Domček Priateľov s novým dizajnom: Doprajte deťom ešte viac zábavy

  Kategórie: Tipy na hračky,
5 min
07. júl'23

Trendy nie sú iba v móde, ale aj v interiérovom dizajne a stavebníctve, o čom svedčí dizajn nášho nového domčeka Priateľov. Ten si získal srdcia mnohých detí aj rodičov. Vydajte sa s nami na prehliadku nového domčeka z dielne Smoby, ktorý bude deťom robiť spoločnosť nielen počas blížiacich sa letných prázdnin.

Domček Priateľov Friends House Evo Playhouse predstavuje najnovšie rozšírenie radu detských domčekov od populárneho francúzskeho výrobcu hračiek Smoby. Priestranný domček pre viacero detí dostal nový dizajn, ktorý mu nesmierne pristane. Elegantné farby spolu dokonale ladia, vďaka čomu sa domček Smoby stane zároveň krásnym doplnkom vašej záhrady. Čo všetko hra v domčeku Priateľov ponúka?

Základnú stavbu domčeka Friends House Evo Playhouse od Smoby tvorí dvojitá strecha, zadné polovičné dvere, predné plné dvere s kľúčom a priezorom a elektronický zvonček, ktorým sa ohlási každá návšteva. Domčeku nechýba poštová schránka na listy plné tajomstiev či pozvánky na pikniky a oslavy.

Deti si z domčeka užijú parádny výhľad, o ktorý sa postará 6 okien a 2 okenice, ktoré sa dajú otáčať o 360°. Fasáda domčeka pripomína drevený reliéf a drobné detaily v podobe mačičky a vtáčikov očaria všetky deti. V zadnej časti sa nad polovičnými dverami nachádzajú mreže s imitáciou vtáčej búdky, ktoré zabezpečia tieň počas horúcich mesiacov, ale zároveň nezabraňujú prúdeniu vzduchu. Na túto konštrukciu si deti môžu zavesiť kvetináče s obľúbenými rastlinkami a bylinkami, ktoré na sivej farbe krásne vyniknú.

Domček Priateľov Smoby a deti

Jeden domček, veľa možností

Domček Priateľov od Smoby nie je iba obyčajný domček na hranie. Hra v ňom rozvíja fantáziu, podporuje kreativitu, zlepšuje komunikačné schopnosti a učí deti hrať sa s rovesníkmi. Túži vaše dieťatko usporiadať v domčeku oslavu, na ktorú pozve kamarátov? Stačí si vybrať domček s rozšírením obsahujúcim letnú kuchynku s doplnkami a piknikový stôl a oslava sa môže začať. Alebo si vaše deti užívajú spoločenské hry a nechcú sa ich vzdať ani v letných mesiacoch? Žiadny problém! Verzia domčeka Priateľov so 4 spoločenskými hrami a slnečníkom ich zabaví na dlhé hodiny.

V našej bohatej ponuke nájdete aj množstvo setov, z ktorých si každé dievčatko či chlapec vyberú to, čo ich najviac baví. Niekto si nevie predstaviť domček bez pieskoviska, iným deťom by sa radšej páčilo mať nablízku hojdačku. Alebo skôr šmykľavku? Ani vodná dráha nie je prekážkou a tú už deti vôbec nebudú vidieť v dobrodružnom chodníku, ktorý si môžu rozložiť okolo domčeka ako skutočnú prekážkovú dráhu.

Domček Priateľov s oknami

Domček Priateľov so slnečníkom a spoločenskými hrami

Domček Priateľov s rozšírením prináša už spomínanú zábavu so spoločenskými hrami. Tie si deti môžu zahrať za piknikovým stolom a pod slnečníkom, takže sú chránené pred horúcim letným slnkom, ale aj dažďom. Ten zachytí odkvapová rúra s konvičkou na polievanie, vďaka čomu má domček ďalší rozmer hry. Súčasťou tohto rozšírenia domčeka Friends House Evo Playhouse je aj letná kuchynka, v ktorej si deti pripravia dobroty od výmyslu sveta. Vo večerných hodinách si môžu zasvietiť svetlo nad dverami, takže zábava sa západom slnka rozhodne nekončí.

Domček Priateľov s kvetináčom a letnou kuchynkou

Dávajú vaše deti prednosť záhradným prácam? V Smoby mysleli aj na malých záhradníkov a záhradníčky. Domček Priateľov s veľkým kvetináčom urobí radosť všetkým deťom, ktoré rady sadia, sejú, presádzajú a starajú sa o svoje bylinkové, kvetinové či zeleninové záhony. Kvetináč s objemom 20 litrov je doplnený o záhradné náradie, takže deti sa o svoju úrodu môžu postarať naozaj dôkladne. Lopatka, hrabličky, sadič a značky bez pochyby potešia všetkých milovníkov záhradných prác. Domček Priateľov od Smoby v tejto verzii je rozšírený aj o letnú kuchynku a piknikový stôl, kde si môžu deti po náročnej práci v záhrade oddýchnuť a načerpať sily pri dobrom jedle.

Set domčeka Priateľov s pieskoviskom a hojdačkou

Chcete vaše deti potešiť naozaj parádnym setom hračiek, ktorý im vyrazí dych? Set domčeka Priateľov prichádza spolu s hojdačkou v tvare psíka a pieskoviskom 2v1. Kombináciou týchto hračiek deťom vytvoríte na záhrade vlastné detské ihrisko, kde budú tráviť čas od rána do večera. Domček Friends House Evo Playhouse im po dlhých hodinách hier poskytne útočisko na oddych a jedna časť pieskovisko môže byť využívaná ako malý bazén, kde deti nájdu osvieženie. Hračky v sete sa spolu perfektne dopĺňajú, a to nielen funkčne, ale aj dizajnovo.

Stihli ste sa zamilovať do domčeka Priateľov a toho, čo ponúka? Preskúmajte našu širokú ponuku domčeka Friends House Evo Playhouse v rôznych kombináciách a vyberte tú pravú pre vaše deti.