Hľadanie veľkonočnej odmeny: Nájdite ukryté predmety a vyhrajte

  Kategórie: Akcie a zľavy,
3 min
07. mar'22

Veľká noc je za rohom a my jej príchod oslávime tak, ako sa patrí. Pripravili sme si pre vás veľkonočnú hru, v ktorej bude vašou úlohou nájsť si svoju odmenu. Neváhajte zapojiť aj vaše ratolesti, nebude to jednoduché!

“Veľká noc musí byť veselá a nič nám to neprekazí!”, rozhodli sa naši traja mackovia a pozvali si na návštevu všetky zvieratká z okolia. Plánovali iba menšie pohostenie v kruhu tých najbližších, ale čo čert nechcel, o veľkonočnej oslave sa dozvedel celý, celučičký les a všetci jeho obyvatelia sa tiež chceli trochu zabaviť.

Ako to v prípade Oliho, Mily a Bruna býva, veci sa im trochu (dosť) vymkli spod kontroly a na návšteve zavládol totálny chaos. Zajačiky, veveričky, vtáčiky, ježkovia a myšky povyťahovali zo skladu farby, štetce a farbičky a pustili sa do príprav na Veľkú noc.

Mackovia sa len chytali za hlavu a premýšľali, ako v tom neporiadku nájdu to, čo potrebujú. A potom dostali skvelý nápad! Celú scénu namaľovali a poprosili nás, aby ste im vy, deti, pomohli svoje stratené poklady nájsť. Samozrejme, za odmenu. Trúfnete si na to?Velkonocna odmena blog

Ako sa zapojiť do hľadania?

Pýtate sa, ako pomôcť mackom s hľadaním? Nemusíte vôbec vystrčiť päty z domu, stačí sa pozorne zahľadieť na jeden obrázok z pohodlia domova a pustiť sa do pátrania. Mackovia vám spísali krátky návod:

  • Navštívte túto stránku, kde nájdete prekrásny obrázok plný zvieratiek, veľkonočných vajíčok, farbičiek aj kvietkov.
  • Pozorne si prezrite predmet, ktorý budete hľadať. Až do Veľkej noci budete mať možnosť nájsť 4 odmeny. Tak napríklad počas prvého týždňa pátrame po modrozelenom vajíčku, za ktorého nájdenie dostanete prvú odmenu.
  • Vašou úlohou a úlohou vašich detí je nájsť daný predmet na pestrofarebnom obrázku, ktorý nájdete nižšie na spomínanej stránke.
  • Ak ho zbadáte, kliknite naň. Avšak pozor, predmet môže byť poriadne ukrytý, napríklad za nejakým zvieratkom.
  • Bolo vaše hľadanie úspešné? Na obrazovke sa vám zobrazí okno s gratuláciou a zľavovým kódom, ktorý môžete využiť pri nákupe v našom online obchode. Upozorňujeme však, že zľavy, zľavové kódy a darčeky k nákupu nie je možné kombinovať.

Počas nasledujúcich šiestich týždňov až do Veľkej noci na vás čakajú odmeny, ktoré si budete môcť uplatniť priamo na našom eshope. Hľadanie veľkonočných odmien bude trvať 6 týždňov a vy spolu s deťmi až do 18.4.2022 môžete počas hry nazbierať 4 rôzne odmeny. Všetky môžete využiť v našom online hračkárstve, kde na vás okrem množstva hračiek čaká aj špeciálna veľkonočná ponuka. Tak čo poviete, dobre to tí Mackovia vymysleli?

Pustite sa do hľadania