Špeciálne zľavové kupóny medvedice Mily

  Kategórie: Akcie a zľavy,
3 min
16. okt'17

Hľadáte krásne darčeky, ktorými chcete potešiť vaše dievčatko? Naša malá medvedica Mila pozná tie najkrajšie hračky a vie, po čom všetky šikovné dievčatká túžia. Využite špeciálne zľavy, ktoré si pre vás prichystala.

Veselá Mila pripravila extra zľavy, vďaka ktorým ušetríte až desiatky eur. Stačí si zvoliť z vybraných hračiek a v nákupnom košíku vložiť zľavový kód MILASK. Zľava 5 % vám bude po zadaní kódu automaticky odrátaná z výslednej sumy. Okrem toho, pri nákupe nad 40 € máte dopravu zdarma! Urobte svojim deťom radosť na narodeniny, Mikuláša či Vianoce a prekvapte ich tými najlepšími darčekmi! Pozor, akcia je časovo obmedzená.

Sk zlava mila 820x420

Detská kuchynka Tefal Studio XL Smoby Bubble elektronická s magickým bublaním a 34 doplnkami oranžová

V detskej kuchynke vám vaša malá šéfkuchárka pripraví kávičku z espresso kávovaru, upečie mäsko v rúre alebo pripraví placky na šikovnej panvici s funkciou otáčania. Krásna kuchynka ju prekvapí aj magickým hrncom, v ktorom voda naozaj bublinkuje a mnohými ďalšími úžasnými funkciami.

detská kuchynka zľava oranžová

Chcem kuchynku

Detská kuchynka Tefal Super Chef Deluxe Smoby elektronická s magickým hrncom a 46 doplnkami jahodovo-béžová

Táto top kuchynka z našej ponuky je vybavená až 46 doplnkami, ktoré sa používajú aj v ozajstných kuchyniach. Vašich najmenších poteší magický hrniec či kocky ľadu, ktoré si môžu dávkovať priamo z dávkovača. Syčanie panvice a iné realistické zvuky umocnia ich zážitok z hry.

detská kuchynka zľava jahodovo-béžová

Chcem kuchynku

Domček pre bábiku Baby Nurse Zlatá edícia Smoby trojkrídlový s 13 doplnkami

Máte doma milovníčku bábik, ktorá sa o ne rada stará? V domčeku Baby Nurse môže svoju obľúbenú bábiku kúpať vo vaničke a keď ju prikryje, poslúži jej aj ako prebaľovací pult. Bábiku tiež pohodlne nakŕmi v jedálenskej stoličke alebo uspí v kolíske.

domček pre bábiku zľava

Chcem domček pre bábiku

Detský kozmetický stolík Disney Frozen Smoby 2v1 so stoličkou a 10 doplnkami akvamarínový

Kozmetický stolík je ako stvorený pre princezné, ktoré majú rady rozprávku Ľadové kráľovstvo. Vaše dievčatko sa môže česať pred pekným zrkadlom a keď dokončí svoj princeznovský účes, všetky sponky a čelenky jednoducho uloží do šikovných zásuviek.

detský kozmetický stolík zľava

Chcem kozmetický stolík

Obchod pre deti Supermarket Smoby elektronický s váhou, pokladňou, potravinami a 41 doplnkami červený

V supermarkete Smoby sa deti zahrajú do sýtosti. Vďaka zabudovanej pokladni s číselnou klávesnicou a displejom si môžu spočítať nákup ako na skutočnej kalkulačke. Produkty dokonca oskenujú aj odvážia, presne ako na ozajstnej pokladni.

detský obchod zľava

Chcem supermarket

Kočík pre bábiku 3v1 retro Maxi Cosi&Quinny Smoby s nosítkom (rúčka 65,5 cm) ružový

Jedinečný kočík pre bábiky budú milovať všetky dievčatká. Využijú ho až 3 rôznymi spôsobmi – ako klasický hlboký kočík, športový kočík (buginu), alebo ako vaničku, ktorú môžu použiť aj samostatne ako postieľku na spanie.

kočík pre bábiku zľava

Chcem kočík pre bábiku

Detský upratovací vozík Clean Smoby s elektronickým vysávačom a 9 doplnkami zelený

Krásna moderná sada na upratovanie obsahuje elektronický vysávač a 9 doplnkov. Vysávač vášej malej pomocníčky po zapnutí bude vydávať reálne zvuky. Nechýba ani mop, vedro, metla, lopatka a imitácie čistiacich prostriedkov.

detský upratovací vozík zľava

Chcem upratovací vozík

Drevený domček pre bábiky Mademoiselle Doll's House Janod so 17 doplnkami

Drevený domček pre bábiky nadchne vaše dievčatko svojou krásou. Má dve poschodia a vďaka peknému maličkému nábytku si ho môže zariadiť podľa vlastného vkusu. Pre pohodlné hranie sa dajú steny domčeka otvoriť a strechu je možné odpojiť.

drevený domček pre bábiky zľava

Chcem domček pre bábiky