Pripravte sa na leto: Mackovia opäť rozdávajú darčeky

  Kategórie: Akcie a zľavy,
4 min
30. apr'18

Ešte si pamätáte na našich troch Mackov? Oli, Bruno a Mila na vás nezabudli a aj tentokrát si pre vás prichystali prekvapenie! Ku každému nákupu v minimálnej hodnote 50 € vytvorenej v máji od Mackov dostanete nafukovaciu loptu ako darček! Nech už si váš nezbedník vyberie ktorúkoľvek z troch lôpt, potešenie bude dvojnásobné!

Mackovia Oli, Bruno a Mila sa chcú spolu s vami pripraviť na blížiace sa leto. Nakúpte u nás od 1.5. do 31.5. akékoľvek hračky v minimálnej hodnote 50 € a automaticky získate rozprávkovú nafukovaciu loptu ako darček. Vyberie si váš drobec loptu s motívom Spidermana, Barbie či Charmmy Kitty? Leto je tu čo nevidieť, pripravte sa už vopred a urobte deťom radosť nielen hračkou, ale aj darčekom.

Blog lopty sk

Leto plné hračiek

Leto patrí nielen vode, ale aj hračkám, ktoré si k nej detičky prinesú. Prinášame vám tipy na skvelé hračky, bez ktorých sa nezaobíde žiadna dovolenka či prázdniny u babičky na záhrade. V lete je predsa detský smiech najkrajší, pretože je bezstarostný a detské očká žiaria aj vďaka krásnym hračkám. Z našej ponuky si veľmi ľahko vyberiete a nezabúdajte, pri nákupe v minimálnej hodnote 50 € vám domov Mackovia dovezú o jednu hračku navyše.

Odrážadlo s reflektorom Scooter Pink Smoby

Odrazadlo scooter pink

K vode sa treba nejako doviezť! Na detskom odrážadle Scooter Pink sa detičky privezú kamkoľvek a kedykoľvek veľmi pohodlne. Tiché gumené kolieska nevyrušia žiadnych spáčov, ktorí počas dovolenky dlho spia. Vďaka pohodlnému sedadlu bude každá jazda dieťatka ako na obláčiku a najlepšie na tom je, že pod sedadlom sa ukrýva tajný priestor na hračky!

Vodná dráha AquaPlay LockBox v kufríku

Neplánujete letnú dovolenku pri vode? Tak voda príde za vami a vašimi deťmi! Perfektná vodná dráha AquaPlay LockBox zabaví všetky deti na dlhé hodiny a s radosťou sa pridajú aj rodičia. Sledovať loďky, ako sa plavia po priehrade, nechať hladinu klesať a opäť sa dvíhať či spoznávať nepoznané zákony vody - toto, ale aj veľa iného prinesie vašim drobcom vodná dráha AquaPlay LockBox, ktorá je v praktickom kúfriku, takže detičky si ju môžu vziať kdekoľvek so sebou.

Detský bazénik Sofia Prvá Mondo

Bazen sofia mondo

Každé dievčatko túži po tom, že sa jedného dňa stane princeznou. S detským bazénikom Sofia Prvá od Mondo bude mať princeznú aspoň ako najlepšiu priateľku. Bazén s priemerom 100 cm je ako stvorený pre dve detičky a je tvorený obrázkami princeznej Sofie a jej zvieracích kamarátov. Bazénik s tromi komorami je veľmi stabilný, takže nehrozí jeho prevrátenie a deti si budú bez obáv užívať leto vo vode.

Detská preliezačka Multi-Activity Tower

Lezecka stena smoby

Po celom dni strávenom vo vode sa treba niekde aspoň trošku usušiť. Detská preliezačka Multi-Activity Tower poskytuje deťom ideálny priestor na vybláznenie, pretože je to nielen preliezačka, ale aj lezecká stena a šmykľavka. UV filter deťom dovoľuje oddýchnuť si aj pod preliezačkou a vytvára tak dokonalý a zdraviu neškodný chládok. Jedinečné športové centrum si zamilujú všetky detičky.

Set domček na pilieroch Pillings House a zvonček Smoby

Domcek pillings smoby

Hľadáte pre deti dokonalý úkryt počas horúcich dní? Domček na pilieroch Pillings House ich ochráni pred horúcimi slnečnými lúčmi, ale aj pred dažďom či vetrom. Krásny domček stojaci na pilieroch je spojený so šmykľavkou a teraz ho v skvelom sete dostanete spolu s funkčným elektronickým zvončekom. Každá návšteva sa tak ohlási a deti budú vedieť, že môžu očakávať hostí. Kvalitné materiály a dizajnové prevedenie tvoria perfektnú kombináciu, ktorú ocenia deti, ale aj rodičia.

Tak čo poviete, pomohli vám Mackovia vybrať hračky, ktoré zabavia detičky počas celého leta? Nezabúdajte, že ak v mesiaci máj nakúpite hračky pre drobcov v minimálnej hodnote 50 €, pribalíme vám jednu z troch nafukovacích lôpt podľa vášho výberu. Za tú dvojnásobnú radosť detí to stojí, že?

Tu čakajú hračky