Extra zľavy, aké tu ešte neboli

  Kategórie: Akcie a zľavy,
3 min
12. jan'24

Vianoce sú za nami, nový rok sa postupne rozbieha a my sme doň vstúpili s extra zľavami na kopec hračiek. Doprajte v tomto roku vašim deťom všetko, čo potrebujú a potešte nielen ich, ale aj svoju peňaženku. Naši Mackovia sa v tomto roku cítia extra štedro a pripravili si pre vás zľavy, aké tu ešte neboli.

Áno, vieme, Vianoce boli naozaj nedávno a rozbaľovanie vianočných darčekov má každý ešte v čerstvej pamäti. Ale deti predsa môžu dostávať hračky počas celého roka, však? Narodeniny, meniny, narodenie bábätka, úspechy, ktoré treba osláviť darčekom… na kúpu novej hračky sa vždy nájde dôvod. O jeden viac teraz pridávame aj my. Užite si s našimi Mackami extra zľavy na rôzne hračky a nakúpte teraz výhodnejšie než kedykoľvek predtým.

Ponorte sa do sveta zliav s Mackami

Naši traja Mackovia, ktorých určite dôverne poznáte, sa po privítaní nového roka pustili do obrovského upratovania skladu. Dali si totiž jedno novoročné predsavzatie, ktoré (zatiaľ) dodružujú a nie je to nič iné ako poriadkumilovnosť. Niekde totiž počuli, že čisté prostredie prináša čistú myseľ. A tiež začuli, že budú potrebovať množstvo priestoru na nové hračky, ktoré do skladu prídu počas roka 2024. A tak sa pustili do obrovského upratovania a doručili nám zoznam hračiek, ktoré si od nás vyslúžili označenie extra zľavy. Pozrite sa spolu s nami na to, ktoré top hračky teraz kúpite omnoho výhodnejšie.

Extra zľavy na hračky

Bábiky, autíčka aj puzzle pre celú rodinu

V bohatej ponuke zľavnených hračiek si na svoje prídu naozaj všetci. Hľadáte hračku pre chlapca, dievča, bábätko, školáka alebo rovno pre celú rodinu? V extra zľavách od Mackov určite nájdete dokonalú hračku pre každého člena rodiny. Spoľahnúť sa môžete nielen na štedrý výber, ale aj prvotriednu kvalitu z dielne renomovaných výrobcov. Tešiť sa môžete na vodné dráhy Aquaplay, voňavé bábiky Corolle, puzzle Educa s nádhernými motívmi, zberateľské autíčka Majorette a množstvo hračiek z dielne obľúbenej francúzskej značky Smoby.

Máte doma vášnivých kuchárov a kuchárky, ktoré striehnu na každý pohyb v kuchyni? Pre týchto malých nadšencov máme v ponuke extra zľavnených hračiek rôzne spotrebiče do kuchynky, ale aj samotné detské kuchynky a tiež reštaurácie. Malé parádnice určite potešia kozmetické stolíky a kufríky, vďaka ktorým sa detské izby premenia na salóny krásy. Naprázdno od nás neodídu ani rodičia malých majstrov. Pre tých naši Mackovia do ponuky extra zliav zahrnuli pracovné kufríky s náradím. Vŕtanie, búchanie a majstrovanie bude odteraz na dennom poriadku.

Hit dňa, ktorý vás dostane

Hľadáte niečo naozaj extra? Posvieťte si na naše hity dňa, hračky, ktoré si získajú aj tých najnáročnejších. Každý deň sa môžete tešiť na nový hit, ktorý zakúpite ešte výhodnejšie. Dnes to môže byť bábika, zajtra puzzle, o deň neskôr zase kočík pre bábiku. Striehnete na výhodnú cenu odrážadla? Nezabudnite pravidelne kontrolovať kategóriu Extra zľavy a čoskoro sa na vás určite usmeje šťastie.

Doprajte deťom kopec radosti z nových hračiek aj po Vianociach. Nové hračky im prinesú nové podnety, vďaka ktorým budú napredovať vo vývoji a zdokonaľovať sa v každej oblasti. Hračky totiž nie sú iba zberače prachu, ale najlepší priatelia všetkých detí. Obdarujte tie svoje krásnou hračkou, ktorú si zapamätajú na celý život.

Využite extra zľavy