Darček ku Dňu matiek - 40% zľava na kabelky Kbas

  Kategórie: Akcie a zľavy,
3 min
14. máj'17

Mama je človek, ktorý sa stará nielen o deti, ale o celú domácnosť a z domu dokáže vytvoriť útulný domov. Mamičky sú silné ženy, ktoré myslia v prvom rade na svoje deti a zniesli by im aj modré z neba. Prvá májová nedeľa už tradične patrí všetkým mamičkám, preto pre ne máme krásny darček - 40% zľavu na kabelky Kbas. Urobte si radosť a odmeňte sa za všetko, čo každý deň robíte pre svojich milovaných.

Lásku a oddanosť mamičiek si veľmi vážime, a preto sme sa rozhodli podarovať vám krásnu zľavu na novú kabelku či slamený košík Kbas z ponuky nášho spriateleného internetového obchodu www.kabelkymoda.sk v hodnote 40%! Zľavový kupón platí do konca mája a stačí, ak pri objednávke zadáte heslo DENMATIEK.

40 % zľava na kabelky Kbas

Španielska značka Kbas sa už niekoľko desaťročí zameriava na výrobu kvalitných kabeliek, ktoré potešia každú ženu. Kbas už od roku 1969 ručne vyrába dámske kabelky, doplnky, ale aj pánske tašky, ktoré sú moderné, nadčasové a cenovo dostupné. Kabelky Kbas sú jedinečné, štýlové, výrazné a veselé a presne také sú aj ich majiteľky. Veľké kabelky do práce, slamené tašky na letnú dovolenku či listové kabelky na voľný čas - ponuka tašiek Kbas je naozaj široká. Vy teraz môžete mať svoju vysnívanú kabelku so zľavou až 40%. A možno sa vám podarí zladiť s ňou hračky vašich detí.

Dámska slamená taška na dovolenku

Dámska slamená taška Kbas červená

Čaká vás letná dovolenka a potrebujete dokonalú plážovú tašku? Slamená taška od španielskeho výrobcu Kbas je priestranná a zbalíte do nej všetky potrebné veci. Je ručne robená a zdobia ju moderné červeno-biele strapce, ktoré dodajú vášmu výzoru ten správny dovolenkový šmrnc.

Béžová kabelka je základ šatníka

Bežová kabelka cez rameno Kbas

Preto by v tom vašom nemala chýbať. Kvalitná dámska kabelka Kbas je vyrobená z nepremokavej syntetickej kože, vďaka čomu vám vydrží dlhé roky a bude verným doplnkom vašich outfitov. Béžová kabelka Kbas má dlhé odopínateľné ramienko, takže si ju môžete prevesiť cez plece alebo vziať do ruky. Dámska kabelka v béžovej farbe by mala byť súčasťou šatníka každej ženy. Dokážete ju skombinovať s mnohými kúskami oblečenia a zachráni vás aj v núdzi.

Kabelky Kbas

Niečo pre mamičku a bábätko - prebaľovacie tašky toTs

Prebaľovacia taška toTs smarTrike

Všetky mamičky vedia, že iba kabelka nestačí. Praktická prebaľovacia taška toTs od špičkového výrobcu smarTrike je praktická a zároveň pôsobí štýlovo. Dá sa jednoducho zavesiť na kočík, ale takisto si ju môžete prevesiť cez rameno. Veľká prebaľovacia taška 4v1 toTs má multifunkčné využitie a je vyrobená z najkvalitnejších materiálov so zameraním na detaily.

Prebaľovacie tašky toTs

Deň matiek sa nám spája s detstvom a vyrábaním vlastnoručných pohľadníc a prianí pre naše mamičky. Niečo ručne robené máme pre vás počas tohto sviatku aj my. Využite našu lákavú zľavu, kúpte si kabelku Kbas podľa vlastného výberu a získate od nás zľavu na nákup 40%. Náš zľavový kód DENMATIEK platí do konca mája. Užite si svoj Deň matiek naplno nielen s milovanou rodinou, ale aj s krásnou novou kabelkou.