Vyberáte hračky na záhradu? Na toto nezabudnite!

  Kategórie: Tipy na hračky,
6 min
09. mar'17

Dni sú dlhšie a teplejšie, tráva zelená, vtáčiky štebocú a vašich malých drobcov nedokážete dostať zo záhrady do izby. Toto je scenár, ktorý prichádza spolu s jarou a detskými hrami na záhrade. Vieme, že nájsť dokonalú hračku, ktorá spĺňa kritériá rodičov aj detí, je niekedy nemožné. My sme si hlavy potrápili za vás a vybrali sme hračky na záhradu, ktoré potešia nielen vašich malých nezbedníkov, ale aj vás. Chcete vedieť, podľa čoho sme vyberali? Čítajte.

Bezpečná, kvalitná, zaujímavá, pekná…

Toto sú kritériá, ktoré by podľa rodičov mala spĺňať každá hračka, ktorú kúpia dieťatku. Nájsť však hračku, ktorá by bola ideálna, je niekedy ťažké. Hračky od renomovaných výrobcov však spĺňajú všetky kritériá bezpečnosti a prísne európske štandardy. Vďaka týmto hračkám sa nemusíte báť o zdravie vašich detí. Na čo všetko pri kúpe hračky myslieť?

  • kupujte iba hračky, na ktorých je jasne vyznačená krajina pôvodu. Hračky vyrobené mimo územia Európskej únie nemusia spĺňať naše bezpečnostné štandardy. Každá krajina má svoje vlastné normy, ktoré nie vždy zodpovedajú tým našim.
  • kvalitné hračky sú označené značkou CE (Communauté Européenne). Tento certifikát znamená, že hračka spĺňa európske normy a pri jej výrobe sa dodržiava súbor nariadení daných Európskou úniou.
  • ako indikátor kvality slúži tiež značka bezpečnosti GS. Je to nemecká značka kvality, ktorá garantuje pravidelné nezávislé kontrolovanie produktu. Hračky s touto značkou sú nezávisle testované a zaručujú bezpečnosť pri každej detskej hre.
  • všetky záhradné a outdoor hračky by mali mať UV filter, vďaka ktorému farby na hračkách nevyblednú a zostanú dlho žiarivé a pekné. Aj po rokoch používania budú vďaka UV ochrane hračky vyzerať ako nové.
  • pri výbere hračiek na záhradu je dôležité, aby boli použité kvalitné plasty s oblými hranami a protišmykové prvky. Takéto hračky zabezpečia vašim deťom dlhé hodiny bezpečnej a ničím nerušenej zábavy.

Tipy na kvalitné hračky na záhradu

S príchodom teplých mesiacov budete s deťmi tráviť stále viac a viac času na záhrade. Slnečné lúče budú dlho hriať a vaše deti sa budú zabávať na čerstvom vzduchu. Preto vám prinášame tipy na kvalitné záhradné hračky, vďaka ktorým sa môže vaša záhrada premeniť na úžasné detské ihrisko.

Detská preliezačka Adventure Car Smoby s pieskoviskom a šmykľavkou

Detská preliezačka Adventure Car

Preliezačka Adventure Car je taká skvelá preliezka, až ju budete svojim deťom závidieť. Má tvar auta a chýbať jej nesmie elektronický volant, otváracie dvierka po stranách a 4 kolesá, vďaka čomu vyzerá ako naozajstné auto. Úžasným doplnkom tohto moderného autíčka je šmykľavka v zadnej časti. Tá má otvor na vodu, vďaka čomu sa môže veľmi jednoducho premeniť na detský tobogan. Pod kapotou autíčka sa navyše ukrýva pieskovisko. Keďže preliezačka strávi s deťmi na záhrade celé leto, nesmie jej chýbať kvalitný UV filter, aby aj po dlhých mesiacoch na slnku vyzerala preliezačka ako nová.

