Nedajte smädu šancu: Kvalitná fľaša na pitie zadarmo k nákupu

  Kategórie: Akcie a zľavy,
4 min
23. jún'20

Počas horúcich letných dní je dodržiavanie pitného režimu absolútnou nutnosťou. Avšak deti v zápale hry často nespolupracujú a rodičov, ktorí ich naháňajú s pohárom alebo fľašou, veselo ignorujú. Pravidelný prísun tekutín im ľavou-zadnou dokážete zabezpečiť s fľašou Bidon od Beaba, ktorú vám teraz pribalíme k nákupu celkom zadarmo.

Deti majú počas prázdnin na práci oveľa dôležitejšie veci, ako pravidelný prísun tekutín. Nedokážete ich počas hry zaujať osviežujúcou vodou alebo obľúbeným čajom? Stavte na veselý dizajn fľaše a pridajte aj slamku, ktorú deti milujú. To všetko spĺňa fľaša Bidon Beaba, ktorú teraz môžete získať celkom zadarmo. Stačí, ak na našom e-shope nakúpite hračky a dojčenské potreby v minimálnej hodnote 199 € a my vám túto fľašu pribalíme ako darček. Akcia trvá do vyčerpania zásob.

Bidon beaba banner blog sk

Prečo práve fľaša Bidon Beaba?

Fľaša na pitie Bidon, ktorú teraz môžete získať celkom zadarmo, je vyrobená z kvalitného tvrdého plastu Tritan. Tento materiál neobsahuje BPA, takže do nápoja neuvoľňuje zdraviu škodlivé látky a dodržiavanie pitného režimu je tak úplne bezpečné. Fľaša je zároveň veľmi odolná, vyznačuje sa vysokou tvrdosťou a trvanlivosťou, a tak prežije aj pády a nárazy, ktoré k detskej hre jednoducho patria.

Dodržiavanie pitného režimu bude omnoho zábavnejšie aj vďaka slamke, ktorá má praktickú klapku na regulovanie toku nápoja. Slamka sa navyše vždy po zatvorení zloží a neprichádza do styku s prostredím. Fľaša s krásnym dizajnom má aj dve praktické rúčky, takže sa ľahko chytá a počas pitia, ktoré je v prípade detí často veľmi rýchle, sa z rúk nešmýka. Rodičia určite ocenia praktickú odmerku, ktorá im vždy napovie, koľko nápoja vo fľaši ostáva a koľko tekutín by ešte ich dieťatko do konca dňa malo prijať.

Flasa beaba darcek blog

Koľko tekutín by mali deti počas dňa vypiť?

Denná dávka tekutín závisí od niekoľkých faktorov, a to od zdravia dieťaťa, jeho veku a hmotnosti. Spravidla platí, že bábätká do 6 mesiacov zvyčajne nepotrebujú prijímať iné nápoje okrem materského mlieka či umelého mlieka. Ak dojčíte dieťa na požiadanie, vaše mlieko by mu malo stačiť. Pripravte sa však na to, že bábätko budete prikladať častejšie. Ak chcete dodať iné druhy tekutín, siahnite po dojčenskej vode, bylinnom čaji pre dojčatá alebo zvoľte zriedené zeleninové a ovocné šťavy.

Dostatočný pitný režim je počas horúcich dní základ, no je dôležité vedieť aj to, čo je zdrojom tekutín a čo už nie. Najvhodnejšia je nielen pre deti, ale aj pre dospelých čistá voda, hneď za ňou nasledujú už spomínané bylinné čaje a polievky. Vyhýbať sa treba sýteným ochuteným nápojom, ale aj minerálnym vodám bez príchute. Primárnym zdrojom tekutín vášho dieťaťa by nemali byť ani sladké nápoje z ovocia či krabičkové džúsiky.

Zdravému dieťatku do roka stačí počas dňa prijať 100-120 ml tekutín na 1 kg váhy. Ak má vaše dieťa 5 kg, malo by si vystačiť so 600 ml tekutín denne. Dennú dávku tekutín pre deti staršie ako 1 rok s hmotnosťou nad 10 kg vypočítate takto: 1 l tekutín na 10 kg hmotnosti a 50 ml na každý ďalší kilogram. V prípade, že má váš drobec 13 kg, jeho denná dávka by mala byť ideálne 1150 ml tekutín. Väčšie deti nad 20 kg by mali vypiť 1,5 l tekutín plus 20 ml na každý ďalší kilogram váhy. Dieťa s hmotnosťou 27 kg potrebuje 1640 ml tekutín za deň.

Postarajte sa o dodržiavanie pitného režimu vašich detí. My vám s tým s radosťou pomôžeme. Nakúpte u nás hračky pre deti či dojčenské potreby v minimálnej hodnote 199 € a fľaša na pitie Bidon od obľúbenej francúzskej značky Beaba bude vaša úplne zadarmo.