Bazénik ako darček k nákupu? Iba u nás!

  Kategórie: Tipy na hračky, Akcie a zľavy,
3 min
07. jún'19

Slnko svieti, voda láka a letné prázdniny sú za rohom! Naši Mackovia vedia, že deti si leto najradšej užívajú hrou a zábavou v bazéne, preto si pre vás pripravili krásny darček - detský bazénik s rozprávkovým motívom. Chcete vedieť, ako ho získate? Čítajte ďalej!

Mackovia Oli, Mila a Bruno sa rozhodli, že detičky potešia ešte pred začiatkom prázdnin! Opäť dlho premýšľali nad tým, čo by im urobilo najväčšiu radosť, až sa z toľkej námahy spotili a skončili v bazéne, kde sa príjemne schladili. A potom im to došlo! Všetky deti predsa určite s radosťou strávia letné prázdniny v bazéne, presne ako oni traja!

Rýchlo sa ponáhľali za nami a my sme súhlasili. Počas celého júna a júla preto ku všetkým domčekom Smoby dostanete detský nafukovací bazénik talianskej značky Mondo celkom zadarmo. Na výber máte z dvoch bazénikov - dievčatá určite poteší ružový bazén s motívom obľúbenej Hello Kitty a chlapcom zase urobí radosť červeno-žltý bazén s legendárnou rozprávkou Autá. Stačí si v čase do 31.7.2019 objednať domček Smoby podľa vlastného výberu a do poznámky pri objednávke napísať, ktorý bazénik vám máme pribaliť.

38 banner domcek smoby bazen darcek

Domček je základ!

Kombinácia detského domčeka a nafukovacieho bazéna vytvorí na vašej záhrade či terase dokonalé miesto na relax pre deti a ich kamarátov. Domčeky Smoby sú dostatočne priestranné aj pre viacero detí a potešia ich mnohými doplnkami. Sú vaše deti milovníci chutného jedla a miešajú sa vám do varenia? Potešte ich napríklad domčekom Priateľov s kuchynkou a piknikovým stolíkom. Alebo sa vaši drobci radšej starajú o kvetinky a veľa času trávia v záhrade? V tom prípade im urobí radosť domček Záhradník Neo Floralie s kvetináčmi a dostatkom priestoru na vytvorenie vlastnej predzáhradky. Nedokážte si z toho množstva domčekov vybrať? Vyskladajte si vďaka jedinečnému konfigurátoru vlastný domček Neo Jura Lodge!

Je len a len na vás, akým domčekom sa rozhodnete svoje deti prekvapiť - na výber máte z desiatok samostatných domčekov Smoby, ale aj množstva bohatých setov. Nezabudnite, že ak do konca júla vytvoríte objednávku, ktorá bude obsahovať akýkoľvek domček Smoby, pribalíme vám nafukovací bazénik Mondo ako darček.

Domcek neo jura lodge konfigurator

Ako na to?

Chcete deti obdariť za celoročné úsilie v škole alebo ich len tak potešiť novými hračkami na záhradu? Stačí splniť tieto jednoduché podmienky:

  1. Kúpte v našom eshope do konca júla ľubovoľný domček Smoby
  2. Do poznámky v objednávkovom formulári zadajte, ktorý bazénik chcete ako darček - červený alebo ružový.
  3. Počkajte, kým vám kuriér doručí hračky domov a užívajte si leto s deťmi naplno!

Nečakajte na tie najväčšie horúčavy a pripravte sa na leto už teraz! S našou lákavou ponukou získate za jeden nákup hneď dve hračky! Už viete, ktorý domček Smoby bude čoskoro zdobiť vašu záhradu?