Prvé kroky s chodítkom Buggy 3v1 od BIG

4 min
04. júl'19

Od narodenia dieťatka milujúci rodičia deň čo deň sledujú pokroky svojho bábätka. Najprv je to veselý úsmev, neskôr otáčanie sa na bruško a dvíhanie hlavičky a postupne nasleduje aj prvý úspešný pokus o sedenie a prvé slová. Obrovským míľnikom v živote dieťatka je však aj prvý naozajstný krok.

A tento krok môže byť síce zanedbateľný pre ľudstvo, no pre dieťa a jeho rodičov je aj prvý neistý krok obrovským krokom vpred. Skvelým pomocníkom, ktorý dieťatku dodá sebavedomie a istotu pri prvých pokusoch o chôdzu, je chodítko Buggy 3v1 od nemeckej značky BIG. Spoločnosť bude vášmu drobcovi robiť od jedného roka - práve v tom čase sa detičky pokúšajú o prvé kroky, ktoré sa nezaobídu bez opory.

Chodítko Buggy 3v1 BIG

Najlepší priateľ prvých krokov

Ešte pred tým, ako sa váš malý chodec postaví na vlastné nôžky, ho čaká dlhá príprava. Na svoj veľký krok sa pripravuje počas celého prvého roka. Pozorným rodičom neujde, že okolo 6. mesiaca sa bábätko začína plaziť, čo predstavuje akúsi prvú fázu na ceste za prvým krokom. O niečo neskôr sa plazenie zmení na lezenie po štyroch a v období 9. mesiaca je už väčšina detí schopná sedieť samostatne bez opory. Zo sedu je potom už iba maličký krôčik k prvému úspešnému postaveniu sa a následnému chodeniu. A práve tu prichádza na pomoc chodítko Buggy 3v1, o ktoré sa bude môcť dieťatko kedykoľvek oprieť.

Chodítko Buggy 3v1 od špičkového nemeckého výrobcu hračiek BIG má rúčku vo výške 43 cm, takže je ako stvorené pre dieťatko vo veku 12 mesiacov. Deti držiace sa chodítka Buggy 3v1 stoja vzpriamene a nenamáhajú si chrbticu, ktorá sa ešte stále vyvíja a spevňuje. Správne držanie chodítka podporuje ergonomická rúčka, ktorá je dostatočne široká na trénovanie správneho úchopu a zároveň sa vďaka nej s chodítkom dobre manipuluje.

Pomôcka na chodenie v sivo-bielo-červenom farebnom prevedení deťom nepomáha iba s prvými krokmi, ale aj s postavením sa. Detičky sa spočiatku nedokážu postaviť tak jednoducho ako dospeláci - pomáhajú si kusmi nábytku, alebo práve chodítkom. Z polohy na všetkých štyroch postupne prenesú váhu na kolená, chytia sa opory a pomaly sa vytiahnu hore. Všetky tieto kroky zvládnu vďaka prítomnosti chodítka Buggy 3v1, ktorého sa v stoji chopia, tlačia ho pred sebou a kráčajú.

Bez hračky ani na krok!

Chodítko 3v1 Buggy od BIG však nie je iba sprievodcom pri prvých krokoch. Nie nadarmo má v názve čarovné spojenie 3v1! Pri každom kroku má totiž dieťatko možnosť využiť chodítko aj ako kočík pre bábiku či pre obľúbenú plyšovú hračku, ktorá ho bude pri chôdzi povzbudzovať a bude stále po jeho boku. Malý úložný priestor si malý chodec nájde aj pod rúčkou chodítka - ten je ideálny na drobnosti a malé hračky, ale napríklad aj na fľašu s vodou či nejakú dobrotu na cesty.

V prednej časti chodítka sa nachádza ochrana proti prevráteniu v podobe istiaceho čapu, ktorý však spĺňa ešte jednu funkciu - slúži na pripojenie k odrážadlu BIG Bobby Car, s ktorým je toto chodítko kompatibilné. Táto jedinečná možnosť pripojenia chodítka zaručí, že dieťatko ho bude využívať i neskôr, keď už bude jeho chôdza istá aj bez opory. Vtedy im poslúži ako kočík pre bábiku či ako príves k odrážadlu, kde si môžu prevážať obľúbené hračky. Multifunkčné chodítko Buggy 3v1 tak rastie spolu s vaším dieťatkom a nepredstavuje iba jednorázovú sezónnu investíciu.

Chodítko a kočík BIG Buggy 3v1

Vďaka prvotriednym materiálom, na ktoré si v nemeckej továrni značky BIG potrpia, vydrží chodítko 3v1 ako nové dlhé roky a poslúži tak nielen jednému dieťatku. Túto praktickú pomôcku na chodenie môžu deti bez obáv využívať aj v exteriéri, keďže povrch chodítka je chránený UV filtrom a chráni tak kvalitné plasty pred vyblednutím.

Rodičia si môžu vydýchnuť, pretože výrobca BIG garantuje vysokú stabilitu chodítka - chodítko a kočík Buggy 3v1 je chránené proti prevráteniu istiacim čapom v prednej časti, ale aj brzdou na kolieskach. Vďaka maximálnym bezpečnostným prvkom tak nič nebráni vášmu drobcovi vydať sa na prvú výpravu po vlastných.

Chodítko Buggy 3v1 už čaká!