Šikovní pomocníci Beaba do každej rodiny!

  Kategórie: Bábätko a batoľa, Fit mama,
6 min
10. okt'19

Všetci milujúci rodičia túžia po tom, aby s deťmi mohli tráviť čo najviac času. Mnohé povinnosti zahrňujúce starostlivosť o tých najmenších však často vytvárajú iba vrásky na čele a vyvolávajú u rodičov pocit, že čas strávený s deťmi neprežívajú naplno. S tým je však vďaka šikovným pomocníkom Beaba koniec! Objavte najlepšie dojčenské potreby, s ktorými bude rodičovstvo prechádzkou ružovou záhradou.

Keď v roku 1989 uviedla značka Beaba na trh prvý parný varič a mixér Babycook, nikto ešte netušil, že v oblasti starostlivosti o bábätká spôsobia doslova revolúciu. Od zrodu prvého ikonického parného variča ubehlo už neuveriteľných 30 rokov, no v podstate sa nič nezmenilo - značka Beaba aj dnes uľahčuje život mnohým rodičom po celom svete, avšak ich sortiment už ani zďaleka netvorí iba jeden výrobok.

Blog beaba parny varic

Revolúcia v prvých príkrmoch

Povedzme si narovinu, deti a jedlo si nie vždy rozumejú tak, ako by si to rodičia predstavovali. Niektoré bábätká bojujú už s prsníkom matky a nechcú materské mlieko, iné zasa začnú odmietať jedlo až vtedy, keď príde čas na príkrmy. Všetko sa však zmení v momente, keď sa súčasťou vašej domácnosti stane parný varič a mixér v jednom Babycook. Jedinečný systém, s ktorým prišli dizajnéri značky Beaba už pred tridsiatimi rokmi, umožňuje rodičom v priebehu 15 minút uvariť nielen zdravé, ale najmä chutné jedlo, ktorému deti nepovedia nie.

Vďaka schopnosti pripraviť príkrmy na pare si každá porcia jedla zachováva dôležité vitamíny a minerály, zelenina a ovocie nestráca svoju farbu a ako bonus sa deti dosýtosti najedia chutného jedla bez zbytočných umelých farbív, pridaných cukrov a “éčok”. Aby toho nebolo málo, obsluha parného variča Babycook je veľmi jednoduchá a rodičia to bez problémov zvládnu aj s dieťatkom na rukách. Veľký obsah nádoby zase umožní pripraviť jedlo pre detičky aj vopred a uskladniť ho v dózach, ktoré neprepúšťajú žiadne pachy.

Revolučný pomocník do domácnosti s deťmi v podobe tohto kuchynského robota sa postará o pestrú stravu detí už od prvých príkrmov, no jeho služby určite využijete aj neskôr. Parný varič a mixér Beaba Babycook totiž dokáže pripraviť oveľa viac ako iba detské kaše. Stačí si prelistovať kuchárske knihy pre rôzne vekové kategórie, v ktorých objavíte množstvo skvelých receptov na hlavné jedlá, ale aj tie najchutnejšie dezerty. Aj v Beaba totiž vedia, že život si treba niekedy osladiť a vôbec nezáleží na tom, či ste dospelák alebo dieťa.

Blog beaba krmenie

Sladký spánok a odpočinok

Kŕmenie, žiaľ, nie je jediná časť dňa, ktorá dá rodičom zabrať. Práve preto značka Beaba rozšírila svoju ponuku a vytvorila pomôcky, s ktorými bude každý spánok bábätka sladký ako med a nemenej príjemné bude aj prebúdzanie a odpočinok počas dňa. O to sa postarajú ergonomicky tvarovné lehátka, do ktorých môžete bez obáv uložiť bábätká už od narodenia. Samozrejmosťou sú prvotriedne materiály, stabilná konštrukcia, bezpečnostné pásy a v prípad ležadla Up&Down aj možnosť nastavenia výšky. Vďaka tomu bude bábätko vždy s vami, či už budete pracovať, obedovať alebo napríklad pripravovať obed či žehliť.

