9 najlepších hračiek z Francúzska pre dievčatá

  Kategórie: Tipy na hračky,
8 min
20. dec'21

Vyberáte darček pre dcéru a chcete ísť na istotu? V našom internetovom hračkárstve nájdete krásne hračky pre deti na jednom mieste. Vybavte vianočné nákupy aj tento rok z pohodlia domova a postarajte sa o čarovné Vianoce. Tie síce nie sú iba o darčekoch, ale my aj napriek tomu vieme, čomu sa potešia všetky dievčatká.

Kočíky, bábiky a doplnky pre bábiky. Nájsť si pod stromčekom aspoň raz jednu z týchto hračiek je snom každého dievčatka. Modelový rad Baby Nurse od renomovaného francúzskeho výrobcu hračiek Smoby je plný krásnych hračiek pre dievčatá, ktoré sa rady hrajú na mamičky a starostlivosť o bábiku patrí medzi ich najobľúbenejšie hry. Naši traja usilovní Mackovia spísali zoznam 9 hračiek z edície Baby Nurse, ktoré budú po rozbalení robiť radosť všetkým deťom.

Neodmysliteľná hra s bábikou

Hra s bábikou neodmysliteľne patrí k detstvu a okrem zábavy sa počas nej dievčatá učia sociálnym zručnostiam, hravým spôsobom sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti a taktiež si rozvíjajú fantáziu a predstavivosť. Deti pri hre často a rady napodobňujú dospelých a je prirodzené, že najväčším vzorom je pre dievčatká ich mamička.

Mama má množstvo superschopností a v ich detských očiach je jednoducho dokonalá. Nie je preto prekvapením, že dievčatká sa už od útleho veku rady hrajú s bábikami a chcú sa počas tejto hry čo najviac podobať na svoju maminu. O bábiku sa starajú s láskou, kŕmia ju, prebaľujú, prezliekajú, spievajú jej uspávanky a kočíkujú ju. S hračkami Smoby z edície Baby Nurse bude táto hra ešte krajšia.

Trojkrídlový domček pre bábiku

Komplexný domček pre bábiku poskytne malej mamičke všetko, čo potrebuje k starostlivosti o milovanú bábiku. Trojkrídlový domček pozostáva z postieľky, prebaľovacieho pultu s vaničkou a kuchynky s jedálenskou stoličkou. Hračka v krásnych odtieňoch ružovej je prepracovaná do toho najmenšieho detailu a deti budú počas hry objavovať každý kútik tohto domčeka.

V Smoby mysleli naozaj na všetko, preto domčeku pre bábiky nechýba kolotoč nad postieľkou či kôš na plienky umiestnený priamo pod prebaľovacím krídlom. Súčasťou stredného krídla, ktoré je určené práve na prebaľovanie a kúpanie bábiky, sú aj všetky nevyhnutné kozmetické potreby a nádherným prvkom je fotorámček, do ktorého si vaša dcéra môže vložiť fotku so svojou milovanou bábikou. Jedálenské krídlo má okrem stoličky aj mikrovlnku, drez, kuchynský riad a základné potraviny pre bábiku.

Trojkrídlový domček Baby Nurse

Elektronická vanička s tečúcou vodou

Chcete, aby bola hra vašej dcéry na mamičku čo najvernejšia? Vanička s tečúcou vodou sa o to postará. Originálna elektronická vanička Violette Baby Nurse dopraje bábike vašej dcéry hotový wellness. Vanička je vybavená elektronickým modulom, vďaka ktorému sa dá po napustení vaničky zo sprchovej hlavice púšťať voda ako pri skutočnom sprchovaní. Vďaka funkcii vodnej trysky si bude bábika užívať pravý bublinkový kúpeľ v jacuzzi a o luxusnú atmosféru sa postará aj farebné LED osvetlenie, ktoré pri každom kúpaní rozžiari vodnú hladinu.

Dizajnéri dotiahli vaničku pre bábiku do dokonalosti. Vanička je totiž vybavená aj praktickým držiakom na sprchovú hlavicu a odkladacím priestorom pre fľaštičku s mechanickým dávkovačom. Správnu teplotu vody deti odmerajú pomocou termosenzitívneho teplomera v tvare veľryby, ktorý reaguje na teplotu vody - farba teplomera sa mení v závislosti od teploty vody. Vanička pre bábiku deťom prinesie nielen zábavu, ale aj pocit zodpovednosti a dôležitosti. Počas hry sa deti naučia všetko dôležité o hygiene a aj vlastný kúpeľ si budú užívať omnoho viac.

Vanička Baby Nurse

Postieľka s pultom na prebaľovanie

Po teplom, voňavom a upokojujúcom kúpeli je čas na sladký, ničím nerušený spánok. O ten sa bábike postará postieľka s pultom na prebaľovanie. Tento nadčasový model v sebe ukrýva nielen postieľku, ale aj praktický pult na prebaľovanie. Ten sa dá v prípade potreby vyklopiť a odhalí postieľku, ktorá je pod ním šikovne a nenápadne ukrytá.

Veľkou výhodou je možnosť výškovo nastaviť postieľku, takže dievčatká si ju môžu počas dňa prispôsobiť svojim potrebám. Počas dňa, keď sa o bábiku starajú v stoji, budú mať postieľku v najvyššej polohe a počas noci zase v najnižšej. Vďaka tomu sa budú cítiť ako skutočné mamičky, ktoré majú svoje bábätko aj v noci na dosah ruky. Súčasťou postieľky sú aj nevyhnutné doplnky - nočník, fľaška na kŕmenie, dózy s krémom, púdrom a rôzne náplaste.