Detské preliezačky

Detský domček Priateľov Smoby

Domček pre deti Smoby

Detský domček Priateľov Smoby je priestranný domček ako stvorený na záhradu. Pred hlavným vchodom domčeka je malá predzáhradka s kvetináčom, kde si deti môžu zasadiť kvetinky, starať sa o ne a sledovať, ako rastú a kvitnú. Množstvo okien detského domčeka zaručuje svieži vzduch a tieň aj počas najhorúcejších dní. Na dverách domčeka je elektronický zvonček a na dverách je poštová schránka, do ktorej deťom chodí pošta. Poschodový detský domček Smoby je krásne farebný, čo podporuje u detí fantáziu, hravosť a prebúdza v deťoch predstavivosť.

Detské domčeky

Traktor pre deti na šliapanie Jim Loader BIG

Detský šliapací traktor BIG

Detský traktor Jim Loader je fantastický traktor s prívesom v zelenej farbe, ktorý vašim deťom zaručí hodiny plné zábavy. Je vhodný pre deti od 3 rokov. Sedadlo traktora je ergonomicky tvarované a dá sa nastaviť do 3 rôznych polôh, preto sa prispôsobí potrebám každého malého farmára. Traktor má navyše príves, do ktorého možno naložiť náklad s hmotnosťou 25 kg. V prednej časti traktora sa navyše nachádza naberacia lyžica, vďaka ktorej traktor pôsobí naozaj realisticky. Súčasťou traktora je aj mechanický klaksón, ktorým deti oznamujú svoj príchod na stavenisko.

Detské vozidlá

Detské pieskovisko Sandy BIG s krytom

Detské pieskovisko Sandy BIG

Detské pieskovisko Sandy od špičkového nemeckého výrobcu BIG nesmie chýbať na žiadnej záhrade! Do veľkého pieskoviska sa zmestí az 389 kg piesku, takže deti majú veľa priestoru na stavanie hradov, na pečenie koláčikov z piesku a na mnoho iných hier od výmyslu sveta. Pieskovisko je prakticky riešené tak, aby ste ho mohli veľmi rýchlo a jednoducho zložiť a presunúť na iné miesto. Súčasťou balenia je skladací kryt, v ktorom sú vyryté dráhy, takže dieťa sa môže v pieskovisku hrať aj s autíčkami. Keď deti ukončia svoju hru, krytom pieskovisko prikryjete, aby sa do piesku nedostali žiadne nečistoty.

Pieskoviská pre deti

Detský stôl Záhradník De Jardinage 2v1 Smoby

Detský stolík Záhradník Smoby

Detskému stolíku Záhradník De Jardinage nedokáže odolať žiadny malý záhradník. Krásny záhradný stolík je vybavený plotom a 15 doplnkami, s ktorými sa zahrajú nielen dievčatká, ale aj chlapci. Súčasťou stolíka je 5 kvetináčov v žiarivých farbách, do ktorých si deti môžu posadiť svoje kvietky. Detský stolík predeľuje plot, na ktorý si malí záhradkári môžu zavesiť kvetináče. Vďaka tomuto originálnemu stolíku sa deti naučia starať o kvetinky a záhradu a zároveň si rozvíjajú svoju kreativitu a fantáziu a posilňujú jemnú motoriku.

Hračky na záhradu

Vodná dráha pre deti AquaPlay MegaBridge

Vodná dráha AquaPlay MegaBridge

Vodná dráha pre deti AquaPlay MegaBridge je jedinečná vodná hračka, s ktorou sa zabavia deti od 3 do 7 rokov. Výborným doplnkom vodnej hry MegaBridge je veľký most, po ktorom sa môže prevážať autíčko ponad vodný kanál. Premyslené detaily a rôzne možnosti na hru robia z AquaPlay jednu z najzábavnejších hračiek pre najmenšie deti. Vodná dráha AquaPlay poskytuje nekonečné možnosti na rozširovanie a prestavbu, čím stimuluje detskú fantáziu a kreativitu.

Lodné dráhy

Jar má byť plná detského smiechu a radosti. Doprajte svojim deťom spokojnú a bezpečnú zábavu a kúpte im kvalitné hračky, ktoré ich budú tešiť aj nasledujúcu sezónu. Investovať do kvalitných hračiek sa naozaj oplatí.