Špeciálne zľavové kupóny medvedíka Oliho

  Kategórie: Akcie a zľavy,
3 min
17. okt'17

Hľadáte krásne darčeky, ktorými by ste potešili vášho chlapčeka? Náš malý nezbedný medvedík Oli pozná tie najkrajšie hračky a vie, po čom všetci chlapci túžia. Využite špeciálne zľavy, ktoré si pre vás prichystal.

Nezbedný Oli pripravil extra zľavy, vďaka ktorým ušetríte až desiatky eur. Stačí si zvoliť z vybraných hračiek a pri nákupe použiť zľavový kód OLISK. Okrem toho, pri nákupe nad 40 € máte dopravu zdarma! Urobte svojim deťom radosť na narodeniny, Mikuláša či Vianoce a prekvapte ich tými najlepšími darčekmi!

chlapčenské hračky zľava

Detská kuchynka Tefal French Touch Bubble Smoby elektronická s magickým hrncom a 46 doplnkami tyrkysovo-šedá

Každého malého šéfkuchára poteší špičková kuchynka z našej ponuky. Váš malý kuchárik vám uvarí párky v magickom hrnci, v ktorom voda na sporáku naozaj bublinkuje, alebo vám upečie kuriatko v rúre s vysúvateľným roštom. Zabaví ho aj espresso kávovar či barbecue gril.

detská kuchynka zľava

Chcem kuchynku

Lekársky vozík pre deti Medical Smoby elektronický s modrým kufríkom a 16 doplnkami

Tento lekársky vozík zabaví každého malého doktora. Malý lekár vám zmeria tepovú frekvenciu EKG prístrojom, ošetrí rany a podá potrebné lieky aj injekciu. Váš ošetrovateľ vo vozíku nájde všetko potrebné náčinie od fonendoskopu cez lieky až po infúziu.

lekársky vozík zľava

Chcem lekársky vozík

Trenažér pre deti V8 Driver Smoby elektronický so zvukom a svetlom

V tomto trenažéri sa váš malý pretekár bude cítiť ako v kabíne ozajstného závodného auta. Má kvalitnú pevnú konštrukciu, elektronický volant, mechanické pedále, farebný podsvietený displej, tachometer aj držiak na smartphone. Zvukové a svetelné efekty ešte viac umocňujú zážitok z jazdy.

trenažér pre deti zľava

Chcem trenažér

Školské lavice Activity Smoby s obojstrannou tabuľou a 8 doplnkami modrá a ružová

Ak vaše deti rady kreslia, potešte ich setom dvoch Activity lavíc. Majú obojstranné tabule, jednu na písanie kriedou a druhú na písanie fixkami. Lavice majú aj úložný priestor a opierku na nohy. Súčasťou balenia sú aj fixky a kriedy.

školské lavice zľava

Chcem školské lavice

Pracovná dielňa pre deti Black+Decker Smoby elektronická s vŕtačkou, skladacím autíčkom a 95 doplnkami

Vďaka úžasne prepracovanej dielni Black+Decker môže váš malý opravár majstrovať celé hodiny. Nebudú mu chýbať nástroje ako kladivo, vŕtačka či skrutkovač. Elektronickú pílu malý majster spustí stlačením tlačidla a jeho prácu budú sprevádzať realistické zvuky.

pracovná dielňa zľava

Chcem pracovnú dielňu

Detský futbalový stôl Challenger Smoby s 2 loptičkami od 6 rokov modro-červený

Váš malý futbalista sa cez zimu určite rád zahrá aj doma. Poteší ho kvalitný futbalový stôl Challenger s hracou plochou 74x47 cm a pohodlnými protišmykovými rukoväťami. Stôl je zárukou nekonečnej zábavy pre celú rodinu.

futbalový stôl zľava

Chcem futbalový stôl

Odrážadlo motorka Sport Bike BIG s elektronickým klaksónom od 18 mesiacov čierno-oranžové

Každý malý jazdec sa zamiluje do odrážadla v tvare motorky. Počas jazdy ho budú sprevádzať realistické zvuky ako zapnutý motor či zvyšovanie rýchlosti. Motorka je prispôsobená na jazdu v interiéry aj exteriéry. Široké kolesá z kvalitnej gumy zaručujú tichú a hladkú jazdu.

odrážadlo motorka zľava

Chcem odrážadlo

Školská magnetická tabuľa Smoby obojstranná s 80 doplnkami a 24 drevených magnetiek

Ak váš malý nezbedník rád kreslí, môžete ho prekvapiť obojstrannou magnetickou tabuľou. Môže na ňu písať fixkami aj kriedou, pričom neurobí žiadny neporiadok vďaka priehradke na uloženie pomôcok. Tabuľa obsahuje až 80 kusov doplnkov pre hodiny plné zábavy a kreatívneho myslenia, ako napríklad súpravu magnetických písmen či 24 drevených magnetiek s motívom farmy.

magnetická tabuľa zľava

Chcem magnetickú tabuľu