Dvojnásobná radosť pred Vianocami: Darček ku každej objednávke!

  Kategórie: Akcie a zľavy,
5 min
25. okt'22

Nikdy nie je príliš skoro myslieť na nákupy vianočných darčekov. Možno si aj vy rok čo rok sľubujete, že tentokrát už naozaj začnete s výberom a nákupom darčekov v dostatočnom predstihu, no napokon sa aj tak tesne pred Vianocami predierate v nákupnom dome davom ľudí. Tento rok už naozaj nič nenechávajte na náhodu a začnite s vianočnými nákupmi hneď teraz. Naši Mackovia vás za to štedro odmenia. Rozdávame totiž kopec darčekov!

Nájsť dokonalý vianočný darček pre deti môže byť poriadne náročné a stresujúce. Našťastie, náš tím troch šikovných Mackov presne vie, čo poteší deti rôznych vekových kategórií - veeeľa darčekov, ktoré budeme rozdávať ku každej objednávke. Pohodlne sa usaďte a dovoľte našim malým pomocníkom s výberom perfektných vianočných darčekov pre vaše deti. Nazrite do našej bohatej vianočnej ponuky, nájdite si medzi hračkami tie, ktoré sú označené týmto symbolom

Darček k objednávke

a získajte jeden hodnotný darček pre svoje deti. Ku každej objednávke vám pribalíme jeden darček podľa vášho výberu. Ten poteší vaše ratolesti hneď dvojnásobne - hračkou a darčekom k nej. Upozorňujeme, že jednotlivé darčeky, zľavové kódy a akcie prebiehajúce na eshope súčasne nie je možné kombinovať. To však neznamená, že svoje deti nemôžete potešiť viac ako raz a zároveň pri tom trochu ušetriť.

Dvojnásobná radosť z nákupu

Radosť z hračky odrážajúca sa v nevinných detských očiach je na nezaplatenie. Tento rok máte šancu potešiť deti hneď dvojnásobne a pripraviť im tak naozaj nezabudnuteľné Vianoce. Pre každú kategóriu v našom eshope sme spolu s Mackami starostlivo vybrali vhodný darček, ktorý hru ešte viac podporí, a to funkčne, ale aj dizajnovo.

Hľadajte na našom eshope hračky so špeciálnym označením + DARČEK a pri vytváraní objednávky v 1. kroku si nezabudnite vybrať svoj darček. Pripomíname, že akcia sa vzťahuje iba na vybrané produkty, nie na celú kategóriu a k jednej objednávke je možné zvoliť si iba jeden darček. A aby ste nekupovali mačku vo vreci, tu si môžete pozrieť všetky darčeky, ktoré na vás pri vianočných nákupoch čakajú.

Kozmetická taštička ako darček ku kozmetickým stolíkom

Všetky dievčatá skôr či neskôr privoňajú k dekoratívnej kozmetike. Sledovať mamičky pri líčení, česaní alebo robení manikúry je pre deti fascinujúce a aj takým spôsobom sa učia niečo nové. Kozmetické stolíky v našej ponuke sú hotové skrášľovacie centrá s množstvom doplnkov, ktoré počas našej jedinečnej akcie doplníme darčekom navyše. Tým bude nádherná kozmetická taštička z dielne francúzskej značky Smoby v hodnote 14,99 €. Radosť z hry a parádenia nebude mať konca a ktovie, možno sa vďaka tomu z vášho dieťatka stane prestížny kaderník alebo make-up artist celebrít.

Kozmetická taštička ako darček

Prilba ako darček k pracovným dielňam

Deti napodobňujú rodičov vo všetkých sférach a práca v dielni je jednou z nich. Pracovné dielne, stolíky, tašky, kufríky aj náradie deťom pomáhajú priblížiť sa svetu dospelých a vďaka hre s pracovnými nástrojmi si zdokonaľujú jemnú motoriku, rozvíjajú logické myslenie, koncentráciu, kreativitu a fantáziu. Skrutkovanie, rezanie, pílenie aj montovanie bude odteraz vďaka nám znásobené, pretože ku každej detskej dielni vám pribalíme krásnu pracovnú prilbu Mecanics od Écoiffier ako darček. Prilba dokonale doplní všetky pracovné stoly a zároveň sa postará o maximálnu bezpečnosť počas každej hry.

Prilba ako darček k nákupu

Fúrik s náradím ako darček k domčekom

Vlastniť krásny dom je snom každého človeka bez ohľadu na vek. U nás nájdete množstvo krásnych detských domčekov tej najvyššej kvality. Bude ťažké vybrať pre vaše deti iba jeden, no v záverečnom kroku objednávky detského domčeka na vás čaká darček v podobe fúrika so záhradným náradím v hodnote 12,99 €. Od jari až do konca jesene bude deťom robiť spoločnosť v záhrade nielen krásny modrý fúrik, ale aj 6 doplnkov, bez ktorých sa práce okolo domčeka jednoducho nezaobídu.

Fúrik ako darček k nákupu

Fľaša Bidon ako darček k dojčenským potrebám

Darčeky si na Vianoce zaslúžia nielen deti, ale aj starostliví rodičia. Obzvlášť tí, ktorí na svete privítali svoje vytúžené bábätko a všetku svoju lásku a pozornosť venujú starostlivosti oň. Potešte rodičov malých detí krásnym darčekom z kategórie dojčenských potrieb a vyberte si ako darček modrú alebo ružovú fľašu na pitie Bidon od Beaba v hodnote 14,99 €. Všetci vieme, že výbavička bábätka stojí nemalé peniaze, preto bude darček navyše pre rodičov určite milým prekvapením.

Fľaša ako darček k nákupu

Toto je len malý náhľad do bohatej ponuky hračiek a darčekov, ktoré na vás v našom eshope čakajú. Preskúmajte všetky starostlivo vybrané hračky so špeciálnym označením, kúpou ktorých potešíte svoje ratolesti hneď dvojnásobne, no radosť prinesú aj vám. Veď kto by nechcel pri kúpe jedného vianočného darčeka získať ďalší úplne zadarmo?

Všetkých 21 kategórií v sebe ukrýva krásne hračky, ktoré k vám domov poputujú s darčekom. Neváhajte a začnite s nákupom vianočných darčekov už teraz. Kúpou darčekov v dostatočnom predstihu si zaistíte široký výber a čas na doručenie, nakúpite bez stresu a vďaka našej predvianočnej akcii budú vaše Vianoce o niečo štedrejšie. Nakuknite do mackovského zoznamu darčekov a pustite sa do nakupovania už dnes.

Objavte všetky naše darčeky