Postieľka Baby Nurse

Jedálenská stolička Violette Baby Nurse

Spánok plný krásnych snov možno spôsobí, že bábika sa prebudí hladná. Vaša dcéra to však vďaka jedálenskej stoličke Violette Baby Nurse hravo zvládne. Do jedálenskej stoličky od Smoby sa pohodlne usadí bábika s veľkosťou 42 cm. Vysoká opierka stoličky zabezpečí, že bábika nespadne a na jedálenskom pultíku ju malá mamička jednoducho nakŕmi, pričom môže bábiku zabávať hrou s farebnými krúžkami v prednej časti. V spodnej časti deti nájdu praktický úložný priestor, kde môžu odložiť rôzne príslušenstvo a doplnky k bábike, napríklad aj tanierik s lyžičkou, ktorý je súčasťou stoličky.

Jedálenská stolička Baby Nurse

Jedálenská stolička a hojdačka pre dvojičky

“Narodili” sa vašej dcére bábiky-dvojičky? V Smoby majú riešenie aj na takúto situáciu. Jedálenská stolička a hojdačka v jednom pre dve bábiky s veľkosťou 42 cm predstavuje krásny doplnok detskej izbičky, v ktorej sa dievčatko s láskou stará o svoje bábiky. Podobne ako stolička na kŕmenie pre jednu bábiku, aj táto pre dvojičky má vysoké operadlo a o bezpečnosť bábik počas jedla sa postarajú aj lakťové opierky.

Po kŕmení stačí sedaciu časť jednoducho zložiť z konštrukcie a položiť na zem, čím sa jedálenská stolička razom premení na obojstrannú hojdačku. Hra s bábikami môže vďaka tejto šikovnej kombinácii dvoch hračiek bez prestávky pokračovať.

Stolička pre dvojičky Baby Nurse

Hlboký retro kočík Shara Inglesina White&Blue Baby Nurse

Súčasťou výbavy pre bábiku je určite aj krásny kočík, ktorým sa bude môcť malá mamička popýšiť počas každej prechádzky. Hlboký kočík Shara Inglesina White&Blue Baby Nurse od Smoby prichádza v retro dizajne a je vernou kópiou skutočného kočíka pre bábätko. Deti, ale aj rodičov ohúria dokonale vypracované detaily a kovová konštrukcia, ktorá v kombinácii s pevnými plastmi vytvára stabilný kočiarik pre bábiky s veľkosťou do 42 cm.

Retro dizajn podčiarkuje aj modro-biela farebná kombinácia a jemný ozdobný vzor. Štýlová modrá strieška a prikrývka ochráni bábiku pred nepriaznivým počasím a tiež pred zvedavými zrakmi okolia. Samozrejmosťou je úložný priestor na všetky doplnky v spodnej časti kočíka.

Hlboký kočík Baby Nurse

Športový kočík Violette Baby Nurse

Má vaša dcéra radšej modernejší dizajn a športový štýl? Športový kočík Violette Baby Nurse pre ňu bude ako stvorený. V kočíku so stabilnými a pevnými kolieskami môže bábika pohodlne sedieť a užívať si počas prechádzky výhľady na okolie. Kočík pre bábiku v odtieňoch ružovej a fialovej zdobí jemný vzor a malé mamičky ocenia aj praktickú stránku kočíka - úložný priestor v spodnej časti.Športový kočík Baby Nurse

Nosič klokanka Violette Baby Nurse

Alternatívou ku kočíkovaniu je nosenie bábiky, ktoré je veľkým hitom a obľúbené je aj u dospelých, ktorí čoraz častejšie uprednostňujú nosenie bábätka pred vozením v kočíku. Klokanka v nádherných ružových odtieňoch s moderným bodkovaným vzorom sa postará o to, že bábiku budú mať deti vždy v bezprostrednej blízkosti. Vybrať si môžu z dvoch polôh - v smere cesty alebo tvárou k sebe, kedy sa môžu s bábikou rozprávať tvárou v tvár.

Klokanka Baby Nurse

Prebaľovací kufrík s postieľkou a stoličkou

Prebaľovací kufrík pre bábiku je vynikajúcou hračkou pre všetky deti, ktoré chcú mať všetko potrebné vždy poruke. Kufrík na kolieskach Baby Nurse disponuje pohodlnou postieľkou a skladacím jedálenským pultíkom so stoličkou. Originálne prebaľovacie centrum sa dá poskladať do kompaktného kufríka na kolieskach, takže si ho deti budú môcť vziať kamkoľvek so sebou.

Túto hračku ocenia najmä v časoch prázdnin a sviatkov, počas ktorých často navštevujú starých rodičov a nemôžu si so sebou vziať všetky obľúbené hračky. Na rozdiel od mnohých hračiek, ktoré zaberajú množstvo priestoru, sa dá prebaľovací kufrík rýchlo a jednoducho zložiť a uzavrieť. Vďaka praktickým kolieskam si ho deti bez problémov presunú na iné miesto a o bábiku sa môžu postarať naozaj odkiaľkoľvek.

Kufrík Baby Nurse

Zamilovali ste si hračky Smoby z edície Baby Nurse rovnako ako my? Neprehliadnite celú ponuku nádherných hračiek pre dievčatká a objavte nielen samostatné hračky, ale aj zaujímavé sety, ktoré sú pod stromček ako stvorené.

Edícia Baby Nurse