K jednej z dvoch trojkoliek smarTrike - odrážadlo Springo za 1 €!

  Kategórie: Akcie a zľavy,
3 min
08. aug'17

Spoznávať a objavovať svet je ľahšie na kolieskach. A keďže koliesok nikdy nie je dosť a detská zvedavosť je nekonečná, máme pre vás špeciálnu akciu. K trojkolke smarTrike DX dostanete odrážadlo Springo len za 1 €! Len tak, aby bolo leto ešte lepšie.

Vyberte si jednu z dvoch trojkoliek smarTrike DX v ružovej alebo oranžovo-zelenej farbe v hodnote 79,99 € a dostanete k nej odrážadlo Springo v hodnote 59,99 € len za 1 €. Do poznámky napíšte SPRINGO a farbu (zelená alebo ružová). Akcia platí do vyčerpania skladových zásob.

Springo za 1 €

Oranžovo-zelená trojkolka smarTrike DX od 10 mesiacov unisex

trojkolka DX smarTrike

Kúpiť trojkolku

Ružová trojkolka smarTrike DX od 10 mesiacov pre dievčatko

Kúpiť trojkolku

Trojkolka smarTrike DX je vhodná pre deti už od 10 mesiacov. Jej súčasťou je odnímateľná rodičovská rúčka, prostredníctvom ktorej môžete regulovať rýchlosť a smer jazdy. Ako vaše dieťatko rastie, jednoducho ju odmontujete. V lete oceníte aj praktické tienidlo, ktoré chráni vaše dieťa pred nebezpečným UV žiarením. O pohodlie svojho drobca sa báť nemusíte, sedačka je ergonomicky tvarovaná. Bezpečnosť zaručuje pás a hrazda okolo pásu. V ponuke ju nájdete v dvoch farbách, v ružovej a v zeleno-oranžovej.

Kúpte jednu z dvoch trojkoliek smarTrike DX a získajte odrážadlo Springo v hodnote 59,99 € len za 1 €

Detské odrážadlo smarTrike Springo

Odrážadlo s veselými očkami je vhodné pre deti od jedného roka. Táto kombinácia pohupovadla a odrážadla je u detí mimoriadne obľúbená. Rozvíjajú si na nej motoriku a budujú si stabilitu a sebaistotu. Kolieska na odrážadle pohlcujú otrasy, a tak je jazda bezproblémová aj vnútri aj vonku. Rodičov určite poteší, že hračku môžu jednoducho zložiť na zlomok jej veľkosti a vziať so sebou kamkoľvek. Napríklad aj na dovolenku.

7 dôvodov, prečo smarTrike:

  • Jazdou na trojkolke či odrážadle si dieťa rozvíja hrubú a jemnú motoriku. Zároveň sa učí správne sedieť a posilňuje celú pohybovú sústavu.
  • Deti sú prirodzene zvedavé, detské vozidlo im dáva slobodu pohybu. Môžu teda veselo objavovať a skúmať svoje okolie.
  • Sedadlá sú ergonomicky tvarované a jazdenie na trojolke či odrážadle je pre dieťa veľmi pohodlná.
  • Trojkolky a odrážadlá smarTrike sú vyrobené s kvalitných, bezpečných a zdraviu neškodných materiálov.
  • Patentované technológie zaručujú najlepší možný zážitok z jazdy.
  • Detské trojkolky smarTrike rastú s vašimi deťmi. Trojkolky obsahujú odnímateľné časti a môžete ich používať od už od 6 či 10 mesiacov až do troch rokov.
  • Značka smarTrike je svetovým lídrom vo svojej kategórii, za kvalitu produktov získala mnoho prestížnych ocenení a zároveň je držiteľom mnohých certifikátov bezpečnosti.

Kúpiť trojkolku