Najlepšie trojkolky pre vaše deti

  Kategórie: Tipy na hračky,
3 min
27. aug'16

Trojkolka je skvelý prvý dopravný prostriedok pre všetky deti. Pripraví ich na bicykel a naučí ich udržiavať rovnováhu. Deti sa naučia pedálovať, budujú stabilitu a po každej jazde sú stále samostatnejšie. Pri výbere dokonalej trojkolky by ste však okrem atraktívneho dizajnu mali myslieť aj na iné, oveľa dôležitejšie veci.

Bezpečná a pohodlná jazda

Naše trojkolky sú zostavené tak aby detičkám poskytli dostatočný komfort, ale zároveň aj maximálnu bezpečnosť počas každej jazdy. Trojkolky smarTrike sú vďaka nastaviteľným prvkom vhodné už pre deti od 10 mesiacov. Zo začiatku sa dieťatko pohodlne vezie a môže si aj pospinkať. Výrobca smarTrike myslí na všetko, preto je súčasťou ich trojkoliek aj rodičovská teleskopická rúčka. Vďaka nej rodičia koordinujú smer jazdy a ovládajú celé vozidlo.

Trojkolka Play 3v1 smarTrike s ohrádkou od 10 mesiacov ružovo-žltá

Trojkolka smarTrike s ohrádkouTúto trojkolku môže rodič ľahko ovládať pomocou odmontovateľnej teleskopickej rúčky. Predné koleso s voľnobehom zasa umožňuje prebrať úplnú kontrolu nad vozidlom, zatiaľ čo dieťatko si nohy pohodlne vyloží na stúpačky.

Trojkolka Explorer Grey 5v1 smarTrike 360° riadenie s polohovateľnou opierkou

Trojkolka smarTrike Explorer Grey

Revolučná novinka vo svete trojkoliek, ktorá rastie s vaším dieťaťom od 10 mesiacov až do 3 rokov. Unikátnym vylepšením je technológia predného kolieska, ktoré sa dokáže otočiť o 360°, čo rodičovi umožňuje hladké manévrovanie ako s kočíkom. Dôležitou súčasťou kvalitnej trojkolky je aj trojbodový bezpečnostný pás, ktorý zaručí dieťatku maximálnu bezpečnosť.

Ako v bavlnke

Pri detičkách oceníte, keď bude mať trojkolka hneď niekoľko vecí - ergonomicky tvarované sedadlo s opierku pre tých najmenších, kvalitné gumené kolieska a protišmykovú ochranu. Ako rodičia oceníte aj tlmiče na kolieskach, ktoré zabezpečia tichú a pohodlnú jazdu aj na nerovných povrchoch. Na trojkolke, podobne ako na bicykli, nesmie chýbať ani blatník. Aby dieťatko bolo nielen v bezpečí, ale aby ostalo aj čisté.

Trojkolka Baby Driver Smoby so strieškou od 10 mesiacov modro-šedá

Trojkolka Smoby Baby Driver

Jedna z najmodernejších a najprepracovanejších trojkoliek na súčasnom trhu ponúka pohodlnú vysokú opierku, ale aj bezpečnostnú ohrádku so spätnými zrkadlami, zvončekom a pákami ako v aute.

Reťazová trojkolka Jockey Classic Smoby od 24 mesiacov červená

Reťazová detská trojkolka Smoby

Klasická trojkolka s príjemným retro dizajnom je tichá a pohodlná. Okrem klasického reťazového pohonu je jej veľkou výhodou umiestnenie pedálov v strede, čo je pre deti najprirodzenejšie. Súčasťou trojkolky je aj praktický košík, do ktorej si deti môžu uložiť obľúbené hračky a priviesť si ich všade so sebou.

Deti to majú pri výbere trojkolky oveľa jednoduchšie. Ich zaujíma krásna farba a motív obľúbených rozprávkových postavičiek. Rodičom však záleží aj na materiáloch, kvalite a doplnkoch. U nás nájdete krásne a zároveň kvalitné trojkolky, ktoré potešia všetkých. Navštívte kategóriu Trojkolky a vyberte pre svoje dieťa ideálnu trojkolku.

Detské trojkolky