Babyfest - Hračky pre najmenších za super ceny!

  Kategórie: Akcie a zľavy,
3 min
01. feb'17

Nestihli ste novoročný výpredaj? Nevadí, pretože u nás zľavy pokračujú aj vo februári! Spríjemnite život sebe aj svojmu bábätku a využite super akcie na hračky a doplnky pre bábätká a pre vašich najmenších. Zľavový Babyfest potrvá celý február a máte sa naozaj na čo tešiť.

Naša pestrá ponuka hračiek v rámci februárového Babyfestu pre najmenších čaká iba na vás. Hračky do vane, pomocníci pri prvých krokoch bábätka, niečo pre sladké sníčky, ale aj mnoho iných zaujímavých hračiek nájdete v kategórii Hračky pre najmenších.

Babyfest SK

Zvieratká do vane pre deti Cotoons Smoby na ostrove s prísavkami

Zvieratká do vane Cotoons zabavia každé dieťatko a aj nudné kúpanie spravia veselým. Päť zvieratiek so zelenou žabkou Wabap sídlia na modrom plávajúcom ostrove. Vďaka prísavkám sa dajú morské hračky pripevniť na bok vane či stenu kúpeľne. Aby zábava vo vani bola ešte viac zaujímavejšia, každé zvieratko má na hlave otvor, z ktorého po stlačení strieka voda. Hračky do vody sú vyrobené z príjemného materiálu s oblými a mäkkými hranami a sú vhodné pre všetky detičky od 12 mesiacov.

Zvieratká do vane Cotoons Smoby

Kúpiť hračku do vane

Kočík pre bábiku a detské chodítko 2v1 MiniKiss Smoby

Chodítko a kočík pre bábiku 2v1 MiniKiss je vhodné pre dievčatká a ich bábiky už od 12 mesiacov. Zaujímavosťou tejto hračky je, že sú v nej spojené 2 funkcie: je to kočík pre bábiku a zároveň chodítko. Výborne teda poslúži ako opora a zábavná hračka pre najmenšie dievčatá. Chodítko pomôže dievčatkám pri prvých neistých krôčikoch a neskôr sa so svojou bábikou v kočíku môžu vybrať na prechádzku a zároveň rozvíjať svoje pohybové zručnosti a motoriku.

Kolotoč nad postieľku Cotoons Smoby kvet pre najmenších

Kolotoč pre najmenších nad postieľku s motívom kvietka hrá príjemné melódie, ktoré dieťatko upútaju a zabavia. Hudba dieťatko upokojuje a pomaly ho uspáva. Okrem hudby kolotoč svieti a dotvára atmosféru v každej detskej izbičke. Z kolotoča svetielkuje množstvo malých hviezdičiek a kvetiniek. Kolotoč pre dojčatá je určený pre najmenšie bábätká od 0 mesiacov. Zapína a vypína sa tlačidlom, ktorý je umiestnený na hlavičke kvetu a dá sa bezpečne upevniť na okraj postieľky.

Kolotoč nad postieľku Cotoons Smoby

Kúpiť detský kolotoč

Dojčenské potreby pre novorodencov

Úplným základom sú pri bábätku látkové plienky. Sú ekologickejšie a šetrnejšie k pokožke bábätka. Pre pohodlný a ničím nerušený spánok tých najmenších sa postarajú mäkučké detské deky s krásnymi vzormi a jemnými farbami. Na nezaplatenie je aj dojčenská zavinovačka, môžete ju použiť namiesto deky, pri dojčení, prebaľovaní či ako slnečnú clonu na kočík. Každá detská izbička je pre bábätko malým kráľovstvom, v ktorom bude vyrastať. Nemali by v nej chýbať nádherné dekorácie, ktoré pomôžu pri správnom vývoji bábätka.

Výbava do detskej izby

Kúpiť doplnky pre dojčatá

Prebaľovacia taška toTs

Chystáte sa s bábätkom na výlet, prechádzku alebo len na návštevu k babičke? Zbaľte všetko, čo váš drobec potrebuje do prebaľovacej tašky toTs. Každá mamička vie, koľko vecí potrebuje pri starostlivosti o novorodeniatko. Súčasťou multifunkčnej tašky je aj termoobal na fľašu a prebaľovacia podložka. Priestranné prebaľovacie tašky toTs splnia požiadavky všetkých čerstvých mamičiek.

Prebaľovacia taška toTs

Kúpiť prebaľovaciu tašku