5 hračiek BIG, vďaka ktorým bude leto vašich detí nezabudnuteľné

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
20. máj'22

Dlhé, teplejšie poobedia a blížiace sa letné prázdniny nútia rodičov zamýšľať sa nad tým, ako vyplniť voľný čas svojich detí. Aké hračky deti zaručene potešia a zabavia? V mackoviahračky.sk pre vás máme 5 riešení v podobe piatich krásnych hračiek z dielne nemeckého výrobcu BIG, ktorého charakterizuje sila, odolnosť a robustnosť.

Aktívne deti plné energie potrebujú počas dlhých letných dní, obzvlášť tých prázdninových, poriadnu dávku zábavy. Ak hľadáte hračky, ktoré si deti okamžite zamilujú a ktoré im doprajú dostatok pohybu, ste na správnom mieste. S hračkami do exteriéru od nemeckého výrobcu BIG si vaše deti užijú kopec ničím nerušenej zábavy počas celého leta a ešte oveľa dlhšie.

Odrážadlo Bobby Car Neo Rosé

Správne sa odraziť do leta je veľmi dôležité a vďaka odrážadlu Bobby Car Neo Rosé to bude veľmi jednoduché. Očarujúce odrážadlo BIG v ružovej farbe na prvý pohľad vyzerá nežne, ale pod kapotou ukrýva skutočný pretekársky výkon. Deti už počas prvej jazdy objavia realistické zvukové efekty, ergonomické sedadlo, tiché 3-vrstvové gumené kolesá, ale zato klaksón, ktorý počuť už z veľkej diaľky. Neoceniteľnou súčasťou je podložka pre koleno, ktorá starším deťom umožňuje odrážať sa jednou nohou. Nízka váha ružového odrážadla a zároveň vysoká nosnosť až 50 kg robia z tohto detského vozidla perfektné autíčko pre všetky deti od 12 mesiacov.

Odrážadlo Bobby Car Neo Rosé

Fontána na záhradu v tvare mušle Splash Shower

Osvieženie v lete deti potrebujú viac než soľ. Postarajte sa o to, aby mali deti počas horúcich dní dodržaný pitný režim, ale aj iné formy ochladenia organizmu. Fontána na záhradu v tvare mušle Splash Shower je vybavená dotykovým senzorom, ktorý sa spustí vždy, keď sa na ňu deti postavia. Vodnú hru BIG stačí pripojiť na záhradnú hadicu a o zvyšok sa už postarajú malí nezbedníci. Fontána má nosnosť až 100 kg a je vyrobená z pevného, odolného a stabilného plastového materiálu, ktorý dokonale stelesňuje hodnoty nemeckej značky BIG - silu, odolnosť a robustnosť.

Fontána na záhradu Splash Shower

Obojstranná hojdačka s 360° rotáciou Water Seesaw

O parádnu zábavu a osviežujúce dobrodružstvo sa počas leta postará obojstranná hojdačka s 360° rotáciou Water Seesaw. Fantastická hojdačka BIG pre dve deti funguje na princípe tradičnej hojdačky, ktorú všetci veľmi dobre poznáme z detských ihrísk, ale predsa ukrýva skvelé prekvapenie. Jej súčasťou je osviežujúci vodotrysk, ktorý stačí jednoducho napojiť na záhradnú hadicu a o jeho aktivovanie sa postará dieťa, ktoré sa počas hojdania dotkne zeme. Robustné, kovovo-plastové telo hojdačky je v stredovej časti pohyblivé a otáča sa do 360°, takže núdza o zábavu určite nehrozí.

Obojstranná hojdačka Water Seesaw

Odrážadlo v podobne obytného karavanu Camper

Nádherná novinka medzi hračkami značky BIG poteší všetky deti od 2 rokov. Odrážadlo Camper BIG je omnoho viac ako iba obyčajné odrážadlo - má tvar obytného karavanu a pod kapotou môžu deti prevážať svoju obľúbenú figúrku alebo mini bábiku. Pod otvárateľným sedadlom deti neobjavia iba prázdny úložný priestor, ale plne vybavený obytný karavan pripravený na dobrodružné jazdy. Jedinečné odrážadlo s veselými samolepkami má protišmykové kolesá a klaksón na volante, ktorý má vôľu do 30° uhlov.

Odrážadlo Camper

Pieskovisko s vodnou dráhou Sandy

Nevedia si vaše deti predstaviť leto bez hry v piesku? Žiadny problém! Pieskovisko s vodnou dráhou Sandy v pestrých odtieňoch zelenej farby im dopraje dlhé hodiny hry v piesku. Pieskovisko s vnútornými rozmermi 100x100 cm pojme až 383 kg piesku, takže o plnohodnotnú zábavu bude určite postarané. Súčasťou je aj praktický skladací kryt, ktorý ochráni piesok pred nepriazňou počasia a znečistením zvieratami. Hra v pieskovisku prebúdza detskú kreativitu a s pomocou tých správnych hračiek vám deti svojimi výtvormi vyrazia dych.

Pieskovisko s vodnou dráhou Sandy

Objavte hračky BIG