Vytvorte deťom Detské kráľovstvo so zľavami až do - 48%!

  Kategórie: Akcie a zľavy,
4 min
01. mar'18

Dlhú a mrazivú zimu ochvíľu vystrieda rozkvitnutá jar, na ktorú sa treba poriadne pripraviť. Vytvorte doma deťom veľkolepé Detské kráľovstvo, v ktorom budú vládnuť hračkami na záhradu. Tie u nás od 1.3. do 31.3. kúpite so skvelou zľavou až 48%. A potom sa už jar na záhrade môže naozaj začať!

Vytvorte vašim ratolestiam Detské kráľovstvo na čerstvom vzduchu vďaka hračkám na záhradu od renomovaných výrobcov. Vlastné ihrisko teraz deťom vytvoríte z hračiek so zľavami až do - 48 %. Špeciálna jarná akcia platí v čase od 1. marca do 31. marca a čakajú na vás výnimočné hračky pre všetky deti. Užite si jar naplno a tešte sa z vysmiatych detských tváričiek.

Top hračky na záhradu

V širokej ponuke hračiek je niekedy náročné zorientovať sa a vybrať tie správne hračky. My vám to s radosťou uľahčíme! Máme pre vás top hračky na záhradu od renomovaných európskych značiek, ktoré sa vyznačujú kvalitnými materiálmi odolnými voči zubu času a aj počasiu. Detičky sa s nimi perfektne zahrajú a rodičia budú vedieť, že všetky hry ich ratolestí sú maximálne bezpečné.

Detské lezecké centrum Multi-Activity Tower

Jedna hračka nemusí spĺňať iba jeden účel. Presne to je aj prípad lezeckého centra Multi-Activity Tower, ktoré je naozaj multifunkčná. Deti ho využijú ako preliezačku, lezeckú stenu aj ako šmykľavku. Vďaka tomu je táto hračka ideálna pre viacero detí, ktoré si pohybom zlepšujú kondíciu a posilňujú svaly, no zároveň si rozvíjajú komunikačné schopnosti a socializujú sa. Detské lezecké centrum Multi-Activity Tower je stabilné a zabezpečuje tak maximálnu bezpečnosť hry.

Vodná dráha AquaPlay Aquaplay 'n Go v kufríku

Vodná dráha AquaPlay

Úžasné vodné dobrodružstvo zažijú deti vďaka vodnej dráhe AquaPlay. Vodná priehrada s množstvom funkcií a možností im priblíži vlastnosti vody, jej silu a rýchlosť. Súčasťou balenia sú nielen 4 roztomilé figúrky, ale aj autíčko, loďky a najmä vodná pumpa, ktorou deti prečerpávajú vodu z kanála do kanála. Táto hra však nie je len edukačná, veľkú úlohu v nej zohráva pestrá detská fantázia, ktorá sa hraním s vodou a loďkami ešte viac rozvíja.

Detský stôl Záhradník De Jardinage 2v1

Stolík Záhradník 2v1 Smoby

Máte doma malého vášnivého záhradníka? Potešte ho záhradníckym stolíkom De Jardinage od Smoby, ktorý bude patriť len a len im. Stolík je rozdelený na dve polovice, pričom v tej jednej je priestor na hlinu a kvetinky. Vďaka tejto úžasnej hračke detičky spoznajú svet kvetov a byliniek a prácou s hlinou si rozvinú hmat. Tento stolík Záhradník 2v1 Smoby je krásnym príkladom návratu k prírode a zamilujú si ho všetky deti, ktoré sa radšej hrajú von ako vo vnútri.

Detská preliezačka Adventure Car Smoby s pieskoviskom

Preliezačka Adventure Car

Ako spojiť preliezačku, šmykľavku a pieskovisko tak, aby boli stále pokope? No predsa do autíčka! Úžasné multifukčné autíčko Adventure Car od Smoby má pod kapotou skryté pieskovisko, zadné kolesá slúžia ako preliezačka a v zadnej časti sa nachádza šmykľavka so schodíkmi. Tá však ukrýva prekvapenie - otvor na vodu, vďaka ktorému sa v lete veľmi rýchlo premení na tobogán. Čo viac si deti môžu priať?

Detská stolička KidChair s UV filtrom

Detská stolička KidChair Smoby

Po každej hre si treba trochu oddýchnuť a nabrať sily do ďalšej hry. Na to je ako stvorená detská stolička KidChair s vysokým operadlom, ergonomickým sedadielkom a 4 stabilnými nohami. Vďaka UV filtru je vhodná aj do exteriéru a dokonale ladí s taburetkou KidStool, ktorá poslúži aj ako stolík. Tento malý nábytok na sedenie je ideálny do každej záhrady, v ktorej trávi dieťatko veľa času.

Hračky na záhradu patria medzi obľúbené detské hračky. Spájajú pohybovú aktivitu, čerstvý vzduch, zábavu a kamarátov do jedného. To všetko môžete deťom od 1.3. do 31.3. dopriať so skvelou zľavou až do - 48%. Vytvorte im doma Detské kráľovstvo, ktorého budete aj vy súčasťou. Úžasné preliezačky, originálne stolíky, vodné dráhy a mnohé iné hračky už čakajú!

Vytvorte detské kráľovstvo