4 najlepšie domčeky Smoby do každej záhrady

  Kategórie: Tipy na hračky,
5 min
30. apr'21

S príchodom slnečného počasia a dlhých dní chceme, aby naše deti trávili čo najviac času na čerstvom vzduchu. Ako však deťom dopriať na záhrade oveľa viac zábavy? Začnite sa obzerať po detských domčekoch, ktoré sú skvelým útočiskom a poskytujú deťom množstvo priestoru na hru. S našimi tipmi na domčeky Smoby určite neodídete naprázdno.

Nájsť dokonalý domček, ktorý splní požiadavky detí, nároky rodičov a zmestí sa do rozpočtu, je niekedy veľmi náročné. S našimi tipmi na štyri výnimočné domčeky Smoby však bude kúpa nového záhradného domčeka pre deti hračka. Baví vaše deti varenie? Fascinujú ich práce v záhrade? Rady sa na svet pozerajú z výšky? Štyri rôzne domčeky Smoby do každej záhrady už čakajú len na nových majiteľov. Ktorý z nich je pre vaše deti ako stvorený?

Domček s reštauráciou Chef House Smoby

Jedinečný domček so záhradnou reštauráciou Chef House deťom prinesie úplne nový pôžitok z hry. Tento záhradný domček totiž nie je iba obyčajným domčekom, ale aj reštauráciou, v ktorej si deti vyskúšajú obsluhovanie svojich kamarátov, súrodencov či rodičov, ktorí sa zhostia úlohy zákazníkov. V domčeku so záhradnou reštauráciou budú prijímať ich objednávky, pripravovať v kuchynke z chutných surovín lahodné jedlá, servírovať ich a vďaka pokladni aj prijímať platby.

Domček so záhradnou reštauráciou Chef House predstavuje inovatívny koncept domčeka, ktorý zabaví najmä neposedné a kreatívne deti, ktoré môžu v domčeku a reštaurácii objaviť nové možnosti hry. Priestranný interiér si deti získa kuchynskou linkou s integrovanou rúrou na pečenie, chladničkou, pokladňou a ďalšími nevyhnutnými prvkami každej reštauračnej kuchyne. Plnohodnotnú a nikdy nekončiacu hru podporí až 38 doplnkov, ktoré malým kuchárom a majiteľom reštaurácie nesmú chýbať.

Domcek chef house blog

Domček pre záhradníkov Garden House Smoby

Ťahá to vaše deti skôr do záhrady, ako do kuchyne? Aj pre ne si Smoby pripravil krásne prekvapenie v podobe domčeka Garden House, ktorý je na mieru vyrobený pre všetkých milovníkov kvetov. Domček pre záhradníkov deti na prvý pohľad očarí záhradnou mriežkou, na ktorú sa dajú upevniť kvetináče, ale ktorá môže slúžiť aj ako opora pre rastliny, ktoré sa ťahajú do výšky. Súčasťou domčeka je aj veľký kvetináč na bylinky, 6 menších kvetináčov a menovky, vďaka čomu budú deti presne vedieť, čo zasadili či zasiali do daného kvetináča.

V domčeku deti objavia aj praktický pracovný pult zavesený na okne, na ktorom môžu sadiť a presádzať a ktorý disponuje úložným priestorom. Po prácach v záhrade deti uložia všetko na svoje miesto a v domčeku bude poriadok. Domček Garden House je prepracovaný do tých najmenších detailov, o čom svedčí aj odkvapová rúra s barelom na zachytávanie dažďovej vody, ale aj listovací sprievodca s obrázkami kvetov a rastlín či tabuľka na zapísanie dôležitých dátumov.

Domcek garden house blog

Domček na pilieroch Pilings House Smoby

Nemenej zábavy si deti užijú v poschodovom domčeku Pilings House, ktorý stojí na pilieroch! Domček v žiarivých farbách disponuje šmykľavkou, ktorá si okamžite získa pozornosť a priazeň všetkých detí. Do domčeka sa vstupuje po rebríku s protišmykovou úpravou a vďaka tejto výške deti objavia trochu iný pohľad na svet. Z výšky môžu sledovať okolie a pozorovať, kto sa blíži k domčeku a koho môžu vo svojej pevnosti na pilieroch privítať.

Jedinečný domček na pilieroch deťom poskytuje veľa možností na hru, ktorá môže prebiehať nielen v samotnom domčeku, ale aj pod ním. Pod stabilnou konštrukciou deti počas horúceho leta objavia príjemný tieň a piliere môžu využiť aj ako originálnu preliezačku. V domčeku na pilieroch deti nájdu dostatok súkromia, o ktoré sa postará nielen vyvýšená konštrukcia, ale aj zasúvateľné okenice, ktoré zároveň ochránia pred priamym slnečným žiarením.

Rozšíriteľný domček Neo Jura Lodge Smoby

Ďalším inovatívnym konceptom je domček, ktorý sa dá hravo rozšíriť a prispôsobiť požiadavkám a potrebám detí. Domček Neo Jura Lodge sa dá rozšíriť až o 8 zaujímavých doplnkov, medzi ktorými nechýba letná kuchynka, piknikový stôl, predzáhradka s črepníkmi, komín, odkvapová rúra s barelom, dvere s kľúčikom, zvonček a dokonca podlaha, ktorá poskytne domčeku ešte väčšiu stabilitu a vytvorí izoláciu od zeme.

Domček Neo Jura Lodge vďaka týmto vylepšeniam deťom prinesie ešte viac zábavy a krásnych zážitkov. Veselé hry detí a ich súrodencov a kamarátov sa môžu odohrávať v priestrannom interiéri, ale aj exteriéri, pretože práve ten ponúka letnú kuchynku, piknikový stolík a predzáhradku s kvetináčmi.

Domcek neo jura lodge blog

Kúpou domčeka Smoby deťom kupujete nielen výnimočnú hračku, ale aj kvalitu, ktorá vydrží mnoho rokov a ktorá sa stane centrom všetkých hier takmer po celý rok. Už viete, ktorý domček sa stane súčasťou vašej záhrady?