Využite FIRST MINUTE ponuku na naše outdoor novinky

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
02. mar'17

Máte neposedné deti, ktoré vás s prvými teplými lúčmi ťahajú za rukáv a chcú ísť von, či na záhradu? Buďte medzi prvými, ktorí svojich najmenších potešia super hračkami za ešte lepšie ceny. Hračky potešia vašich nezbedníkov a tie ceny zase vás a vaše peňaženky, takže maximálna spokojnosť bude na oboch stranách.

Veľmi dobre vieme, že s výberom hračiek pre deti často prichádzajú aj hlboké vrásky na tvárach rodičov. Najmä pri tých outdoorových hračkách často myslíme na životnosť hračiek a nechceme, aby vydržali iba jednu sezónu. V našom internetovom hračkárstve preto nájdete iba kvalitné hračky z dielne európskch výrobcov s dlhoročnou tradíciou, čo je zárukou, že sa detičkám nerozsypú v rukách po prvom použití. S našou pomocou si určite vyberiete.

Outdoor novinky mackovia

Vozíme sa vonku

Deti milujú hry na čerstvom vzduchu a niekedy je naozaj náročné dostať ich po celom dni do vnútra na horúce kakao a rozprávku na dobrú noc. Ak máte doma aktívne deti, asi to dobre poznáte. Spríjemnite im bláznenie na vzduchu trojkolkami či kolobežkami a vychutnávajte si úsmevy na ich tvárach.

Trojkolka Deluxe Touch Steering 4v1 smarTrike

Trojkolka Deluxe Touch Steering 4v1 je dokonalou trojkolkou pre vaše dieťa s nádherným dizajnom a praktickými odnímateľnými časťami. Táto trojkolka je unikátna, pretože rastie s vaším dieťatkom od 10 mesiacov až do 3 rokov. Výnimočnosťou trojkolky Deluxe je praktický rodičovský batoh, do ktorého sa vám zmestia všetky drobnosti, ktoré vaše dieťatko na začiatku potrebuje. Neskôr sa dá táto aj iné časti trojkolky odmontovať, vďaka čomu sa premení na vozidlo, ktoré má dieťatko samo pod kontrolou.

Trojkolka deluxe touch steering smartrike

Detské trojkolky

Hráme sa v záhrade

Máte veľkú záhradu, ktorá po zime zíva prázdnotou a čaká na veselý detský smiech? Potešte svoje deti krásnym záhradným domčekom či šmykľavkou alebo im vytvorte vlastné pieskovisko. Vďaka našim krásnym hračkám sa záhrada premení na ich druhý domov.

Šmykľavka pre deti Toboggan Funny Smoby

Šmykľavka Smoby Toboggan Funny je jeden z najkvalitnejších produktov na trhu. Šmýkacia plocha má dĺžku až 190 cm! Zaujímavosťou šmykľavky Smoby je otvor na vodu, na ktorý sa dá napojiť hadica a po šmykľavke potom steká voda ako na tobogane. Vďaka tejto šmykľavke budú mať vaše deti v lete svoj vlastný tobogan a môžu sa šmýkať rovno do svojho bazénika. Šmykľavka a tobogan v jednom predstavuje odolnú a veľmi kvalitnú hračku, ktorá sa veľmi rýchlo stane najobľúbenejšou záhradnou hračkou vašich detí.

Smyklavka toboggan funny smoby

Detské šmykľavky

Detský domček Pretty Blue Smoby s letnou kuchynkou

Domček pre deti Pretty Blue Smoby má jedinečný dizajn a pestré farby, ktorými si zamiluje každého malého obyvateľa. Súčasťou domčeka je aj letná kuchynka. V nej vám malí kuchári môžu pripraviť chutné víkendové raňajky.  Domčeku dominuje zasúvacia okenica na okienku v sivej farbe. Priestranný detský domček je ako stvorený na hru pre viaceré deti. Má množstvo okien, ktoré zaručujú svieži vzduch a tieň aj počas najhorúcejších dní. Domček je ozdobený motívmi zvieratiek a kvetináčov, aby boli detské hry ešte viac veselé.

Domcek pretty blue smoby

Detské domčeky

Vo vodnom svete

Máte doma “vodníkov”, ktorých to neustále ťahá k vode? Úžasné dobrodružstvá na vode zažijú vaši najmenší vďaka vodným dráham z našej ponuky. Pripravte sa na to, že po záhrade vám budú pobehovať lodní kapitáni a piráti, ktorí sa budú plaviť na lodi a hľadať poklady.

Vodná dráha AquaPlay Aquaplay 'n Go

Vodná dráha AquaPlay’ n Go je najväčší vodný systém na hranie AquaPlay a obsahuje tie najlepšie súčasti, ktoré výrobca vymyslel. Súčasťou vodnej hry sú zaujímavé doplnky: kontajnerová loďka, čln, autíčko, trajekt, žeriav na prekladanie nákladu, vodná pumpa s priehradou a 4 veselé figúrky - medvedík Bo, hrošica Wilma, kačička Lotta a žabiak Nils. AquaPlay obsahuje veľa vecí, ktoré môžu malí objavitelia skúmať: princíp plávania a potápania, fungovanie vodnej pumpy a vodného kolesa, spôsob stavania a pevnosť konštrukcií.

Vodna draha aquaplay n go

Vodné hry

Hry na čerstvom vzduchu a aktívny pohyb deťom prinášajú nielen kopec zábavy, ale aj množstvo priestoru na rozvoj pohybových zručností a kreativity. Pri hrách v záhrade by vašim deťom nemali chýbať outdoor novinky, ktoré nájdete v našej ponuke.

Viac hračiek