Ušetrite desiatky eur so zľavovým kupónom!

  Kategórie: Akcie a zľavy,
4 min
20. okt'17

Rozmýšľate, aký darček kúpiť vašim malým nezbedníkom? Naši mackovia poznajú tie najvychytenejšie hračky pre všetky milé deti. Pripravili si pre vás špeciálne zľavy, ktoré môžete využiť hneď teraz.

Naši traja mackovia si pre vás prichystali extra zľavy, vďaka ktorým ušetríte až desiatky eur. Stačí si zvoliť z vybraných hračiek a v nákupnom košíku vložiť zľavový kód MACKOVIA. Zľava 5 % vám bude po zadaní kódu automaticky odrátaná z výslednej sumy. Okrem toho, pri nákupe nad 40 € máte dopravu zdarma! Urobte svojim deťom radosť na narodeniny, Mikuláša či Vianoce a prekvapte ich tými najlepšími darčekmi! Pozor, akcia je časovo obmedzená.

hračky pre deti

Detská kuchynka CookMaster Verte Smoby elektronická so zvukmi, s ľadom, opečenými potravinami a 36 doplnkami zelená

CookMaster Verte je jedna z najmodernejších dizajnérskych kuchyniek pre deti na trhu. Malí kuchári si môžu upiecť v rúre chutné koláčiky či dávkovať ľad do nápojov. Pri varení im bude sporák vydávať zvuky ako v ozajstnej kuchynií. Deti môžu využiť aj mikrovlnku či espresso kávovar s vymeniteľnými kapsulami.

detská kuchynka zľava

Chcem kuchynku

Detská kuchynka Tefal Studio XL Smoby elektronická so zvukmi, s jedálňou, chladničkou a 36 doplnkami fialovo-strieborná

Nadčasová kuchynka fialovej farby je prístupná z 360°. Ide o dokonalú repliku ozajstnej kuchynky. Deti potešia jej magické funkcie. V hrnci sa po položení na sporák uvaria cestoviny a sporák aj sódovač vydávajú realistické zvuky. Malí kuchárikovia si môžu urobiť aj kávičku v espresso kávovare presne podľa svojej chuti.

detská kuchynka zľava

Chcem kuchynku

Detská pracovná dielňa Autá 3 Bricolo center Smoby so skákajucou rampou, skladacím autíčkom a 94 doplnkov

S pracovnou dielňou Autá 3 Bricolo center bude váš malý chlapec automechanik a pretekár v jednom. Na pracovnej ploche sa okrem iného nachádza aj parkovacie miesto pre autíčko McQueen z obľúbenej rozprávky. Súčasťou pracovnej dielne sú rozličné nástroje a deti si tak bez problémov môžu poskladať vlastné legendárne autíčko.

pracovná dielňa zľava

Chcem pracovnú dielňu

Odrážadlo Maestro Confort Smoby s hojdačkou, poťahom a elektronickým volantom od 6 mesiacov červené

Odrážadlo Maestro Confort je nádherné autíčko, ktoré poteší všetky malé detičky. Vďaka odpojiteľným častiam rastie spolu s nimi až do troch rokov. Panel na volante vydáva melódie a okolo odrážadla je bezpečnostná ohrádka, no disponuje aj trojbodovým bezpečnostným pásom.

odrážadlo zľava

Chcem odrážadlo

Trojkolka Baby Driver Smoby so strieškou od 10 mesiacov modro-šedá

Táto trojkolka je jednou z najmodernejších a najprepracovanejších trojkoliek na trhu. Disponuje tichými kolesami z kvalitnej gumy a rastie spolu s vašim dieťatkom. V počiatočných mesiacoch slúži ako športový kočík. Dvojitá rodičovská rúčka trojkolky je výškovo nastaviteľná a obsahuje držiak na fľašku. Nad trojkolkou sa nachádza aj slnečník s UV filtrom.

trojkolka zľava

Chcem trojkolku

Detský obchod Supermarket Smoby elektronický s váhou, pokladňou, potravinami a 41 doplnkami tyrkysový

V supermarkete Smoby sa deti môžu spolu do sýtosti zahrať. Vďaka zabudovanej pokladni s číselnou klávesnicou a displejom môže malý obchodník spočítať zákazníkovi cenu za tovar. Produkty môže dokonca oskenovať aj odvážiť, presne ako na ozajstnej pokladni.

detský obchod zľava

Chcem obchod

Odrážadlo pre deti auto Next Bobby Car BIG so zvukom a svetlom od 12 mesiacov červeno-šedé

Odrážadlo v tvare luxusného autíčka má originálny dizajn a deti zaujme svetelnými efektmi počas jazdy. Funkčný klaksón a svetlá robia z jazdy ešte väčšiu zábavu. Jeho kolieska sú tiché, odolné a dobre držia na ceste. Jazda na odrážadle podporuje správny vývin bedrových kĺbov.

odrážadlo autíčko zľava

Chcem odrážadlo

Detský traktor na šliapanie Builder Max Stavbár Smoby s bagrom a nakladačom oranžový

Ktorý chlapec by sa nezahral rád na traktoristu či stavbára? Traktor Builder Max Stavbár disponuje zadným prívesom, bagrovou lyžicou aj funkčným nakladačom. Funguje na reťazový pohon a má robustnú konštrukciu vyrobenú z najkvalitnejších materiálov.

traktor zľava

Chcem traktor