Pre sociálny vývin detí je dôležité, aby trávili čo najviac času vo výške ostatných členov domácnosti, pretože sledujú svet okolo seba a majú možnosť zapojiť sa do každodenného života rodiny. Ten sa, ako inak, nezaobíde bez sladučkého spánku. Ak patríte medzi čerstvých rodičov, potom je vám určite veľmi blízke sledovanie bábätka aj počas spánku. S tým vám s radosťou pomôže novinka z dielne Beaba - elektronická opatrovateľka Zen +, ktorá je vybavená panoramatickou kamerou s nočným videním. Prekvapí vás tiež farebným displejom s vysokým rozlíšením, dvojnásobný zoomom, vysielačkou, alarmom, časovačom a teplomerom s teplotným senzorom. Rodičom tento nenahraditeľný pomocník konečne prinesie zaslúžený odpočinok a pokoj na duši.

Blog beaba lehatko

Kúpeľ v štýle wellness

Obľúbenou časťou dňa mnohých detí je večerná rutina, ktorá sa nezaobíde bez kúpeľa. Prostredníctvom neho deti spoznávajú nový element, objavujú tajomstvá vody a verte či nie, rozvíja sa aj ich fantázia a komunikačné schopnosti. Deti sa počas kúpeľa premieňajú na pirátov, námorníkov, morské panny či vodníkov. To však, samozrejme, prichádza až vo vyššom veku. Dovtedy je pre väčšinu deti kúpeľ príjemnou súčasťou dňa, po ktorej nasleduje sladučký spánok. Teplá voda deti upokojí, takže aj zaspávanie bude jednoduchšie a rýchlejšie.

Voňavý a upokojujúci kúpeľ vašim deťom prinesú vaničky Beaba vhodné pre bábätká už od 0 mesiacov. Ich nesmiernou výhodou je fakt, že rodičia môžu bez problémov stáť alebo sedieť vedľa vaničky, ktorá je prenosná a nemusia sa skláňať nad veľkou vstavanou vaňou. Vaničky Beaba teda prinášajú komfort deťom i rodičom a ponúkajú lepší prístup bez zbytočnej bolesti chrbta. O pohodlie sa takisto postará stabilná konštrukcia a v prípade skladacej textilnej vaničky rodičia nepochybne ocenia jej nízku váhu a kompaktnosť, vďaka čomu je vanička ako stvorená aj na cestovanie.

Blog beaba vanicka

Štýlovo aj s bábätkom

Zdravie a spokojnosť bábätka je u rodičov vždy na prvom mieste, o tom niet pochýb. Moderní rodičia si však okrem iného potrpia aj na kvalitné a zároveň krásne doplnky, ktoré potešia aj ich. Jedinečný francúzsky dizajn, v ktorom sa snúbi minimalizmus a praktickosť, nájdete vo všetkých produktoch Beaba, no mamičky očarí najmä jedna kategória - prebaľovacie tašky, ktoré môžu konkurovať kabelkám a batohom od popredných návrhárov. Ich moderný vzhľad si získa srdce aj tej najnáročnejšej mamičky, nehovoriac o tom, že služby tašiek využijete aj dlho po tom, čo deti vyrastú.

Obrovským plusom je pri prebaľovacích taškách množstvo nevyhnutných doplnkov, s pomocou ktorých prebalíte bábätko vždy a všade. Nechýba ani dostatok úložného priestoru nielen na dojčenské potreby, ale ani na doklady a všetky drobnosti, ktoré potrebujete mať na prechádzke či na výlete so sebou. Prebaľovacie tašky Beaba sa dajú rýchlo a jednoducho upevniť na rúčku kočíka, zmestí sa do nich naozaj všetko, čo potrebujete mať vždy so sebou a čo je najlepšie - na prvý pohľad vyzerajú iba ako úžasný módny doplnok.Blog beaba prebalovacia taska

Rodičovstvo je, podobne ako všetko, minca, ktorá má dve strany. Môže byť náročné a vyčerpávajúce, no často stačí mať poruke iba pár šikovných pomocníkov a hneď je všetko jednoduchšie. Objavte aj vy čaro dojčenských potrieb značky Beaba a vychutnávajte si starostlivosť o bábätko naplno.

Spoznajte pomocníkov Beaba