Tip na skvelý darček: detská kuchynka Smoby

  Kategórie: Tipy na hračky,
3 min
06. dec'17

Máte doma malú pomocníčku alebo pomocníka, ktorý asistuje počas každého obeda? A čo takto dopriať malému šéfkuchárovi vlastnú kuchynku, v ktorej sa bude môcť realizovať? Detská kuchynka od francúzskej značky Smoby poteší každé dieťatko, ktoré sa rado hrá na kuchára či pekára. Viete, čo všetko sa deti vďaka kuchynke naučia? My vám to prezradíme.

Pred Vianocami si všetci rodičia lámu hlavy nad tým, čo darovať deťom pod stromček. Ak viete, čo vaše deti baví a s čím sa dokážu hrať najdlhšie, máte to o to ľahšie. Všetkých malých kuchárov a kuchárky určite potešíte krásnou detskou kuchynkou, v ktorej sa budú cítiť ako skutoční dospeláci a pripravia vám tie najchutnejšie raňajky na svete.

Detská kuchynka Tefal Smoby

Malí dospelí

Detská kuchynka Tefal Studio XL Bubble od Smoby dokáže veľmi veľa vecí. V prvom rade však pomáha deťom rozvíjať sa. Deti sa naučia, ktorý riad na čo slúži a budú vedieť, že stále za sebou musia kuchyňu upratať. Keďže s kuchynkou sa môžu hrať viaceré deti naraz, učia sa spolu komunikovať, podeliť sa o hračky a zároveň si rozvíjajú jemnú motoriku. Učia sa samostatnosti a vďaka tomu sa približujú svetu dospelých. Určite si aj vy spomínate na svoje detstvo a na to, ako každého z nás bavilo hrať sa na povolania. Je to dôležitý krok vývinu detí, ktorý aj vďaka tejto kuchynke nepreskočíte.

Čo všetko dokáže?

Detská kuchynka Smoby je multifunkčná a pri objavovaní jej funkcií sa deti skvele zabavia. Má až 34 doplnkov, medzi ktorými detičky nájdu príbory, tanieriky, šálky a poháre, soľničku a koreničku a dokonca aj mlieko, cereálie, cestoviny a iné potraviny. Všetky šikovné deti od 3 rokov, ktorým je kuchynka určená, budú očarené jej funkciami.

Kuchynka v sebe ukrýva magický hrniec s pokrievkou, ktorý po stlačení začne vydávať zvuky pripomínajúce vriacu vodu. Okrem toho môžu deti v kuchynke pripraviť rodičom kávu a vďaka dávkovaču ľadu si pripravia chutné limonády. Aj dávkovač ľadu vydáva realistické zvuky a deti majú pocit, že do pohára sa im sype skutočný ľad. A to najlepšie na koniec - súčasťou kuchynky je aj panvica s palacinkami, ktoré sa dajú vyhadzovať do vzduchu.

Kuchynka Tefal Smoby oranžová

Jedinečný francúzsky dizajn

To najlepšie na koniec? Detská kuchynka Smoby vás nezradí ani svojím vzhľadom. Originálna oranžová farba v kombinácii so sivou odráža najnovšie trendy v kuchyniach. Jemná oranžová farba sa so sivou dokonale dopĺňa a vytvára harmonický celok dvoch farieb, vďaka čomu je vhodná pre dievčatká aj chlapcov. Jedinečný dizajn kuchynky pre deti perfektne zapadne do každého interiéru a veľkosťou sa hodí aj do väčšej kuchyne, takže detičky môžu variť súčasne s rodičmi.

Prvotriedny francúzsky dizajn, kvalita, ktorá nemá konkurenciu a slávna značka z Francúzska Smoby. Asi ťažko by ste hľadali kvalitnejšiu kuchynku pre deti, ktorá dokáže toľko veľa vecí. Za tú radosť detí a chutné jedlá to určite stojí. V predvianočnom zhone u nás kuchynku Smoby kúpite len za 89,99 € a dopravu máte zadarmo!

Chcem kuchynku Smoby