Kúpte domček a hojdačku Smoby máte zadarmo!

  Kategórie: Akcie a zľavy,
3 min
01. máj'17

Objednáte si jednu hračku a prídu vám dve? Nie, nie je to chyba v systéme, ale naša skvelá májová akcia. My vieme, ako potešiť nielen deti, ale aj rodičov! Kúpte si u nás v priebehu celého mesiaca máj detský domček Smoby a my vám k nemu pribalíme hojdačku Kocúr Smoby zadarmo. Nielenže ušetríte, ale svoje deti dvojnásobne potešíte.

Detský domček

Akcia potrvá od 1. do 31. mája alebo do vypredania zásob, tak neváhajte a poponáhľajte sa. Vyberte si detský domček Pretty Blue v modro-zelenej farebnej kombinácii alebo Pretty Nature Smoby v červeno-zelenej a získate od nás hojdačku Kocúr francúzskej značky Smoby v hodnote 18,59 € celkom zadarmo. Pri vytvorení objednávky do poznámky uveďte kód podľa toho, o akú farebnú verziu hojdačky máte záujem. Zelená hojdačka má kód SM830104 a sivá SM830105.

Detské hračky na záhradu Smoby sú ideálne hračky pre všetky deti, ktoré sa rady hrajú na záhrade. Renomovaný francúzsky výrobca Smoby využíva kvalitný a odolný plast, ktorý vašim deťom zaručí bezpečnú hru. Detské domčeky, ale aj hojdačky a iné hračky Smoby majú UV filter, vďaka ktorému farby na hračkách nevyblednú a vyzerajú ako nové aj po rokoch. Modro-zelený domček Pretty Blue a červeno-zelený Pretty Nature prichádza k deťom s originálnou letnou kuchynkou, v ktorej vám vaši najmenší pripravia chutné jedlá podľa ich fantázie. Zasúvateľná okenica na domčekoch zabezpečí svieži vzduch a tieň aj počas tých najhorúcejších dní. Domčeky sú ozdobené motívmi zvieratiek a kvetináčov, vďaka čomu vyzerajú realisticky a každý z nich sa stane skvelou dekoráciou vašej záhrady.

Nakúpte detský domček Pretty Blue Smoby s darčekom len za 155,59 €

Detský domček Pretty Blue Smoby

Domček a hojdačka ako darček

Nakúpte domček Pretty Nature Smoby s darčekom len za 155,59 €

Detský domček Pretty Nature Smoby

Domček a hojdačka ako darček

Získajte hojdačku Kocúr Smoby ako darček!

Detská hojdačka Kocúr Smoby

Detská hojdačka Smoby má tvar roztomilého kocúrika a rýchlo sa z nej stane obľúbená hračka vašich detí. Má ergonomicky tvarované sedadlo a ušká, ktoré deťom poslúžia ako praktické držiaky. Hojdačka Kocúr Smoby v hodnote 18,59 € prinesie vašim nezbedníkom kopec zábavy a teraz ju od nás získate ako darček. Pri vytvorení objednávky nezabudnite zadať do poznámky kód hojdačky: zelená je SM830104, sivá SM830105.

Pripravte sa už teraz s deťmi na horúce leto a využite našu skvelú akciu. Hojdačka Kocúr Smoby v hodnote 18,59 € poputuje k tým, ktorí si od 1. do 31. mája zakúpia detský domček Pretty Blue alebo Pretty Nature Smoby. Ušetríte takmer 20 € a namiesto jednej hračky vám doručíme rovno dve. Tak ktorý domček a hojdačka ozdobia vašu záhradu?

Nakupujte viac hračiek