Mackovia rozdávajú formičky do piesku ako darček!

  Kategórie: Tipy na hračky, Akcie a zľavy,
4 min
01. apr'18

Mackovia rozdávajú v apríli darček k nákupu! Stačí, ak počas apríla potešíte detičky hračkami v minimálnej hodnote 50 € a veselé formičky do piesku vám automaticky pribalíme k objednávke,a to celkom zadarmo. Majú aj vaše ďeťúrence rady hru v piesku tak veľmi ako naši mackovia?

Viete, ako sa najlepšie pripraviť na jar a leto? Správna odpoveď znie - novými hračkami! Teraz je ten správny čas, pretože my vám ku každej objednávke nad 50 € vytvorenej od 1. do 30. apríla pribalíme formičky do piesku od renomovaného francúzskeho výrobcu Écoiffier ako darček! A potom sa už môže začať skutočná zábava na záhrade.

Najlepšie tipy na hračky

Asi by ste len ťažko hľadali rodičov, ktorým nezáleží na kvalite hračiek, s ktorými ich dieťatko prichádza denno-denne do styku. Je naozaj ťažké vybrať také, ktoré by boli nadčasové, v podstate nezničiteľné a zároveň aj oku lahodiace. Preto sme pre vás vybrali pár hračiek, ktoré spĺňajú všetky tieto podmienky a teraz vás nimi prevedieme.

Veselá trojkolka Baby Balade Smoby

Trojkolka Baby Balade Blue Smoby zelená

Detská trojkolka Baby Balade od renomovaného výrobcu z Francúzska Smoby poteší všetky detičky, ktoré milujú pohyb na čerstvom vzduchu. Svojou výraznou zelenou farbou sa perfektne hodí do práve rozkvitnutej jari a slnečného leta. Trojkolka má robustnú konštrukciu a celokovový rám, ktorý spolu so špeciálnymi EVA kolieskami dbá o stabilitu trojkolky aj na nerovných povrchoch. Trojkolka navyše rastie spolu s dieťatkom a prispôsobuje sa mu podľa veku, ale aj odvahy. Malý pretekár je s ňou okamžite pripravený vyraziť na výlet a keďže má aj korbu na hračky, pri dobrodružstve mu nebude nič chýbať.

Domček na pilieroch Pilings House Smoby

Domček Pilings House Smoby

Priestranný domček na pilieroch Pilings House nesmie chýbať na žiadnej záhrade, kde rodičia s radosťou počúvajú detský smiech. Domček však nie je iba obyčajným domčekom s oknom, dverami a strechou. Má aj šmykľavku, na ktorú sa deťúrence dostanú po stabilných schodíkoch. Keďže domček stojí na pilieroch, poskytuje deťom útočisko aj pod jeho základmi, kde sa môžu detičky ukryť napríklad pred horúcim slnkom. A najlepšie je to, že zo samotného domčeka aj z terasy je nádherný výhľad na celé šíre okolie.

Pieskovisko Vario v tvare štvorlístka BIG

Pieskovisko Vario BIG

Viete si predstaviť, aké by boli formičky do piesku smutné bez pieskoviska? S veľkým zeleným pieskoviskom od nemeckého výrobcu BIG sa to však nestane. Pieskovisko je v tvare štvorlístka a zmestí sa do neho až 150 kg piesku, a z toho teda bude veľa tortičiek! Pieskovisko má oblé tvary, takže nehrozí, že sa deti poudierajú o ostré hrany. Na pieskovisku deti dokážu stráviť naozaj dlhé chvíle a z tohto vlastného ich budete ťahať len naozaj ťažko.

Roztomilé odrážadlo Maestro III Balade Smoby

Učí sa váš drobec chodiť? Nie je nič lepšie, ako odrážadlo a chodítko v jednom, ktoré bude oporou pri každom kroku, od toho prvého až kým si dieťatko nebude svojou chôdzou isté. Odrážadlo má roztomilú tváričku, vďaka ktorej sa naň dieťatko nebojí vysadnúť a má tiež elektronický volant a klaksón, ktorým dajú deti vždy najavo svoj príchod. Aj toto odrážadlo, podobne ako trojkolka Baby Balade, porastie s dieťatkom až do 36 mesiacov. V prvých mesiacoch ho bude riadiť rodič, pričom z neho môže byť aj hojdačka.

Šľapací traktor Farmer Max Smoby

Traktor Farmer Max Smoby

Čo by to boli za záhradné práce bez traktora? V jeho veľkom prívese predsa treba navoziť piesok do pieskoviska a vybagrovať základy na detský domček! Traktor Farmer Max s funkčným volantom a kolesami má pohodlné sedadlo, vďaka ktorému sa na ňom dieťatko vydrží voziť bez poškodenia chrbtice. Veľký traktor na reťazový pohon má zároveň protišmykový povrch pedálov, takže zdolá každé počasie.

Hračky na záhradu z našej bohatej ponuky spolu pekne kooperujú a vytvárajú na záhrade vlastné ihrisko s kopou možností na hru. Nezabúdajte, že počas celého apríla môžete deti potešiť jednou hračkou navyše - formičkami do piesku Écoiffier. Stačí od 1.4. do 30.4 nakúpiť hračky za minimálne 50 €. Tak šup do toho, nech sú hračky čím skôr u nových majiteľov!