Doprava zadarmo nad 29 € nekončí!

  Kategórie: Akcie a zľavy,
2 min
22. júl'21

Ešte viac zábavy za skvelé ceny a k tomu doprava zadarmo? Trikrát áno, kričia naši Mackovia. Oli, Mila a Bruno si pre verných aj nových zákazníkov pripravili osviežujúce letné prekvapenie - dopravu zadarmo na všetky nákupy nad 29 €, ktorú ste mohli využiť do 20. júla 2021, sa rozhodli predĺžiť o celý týždeň navyše!

Leto plné prekvapení sa ani zďaleka nekončí. Užívajte si ho spolu s deťmi naplno a potešte svoje ratolesti hračkami k vode, do piesku, do záhrady, ale aj do interiéru a my vás zase potešíte dopravou zadarmo už od dnešnej polnoci až do polnoci 27.7.2021. Teraz je tá ideálna doba ušetriť a zároveň prekvapiť deti hračkami, ktoré im vyčaria úsmev na tvári a pomôžu im prežiť nezabudnuteľné leto plné skvelých zážitkov.

Vymyslieť deťom počas letných prázdnin program a zabaviť ich dá niekedy poriadne zabrať. Počas dlhých letných dní deti objavia aj hračky, na ktoré už dávno zabudli, no aj tie po čase zapadnú prachom a malí výmyselníci budú opäť túžiť po nových podnetoch. Nenechávajte nič na náhodu a potešte deti novými hračkami, ktoré spoľahlivo zaženú nudu a naplnia prázdninové dni veselým smiechom.

Doprava zadarmo leto titulna sk

Predlžujeme dopravu zadarmo nad 29 €

A keďže prekvapenia majú radi aj dospelí, nachystali sme si niečo aj pre vás, rodičia - dopravu zadarmo predĺženú o celý týždeň navyše! Jediné podmienky, ktoré musíte splniť, je počkať do dnešnej polnoci, a potom vytvoriť objednávku v minimálnej hodnote 29 €. Hračky, ktoré pre svoje deti vyberiete, bezpečne doručíme až k vám domov a vás to nebude stáť ani cent navyše. Nečakajte však pridlho, doprava zadarmo bude trvať iba nasledujúci týždeň.

Nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť a urobte svojim deťom radosť krásnou novou hračkou. Doprava zadarmo nad 29 € sa pre veľký úspech predlžuje a vy si ju budete môcť vychutnať o celých 6 dní dlhšie. Doručenie hračiek zadarmo štartuje už 21. 7. 2021, s úderom dnešnej polnoci a potrvá celých 6 dní, teda do polnoci 27.7.2021.

A nezabudnite - detská radosť sa vám zakaždým mnohonásobne vráti.

Doprava zadarmo nad 29 €