimi, prehĺbi to váš vzájomný vzťah – nechajte si pripraviť pochúťku v detskej kuchynke, pomôžte im pri skladaní stavebnice, vymýšľajte si spolu s nimi príbehy.