Z detí barberi: Vstúpte do kaderníckeho kráľovstva Barber Cut & Barber Shop

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
11. nov'22

Hry na predavačov a zákazníkov, učiteľov a žiakov či lekárov a pacientov vždy patrili a aj budú patriť medzi obľúbené detské hry. Predstieranie rôznych dospeláckych profesií pomáha deťom rozvíjať sa na mnohých úrovniach. My vám teraz spolu so Smoby predstavujeme očarujúcu novinku, ktorá navždy zmení detské hry na profesie. Vstúpte do detského holičstva Barber Cut & Barber Shop.

Návšteva kaderníctva a holičstva patrí v dospelosti medzi vzácne momenty, počas ktorých si rodičia oddýchnu a domov sa vrátia s novým účesom. Mnohé deti, naopak, nepatria medzi fanúšikov strihania a ich návšteva kaderníckeho salóna sa dá prirovnať k návšteve zubára. To sa však zmení, keď sa vaše deti stanú hrdými majiteľmi holičstva z dielne obľúbenej francúzskej značky Smoby!

Starostlivosť o vlasy v rukách detí

Popredný výrobca detských hračiek Smoby uvádza na trh úžasnú novinku, ktorej neodolá žiadne dieťa. Chlapci aj dievčatá si v barberskom štúdiu prídu na svoje už od prvého momentu a o zákazníkov nebudú mať núdzu. Dizajnéri Smoby mysleli pri vytváraní tejto revolučnej hračky na všetko, o čom svedčia aj tie najmenšie detaily, množstvo doplnkov a moderný dizajn inšpirovaný skutočnými salónmi na strihanie a holenie.

Trojkrídlové kadernícke kráľovstvo od Smoby poskytne deťom dostatok priestoru na hru a o maximálny zážitok z nej sa postará aj 19 doplnkov. Taburetka s imitáciou kože s nádychom luxusu dopraje zákazníkom pohodlie a zvyšok budú mať v rukách vaše deti. Malí barbieri a kaderníčky budú pánmi svojho holičstva, ktoré sa skladá z dvoch častí a je možné rozložiť ho do tvaru písmena L.

Zamestnanci detského holičstva budú mať k dispozícii celý rad pomôcok. O dokonalý účes sa postará mechanický zastrihávač s 3 stupňami nastavenia dĺžky, nožničky a hrebeň. Výnimkou nie je ani žiletka, štetka a pena na holenie pre dokonalú úpravu brady. Súčasťou výbavy barbiera sú tiež rôzne kozmetické prípravky od šampónu až po balzam po holení. A keďže krásny účes niečo stojí, nechýba ani platobný terminál a peniaze.

Holičstvo Barber Cut Smoby

Dôraz na detaily

Dieťa aj rodiča už na prvý pohľad zaujmú oblé tvary, prekrásne farby a množstvo doplnkov. Holičstvo Barber Cut & Barber Shop je vyrobené z kvalitných plastov najmodernejšou fúkanou technológiou Blow Molding, ktorá zaručí vysokú robustnosť a odolnosť. Počas hry budú deti objavovať dostatok úložného priestoru, ktorý je navrhnutý naozaj prakticky a nachádza sa presne tam, kde ho deti potrebujú - pod pokladňou, na pulte aj pri zrkadle či pod ním.

Starostlivosť o vlasy, fúzy a bradu sa nezaobíde bez vody, preto je neoddeliteľnou súčasťou kaderníckeho salóna aj ručná sprcha s umývadlom. Vďaka tomuto prvku odídu zákazníci domov nielen ostrihaní, ale aj voňaví a s čerstvo umytými vlasmi. Dôraz na detaily je neprehliadnuteľný už pri prvom pohľade na barbiersky salón. Hneď pri vstupe deti uchváti nápis Barber & cut s tradičným symbolom - modro-bielo-červenou špirálou.

Holičstvo Smoby so sprchou

Bližšie svetu dospelých

Nie je žiadnym tajomstvom, že deti túžia čím skôr vyrásť a stať sa dospelými. Na to si však budú musieť ešte niekoľko rokov počkať, no zatiaľ môžu prostredníctvom hry napodobňovať rôzne profesie. S holičským salónom od Smoby sa zahrajú na barberov, naučia sa, na čo slúžia jednotlivé pomôcky, ako sa správne používajú a zistia, že návštevy kaderníka sa netreba báť, práve naopak.

Detská hra na kaderníka, holiča či barbera nie je vôbec stratou času. Deti si počas hry rozvíjajú komunikačné a jazykové zručnosti, rýchlejšie sa socializujú, získavajú pocit zodpovednosti, zdokonaľujú si jemnú motoriku, sústredenie a aj logické myslenie. Učia sa trpezlivosti, pretože vytvoriť hollywoodsky účes netrvá krátko a počas manipulácie s pokladňou získavajú základy finančnej gramotnosti. Veď už Albert Einstein vedel, že hra je najefektívnejší spôsob skúmania.

Vstúpte k barberovi