Fusaky Red Castle zime nedajú šancu!

5 min
24. okt'19

Fúka nepríjemný studený vietor, sneží, prší alebo za oknom zúria “iba” mínusové teploty? Vaše deti tieto nástrahy jesenného a zimného počasia ani na sekundu nepocítia, a to vďaka kvalitným fusakom francúzskej značky Red Castle. Doprajte im pohodlie a teplo domova aj na cestách, či už v kočíku alebo v autosedačke.

Udržať deti v teple a zároveň na čerstvom vzduchu dá niekedy rodičom zabrať, a to najmä v neskorom jesennom a zimnom období. Na pomoc však prichádzajú teplé fusaky z dielne francúzskej značky Red Castle, ktoré vás očaria nielen moderným dizajnom, ale aj prvotriednymi eko-friendly materiálmi a najmä svojou mäkkosťou. Môžete sa spoľahnúť na to, že ich budete svojim deťom závidieť!

Do koča i do voza

Značka Red Castle pri navrhovaní a vytváraní produktov nerobí žiadne kompromisy a plne sa sústredí na pohodlie a bezpečnosť detí. Tam, kde so zimou nedokážu zabojovať ani viaceré vrstvy oblečenia, prichádza na pomoc fusak Red Castle - mäkučký, no najmä teplý spoločník každého bábätka. Kvalitné fusaky Red Castle sú vyrábané z tých najlepších materiálov, ktoré neohrozujú životné prostredie, preto si ich zamilujú aj rodičia, ktorým záleží na našej planéte a na prostredí, v ktorom svoje deti vychovávajú.

Fusaky Red Castle sú dôkazom toho, že cestovanie s malými deťmi nie je iba sci-fi či privilégiom vyššej spoločenskej vrstvy s mnohými opatrovateľkami. Stačí iba pár užitočných pomocníkov a máte vyhraté. O pohodlie vášho drobca v autosedačke sa postará extra teplý fusak do autosedačky a dlhé i krátke prechádzky s kočíkom zasa bez problémov zvládnu mäkučké fusaky, ktoré si s kočíkmi dokonale rozumejú. Pri obliekaní dieťatka do fusaka však majte na pamäti princíp troch vrstiev, ktorý sme vám priblížili v tomto blogu. Vďaka tomuto princípu obliekania naplno využijete funkčnosť fusakov a vyhnete sa tomu, aby sa vaše dieťatko spotilo.

Red castle fusak extra teply

Extra teplé fusaky

S blížiacou sa zimou všetci rodičia určite ocenia extra teplé fusaky vhodné aj do tuhej zimy. Extra teplé fusaky z radu Red Castle Peformance a Red Castle Evolving poskytnú deťom maximálne pohodlie a zároveň dostatočnú ochranu pred veľkou zimou. Tieto fusaky sú špeciálne navrhnuté do mínusových teplôt a bez obáv zvládnu boj s nepriaznivým počasím. Samozrejmosťou je mäkučká výplň, pohodlné vnútro vyrobené z materiálu príjemného na dotyk a praktická nylonová podšívka. Aj napriek tomu, že tieto fusaky sú extra teplé a určené do tuhej zimy, sú vzdušné a pokožke dieťatka dovolia dýchať. Tieto extra teplé fusaky sú okrem iného vybavené otvormi na troj a päťbodové bezpečnostné pásy a sú určené pre deti od 6 do 24 až 36 mesiacov.

Fusaky pre novorodencov

Potešilo vás bábätko príchodom na svet práve v chladnejšom období? Potešte ho zase vy teplým fusakom, v ktorom sa bude cítiť bezpečne a najmä pohodlne ako v bavlnke. Fusaky pre bábätká z radu Tenderness sú špeciálne vyvinuté pre potreby novorodencov už od prvého momentu až do 6 mesiacov. Výhodou fusakov Tenderness je ich nepremokavý materiál, ktorý bábätká ochráni nielen pred zimou, ale aj pred dažďom a snehom. Vďaka jednému dlhému zipsu fusak rýchlo a jednoducho otvoríte doširoka a bábätko doň vložíte bez toho, aby ste ho prebudili. Dieťatku, ktoré v priebehu pol roka poriadne narastie, bez problémov prispôsobíte aj šírku fusaka, a to pomocou šnúrok po oboch stranách.

Red castle fusak novorodenci

Fusaky na cestovanie

Dovolenky nie sú iba výsadou letných mesiacov. Ak patríte k aktívnym rodinkám, ktoré sa za zážitkami vydávajú aj v chladnejšom období, nezabudnite do batožiny pribaliť cestovný fusak. Jednou z mnohých predností týchto fusakov na cestovanie je nízka hmotnosť a kompaktný materiál, ktorý vám dovolí fusak zrolovať do malého balíčka. Fusak vďaka tomu šetrí množstvo miesta, ktoré je počas cestovania s bábätkom naozaj cenné a nikdy ho nie je dosť, či už sa potrebujete zbaliť do cestovného kufra alebo “iba” do kufra auta. Cestovné fusaky Red Castle sú vhodné do prechodného počasia alebo miernejšej zimy a sú nepremokavé, takže zvládnu aj dážď či sneh. Vďaka nim bude dobrodružstvo s bábätkom na nezaplatenie.

Fusaky do autosedačky

Veľké fusaky vhodné do kočíkov sú praktické a investícia do nich sa oplatí. Podobne sú na tom však aj fusaky do autosedačiek, ktoré využijú najmä rodiny, ktoré trávia veľa času na cestách a bábätko im robí spoločnosť. Nezáleží na tom, či cestujete za dobrodružstvom alebo za rodinou, fusak do autosedačky Red Castle vám poslúži v oboch prípadoch. Vďační za neho budú aj rodičia, ktorí potrebujú v autosedačke preniesť spiace bábätko priamo z pôrodnice alebo na pravidelné prehliadky k pediatrovi. Tento fusak do autosedačky má ešte jednu obrovskú výhodu - vďaka odnímateľnej prikrývke na nohy a kapucni ho dokážete prispôsobiť aktuálnemu ročnému obdobiu a môžete ho tak používať počas chladnejších letných dní i tuhej zimy.

Fusak red castle autosedacka

Fusaky do krásneho zimného počasia ale aj do nečasu patria do povinnej výbavy každého bábätka. Z ponuky fusakov Red Castle si vyberie naozaj každý, nech už je vaším kritériom pri rozhodovaní funkčnosť, dizajn alebo farebné prevedenie. V ktorom fusaku Red Castle si najbližšiu prechádzku užije vaše dieťatko?

Fusaky Red Castle už čakajú!