Detský vysávač, ktorý vysáva

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
26. jan'24

Pomáhajú vám deti s domácimi prácami? Aj takým spôsobom sa učia a zisťujú, aký je skutočný svet dospelých, do ktorého chcú tak zúfalo patriť. S novinkou od obľúbenej francúzskej značky Smoby budú svetu dospelých ešte bližšie. Predstavujeme vám detský vysávač Smoby, ktorý skutočne vysáva.

Možno ešte potrvá zopár rokov, kým budú vaše deti pripravené na skutočné domáce práce, no už v útlom veku môžu začať predstierať, že vám naozaj pomáhajú. Varia v detskej kuchynke, pracujú v detskej dielni a upratujú s pomocou detských vysávačov a upratovacích vozíkov. Vďaka hrám na profesie a domácnosť si deti plnia sny a konečne vyzerajú tak dôležito ako rodičia. Detský vysávač Smoby bude nielen splneným snom, ale aj hračkou, ktorá deťom prinesie množstvo zábavy.

Trh hračiek ponúka množstvo detských vysávačov. Niektoré vyzerajú na nerozoznanie od skutočných vysávačov, iné vydávajú realistické zvuky, ďalšie zase skutočne vysávajú. Elektronické vysávače Rowenta Smoby spĺňajú všetky uvedené kritériá a nepochybne medzi nimi nájdete favorita, ktorý vašim deťom vyčarí úsmev na tvári.

Rowenta Smoby - vysávače, ktoré naozaj vysávajú

Detské vysávače Rowenta od popredného francúzskeho výrobcu Smoby posunú detskú hru na ešte vyššiu úroveň, a to všetko v rámci maximálnej bezpečnosti. Vďaka hre s detským vysávačom sa vaše deti vyhnú nebezpečenstvu, ktoré by na ne mohlo potenciálne číhať pri vysávaní skutočným vysávačom. Detské vysávače Rowenta majú nízky výkon a sú ľahké, no aj napriek tomu sú účinné a neoberajú deti o radosť z hry.

V ponuke detských vysávačov Rowenta Smoby nájdete klasické vysávače, ale aj stále populárnejšie tyčové vysávače s integrovaným ručným vysávačom. Detský vysávač Rowenta Air Force 360° deti očarí nielen dizajnom, ale aj funkciou skutočného vysávania. Vysávač dokáže povysávať pribalené penové guľôčky, ale aj menší neporiadok v domácnosti, napríklad omrvinky. Hra s týmto vysávačom deťom ponúkne nefalšovaný zážitok z hry a pocit, že naozaj vysávajú. Čo aj v skutočnosti robia.

Samozrejmosťou vysávačov Rowenta Smoby sú realistické zvuky a v prípade tyčových vysávačov aj nádoba na prach a nečistoty, ktorá sa dá otvoriť a vyprázdniť. Deti sa už v útlom veku naučia manipulovať s vysávačom a vybudujú si zmysel pre poriadok a čistotu. Zistia, že čistá domácnosť nie je samozrejmosťou, ale že dosiahnuť poriadok sa dá aj hravou formou. Vďaka vysávačom Rowenta od Smoby budete mať doma pomocníka, pre ktorého bude upratovanie nie povinnosťou, ale hrou.

Benefity hry s detským vysávačom

Hra s vysávačom, tak ako všetky hry na profesie, patrí k hrám s tzv. otvoreným koncom a prináša so sebou množstvo výhod:

  • zlepšuje rané kognitívne schopnosti a zručnosti pri budovaní jazyka
  • podporuje nezávislosť detí a vzbudzuje v nich pocit zodpovednosti
  • pomáha rozvíjať kognitívne, motorické a sociálne zručnosti detí
  • u detí sa buduje zmysel pre poriadok a čistotu
  • pri sledovaní detí rodičia pochopia, čo sa odohráva v ich mysliach
  • napodobňovanie domácich prác vedie k pocitu úspechu
  • deti sa učia riešiť problémy
  • vytvárajú si herné scenáre, z ktorých budú môcť neskôr čerpať v reálnych situáciách
  • podporuje predstavivosť.

S hračkárskym vysávačom v ruke deti môžu vytvárať vlastné príbehy a nie je nič nezvyčajné, ak do hry zapoja aj rodičov, či starších alebo mladších súrodencov. Svoju rolu si možno vyslúži aj obľúbená plyšová hračka alebo bábika. Počas hry s vysávačom možno odhalíte rôzne vlastnosti vašich detí. Predstierajú, že vlastnia upratovaciu firmu? Zrejme sa v nich ukrývajú vodcovské schopnosti. Dokážu vysávať bez prestávky naozaj dlho? V tom prípade im nechýba trpezlivosť a výdrž.

Hra na profesie nie je iba hrou, hoci tak môže pre nezainteresovaného diváka vyzerať. Vďaka rôznym hrám na profesie deti objavujú šíry svet a spoznávajú pravidlá, na základe ktorých funguje. Možno počas týchto aktivít objavia svoju vysnívanú profesiu a v dospelosti budú spomínať na to, že to bolo vďaka niektorej hračke, ktorú dostali práve od vás.