Špeciálne zľavové kupóny medvedíka Bruna

  Kategórie: Akcie a zľavy,
4 min
18. okt'17

Ak hľadáte krásne darčeky pre vaše najmenšie detičky, máme pre vás dobrú správu. Veselý medvedík Bruno pozná tie najlepšie hračky pre všetky bábätká. A to nie je všetko. Láskavému Brunkovi sa podarilo prichystať si pre vás špeciálne zľavy.

Malý Bruno pripravil extra zľavy, vďaka ktorým ušetríte až desiatky eur. Stačí si zvoliť z vybraných hračiek a v nákupnom košíku vložiť zľavový kód BRUNOSK. Zľava 5 % vám bude po zadaní kódu automaticky odrátaná z výslednej sumy. Okrem toho, pri nákupe nad 40 € máte dopravu zdarma! Rozveseľte najmenších členov vašej rodiny a prekvapte ich tými najlepšími darčekmi! Pozor, akcia je časovo obmedzená.

hračky pre chlapcov

Detský domček so stanom Discovery Cotoons Smoby so zvukom a svetlom od 12 mesiacov

Veselý domček na hranie sa bude páčiť všetkým detičkám od 12 mesiacov. Deti zaujmú mnohé zvukové či svetelné efekty a funkcie. Domček má napríklad otváracie dvierka, cez ktoré môžu bábätká vkladať rôzne útvary. Zabaví ich aj svietiaci kvietok, ktorý môžu točiť a mnohé ďalšie zaujímavosti.

detský domček zľava

Chcem domček

Odrážadlo Medveď 2v1 Smoby skákajúci a točiaci od 12 mesiacov

Odrážadlo Medveď 2v1 je zároveň zábavným skákadlom. Detičky si vďaka nemu užijú veľa pohybu aj herných podnetov. Medvedík Pretty sa pri skákaní otáča aj do strán. Rozprávkové odrážadlo posilňuje svalstvo, rozvíja jemnú motoriku detí a pomáha učiť udržiavať rovnováhu.

odrážadlo medveď zľava

Chcem odrážadlo

Hojdačka pre deti Slon BIG s pohyblivými ušami od 1-5 rokov

Krásna hojdačka Slon BIG je veľmi pohodlná a má veselý tvar sloníka s pohyblivými ušami, ktoré zároveň slúžia ako držadlá. Bezpečná hojdačka je ako stvorená na hojdanie v záhrade a zároveň sa hodí do každej detskej izbičky. Pomáha pri správnom vývine bedrových kĺbov a posilňuje svalstvo.

hojdačka slon BIG zľava

Chcem hojdačku

Kolotoč nad postieľku s motýlikmi Flower Cotoons Smoby ružový/modrý

Kolotoč nad postieľku v tvare kvetinky s farebnými motýlikmi zabaví každého malého chlapčeka aj dievčatko a zároveň im pomôže sladko zaspinkať. Kolotoč disponuje svetelnými a zvukovými efektmi. Mäkké svetielka môžu rodičia ľahko ovládať, premietajú sa na strope izby a sú prispôsobené očkám bábätka. Kolotoč rozvíja fantáziu a predstavivosť detičiek.

detský kolotoč zľava

Chcem kolotoč

Detská hrazda 2v1 Arch Cotoons Smoby elektronická s futbalom a basketbalom od 3 mesiacov

Elektronickú detskú hrazdu si užijú bábätká už od troch mesiacov. Zabaví ich šuštiaci obláčik, figúrka Cotoons či otáčacie kvety. Hrazdu deti zároveň využijú aj keď vyrastú, pretože je možné zmeniť ju na basketbalové či futbalové ihrisko.

detská hrazda zľava

Chcem hrazdu

Didaktický stolík Cotoons Smoby s funkciami, so svetlom a zvukom od 12 mesiacov modrý

Didaktický stolík na hranieveľa funkcií, ktoré zabavia detičky na celé hodiny. Napríklad môžu vkladať rôzne útvary do kvetinky, ktorá ich za to odmení svetlom a melódiou. Stolík obsahuje aj set bubnov s postavičkami Cotoons, paličky na bubnovanie a mnoho ďalších vecí, s ktorými sa deti veľa naučia a zároveň sa zabavia.

didaktický stôl zľava

Chcem didaktický stolík

Chodítko Cotoons Smoby s kockami, svetlom a melódiou od 12 mesiacov modré

Pri prvých krôčikoch bude deťom nápomocné krásne farebné chodítko. Stabilné chodítko má ideálnu výšku a tlačidlo na predných kolesách, ktoré mu po stlačení zabráni v pohybe. Slúži zároveň aj ako didaktická hračka, keďže disponuje množstvom rôznych funkcií. Pomáha deťom učiť sa rozoznávať farby a tvary.

detské chodítko zľava

Chcem chodítko

Trojkolka pre deti Baby Balade Blue Smoby od 10 mesiacov zelená

Baby Balade Blue patrí medzi najlepšie a najkvalitnejšie trojkolky na trhu. Má pevnú, robustnú konštrukciu a luxusný dizajn. Vďaka špeciálnym kolieskam EVA je postarané o tichú a bezpečnú jazdu. Trojkolka má aj odnímateľnú slnečnú clonu a iné skvelé doplnky. Jej veľkou výhodou je aj to, že rastie spolu s vašim dieťaťom.

detská trojkolka zľava

Chcem trojkolku