Nádielka pod stromčekom pre chlapcov

  Kategórie: Tipy na hračky,
3 min
07. dec'17

Čo by to boli za Vianoce bez darčekov? Ak aj váš synček vo veľkom píše listy Ježiškovi, nenápadne si ich pred odoslaním prečítajte. Nič nerozžiari detskú tvár počas Vianoc viac ako vysnívaný darček. Ak si aj tak nie ste istí, čo synčekovi kúpiť, inšpirujte sa našimi tipmi na vianočné darčeky pre chlapcov.

Ušetrite si vianočný zhon a behanie po nákupných centrách na poslednú chvíľu a pomôžte Ježiškovi zohnať všetky darčeky pre vášho synčeka. Hračky pre chlapcov predsa nesmú pod vianočným stromčekom chýbať. Pohodlne sa usaďte a vyberte niečo z nášho vianočného zoznamu.

Pre malých pretekárov

Koľkokrát už váš synček videl rozprávku Autá 3? Určite celé dni sníva o tom, že sám bude pretekár na legendárnom červenom autíčku. Posuňte ho k tomuto snu o kúsok bližšie a darujte mu pod stromček detskú benzínovú pumpu Autá 3 od Smoby. Detská pumpa má realistickú tankovaciu pištoľ a terminál na platobnú kartu. Je elektronická, takže vydáva zvuky a svieti. Všetci malí pretekári od 3 rokov si s ňou užijú náramne veľa zábavy.

Benzínová pumpa Autá 3 Smoby

Benzínová pumpa ako darček

Pre šikovných opravárov

Motá sa váš zvedavý synček popod nohy ockovi v dielni? Nech mu Ježiško prinesie vlastnú delničku! Detská pracovná dielňa Smoby s motívom rozprávky Autá 3 zabaví vášho malého opravára na dlhé hodiny. Dielnička obsahuje až 21 doplnkov a jej súčasťou je aj autíčko, ktoré si malí šikovníci dokážu sami poskladať. Chlapčenská dielňa je vyrobená z kvalitného plastu a je dokonalou hračkou pre všetkých malých mechanikov od 3 rokov.

Pracovná dielnička Autá 3 Smoby

Dielnička ako darček

Na každú prechádzku

Patria prechádzky s dieťatkom medzi vašu každodennú rutinu? Drevené odrážadlo Little Bikloon Red & White ich povýši na každodennú zábavu. Keď sa už vášmu synčekovi nebude chcieť kráčať, môže nasadnúť na odrážadlo a poriadne sa vyblázniť. Nadčasová hračka pre deti od 12 mesiacov má krásny dizajn a masívnu konštrukciu z dreva, ktorá je maximálne bezpečná. Stačí vysadnúť na sedadlo a preháňať sa napríklad aj po chodbe.

Odrážadlo Little Bikloon Janod

Odrážadlo ako darček

Pre prvé kroky

Začína váš chlapček pomaly ale isto chodiť? Drevené chodítko Tatoo Buggy Janod mu bude oporou pri prvých, ale aj pri ďalších krokoch. Súčasťou chodítka na kolieskach je aj 30 kociek s číslami a abecedou a počítadlo s drevenými guľôčkami. Krásna hračka a zároveň pomôcka na chodenie je vhodná pre detičky od 1 roka. Drevený vozík s počítadlom a chodítko v jednom pomôže deťom s prvými krokmi a postupne sa vďaka nemu naučia počítať a spoznávať písmenká.

Chodítko Janod

Chodítko ako darček

Na rýchle opravy

Ste fanúšikom drevených hračiek? Drevený magnetický pracovný vozík Redmaster Bricolo od Janod obsahuje všetko, čo malý opravár na svoju prácu potrebuje. Vozík pre chlapcov od 1 roka má vzdelávací význam, a ten ešte viac podporuje drevený materiál. Rozvíja sa jemná motorika a chlapci spoznávajú nástroje, ktoré používajú aj ich oteckovia. Chlapci sa učia zatlkávať klince či skrutkovať a hrou sa takisto učia niečo nové.

Pracovný vozík Janod

Pracovný vozík ako darček

Pamätáte sa na vaše detstvo a Vianoce plné darčekov? Pripravte takéto Vianoce aj vášmu synčekovi a vyberte mu hračku zo širokej ponuky. V kategórii hračky pre chlapcov určite nájdete viac ako len jednu hračku.

Darčeky pre chlapcov