Hurááá do vody s Mackami!

  Kategórie: Tipy na hračky, Akcie a zľavy,
4 min
01. jún'18

Mackovia na vás nezabudli ani pred prázdninami a sú pripravení privítať leto vo veľkom štýle! Aj v júni rozdávajú k vašim objednávkam super darčeky - plávacie kolesá s rozprávkovým motívom. Vďaka nim si vaše deti užijú leto naplno a čo je pre rodičov podstatné, aj vo vode budú v bezpečí. Tak už viete, kde si váš drobec zapláva v kolese po prvýkrát?

Leto patrí prázdninám, slnku, vode a odteraz bude patriť aj novému plávaciemu kolesu! Ku každej objednávke v minimálnej hodnote 50 € vytvorenej v priebehu júna vám pribalíme jedno plávacie koleso ako darček! Má váš malý plavec radšej Spidermana, Hello Kitty alebo rozkošnú Charmy Kitty? Vďaka našim Mackom môže mať svoje obľúbené rozprávkové postavičky pri sebe počas celého leta.

Blog kolesa sk

Tipy na skvelé hračky

Z obrovského množstva hračiek nie je vždy úplne jednoduché vybrať si tie najlepšie. Naši Mackovia vám to však uľahčili a vytvorili špeciálny zoznam najlepších hračiek na leto! Inšpirujte sa, potešte svoje deti a nezabudnite, že pri objednávke v minimálnej hodnote 50 € vám usilovní Mackovia pribalia plávacie koleso Mondo!

Skladacia trojkolka smarTrike smarTfold 7v1

Smartrike smartfold trojkolka

Už ste videli našu revolučnú novinku medzi trojkolkami smarTrike? Je ňou trojkolka smarTold s unikátnym patentom, vďaka ktorému trojkolku rýchlo a jednoducho zložíte do veľkosti malého cestovného kufra. Ďalšou výhodou trojkolky je jej hmotnosť, ktorú oceníte najmä pri cestovaní a vykladaní z kufra auta. Trojkolka smarTfold sa dá zložiť na niekoľko spôsobov, čím ju prispôsobíte potrebám každého dieťatka od 9 mesiacov až do 3 rokov. Samozrejmosťou trojkolky je teleskopická rodičovská tyč s technológiou TouchSteering, ergonomické sedadlo pre dieťatko a praktická taška pre rodiča.

Set vodná dráha Mountain Lake s horskou jaskyňou a loďkami

Vodna draha aquaplay velka

Vodné dráhy patria k letu zrejme tak veľmi ako plávacie kolesá! A čím viac doplnkov v balení deti nájdu, tým lepšie, preto si Mackovia tentokrát vybrali rovno set vodnej dráhy AquaPlay s horskou jaskyňou a lodičkami. Veľká vodná dráha Mountain Lake poteší hneď viacero detí, ktoré môžu skúmať tajomstvá a zákony vodných priehrad. Spoločnosť týmto vodným dobrodružstvom im budú robiť aj figúrky hrošice Wilmy, medvedíka Boa, žabiaka Nilsa a kačičky Lotty. Vďaka setu sa budú detičky hrať dlhé hodiny nielen s figúrkami, ale aj s mnohými loďkami a autíčkami.

Set piknik stolík s dvomi stoličkami KidChair Smoby

Set stolicka stol smoby

Hry sú síce zábavné, ale niekedy si po nich treba oddýchnuť. Súčasťou každej záhrady by preto mal byť piknik stolík so stoličkami Kid Chair od Smoby. Set pre detičky je vyrobený z kvalitného, pevného plastu, ktorý je chránený UV filtrom, takže set stolíka a stoličky môžete bez obáv vyložiť aj na slnkom zaliatu záhradu. Biele stoličky s farebnými detailmi majú ergonomické spracovanie, vďaka čomu sa deti naučia správne sedieť a stolík sa dá využiť aj ako taburetka. Záhradná párty sa s týmto setom môže usporiadať kedykoľvek!

Slnečné okuliare pre bábätká Beaba Clip Strap XS

Slnecne okuliare beaba

Zrak treba chrániť už od prvého momentu, a to najmä v lete. Bábätká majú krátko po narodení citlivé očká a priame slnečné žiarenie ich vie poriadne podráždiť. Okuliare od renomovanej francúzskej značky Beaba sú navrhnuté priamo pre potreby tých najmenších detičiek. Vďaka mäkkej páske sa upevňujú okolo hlavičky ako detská čelenka. Páska je prispôsobiteľná, takže perfektne sadne na hlavičku každého bábätka. Sklá okuliarov sú veľmi tmavé, takže sa už viac nemusíte obávať o citlivý detský zrak.

Plyšový medveď Rouge Prestige XXL Kaloo

Plysovy medvedik rouge kaloo

Žiadne prázdniny, nech už sú strávené kdekoľvek, sa nezaobídu bez najlepšieho kamaráta v podobe obľúbeného plyšáka. Mackovia si medzi novými hračkami Kaloo hneď našli svojho obľúbeného - je ním veľký plyšový medvedík s krásnymi výšivkami. Macko Rouge Prestige XXL je vyrobený z jemného a hebkého plyšu, vďaka čomu je ešte viac mäkký. Tento krémovo-sivý medvedík je vysoký až 70 cm a môžete si byť istí, že miluje maznanie! Už čaká len na to, ktoré dieťatko ho bude s láskou stískať.

Leto plné dobrodružstiev sa nemôže zaobísť bez krásnych hračiek! Naši pomocníci Mackovia vám s radosťou zabalia každú jednu objednávku a aj niečo navyše. Od 1. do 30. júna potešia každého plávacím kolesom Mondo. Chcete ho aj vy? Stačí, ak u nás v tomto období nakúpite v minimálnej hodnote 50 €. Taká ponuka sa určite neodmieta!

Pripravte sa na leto