Vstúpte do sveta fantázie s bábikami Rainbow Dolls Corolle

  Kategórie: Tipy na hračky,
5 min
04. aug'20

Svet plný fantázie, kde sú jednorožce skutočné a obláčiky mäkučké a nadýchané a dúha je naozaj mostom na Zem, majú vaše deti na dosah ruky. Pozvanie do farebného kráľovstva deti smrteľníkov dostanú od jedinečných bábik Rainbow Dolls z dielne Corolle. Najveselšie bábiky z dúhového sveta sú tu a sú pripravené hrať sa od rána do večera!

Vysoko nad oblakmi, kde kúzla naozaj fungujú, je život bezstarostný a sladučký. Práve tam bývajú štyri veselé bábiky, ktorým nechýba jemná vôňa vanilky, ľudsky pôsobiace asymetrické tváričky, dlhé farebné vlásky a prekrásne oblečenie. Zoznámte sa s originálnymi bábikami Rainbow Dolls, ktoré pochádzajú z dielne francúzskej značky Corolle a dovoľte vašim deťom, aby sa spolu s nimi preniesli do magického sveta, v ktorom jednorožce šantia na poliach plných cukrovej vaty a bábiky sa šmýkajú na dúhe!

Rainbow dolls blog

Iris, Nephelie, Celeste a Praline

Štyri sestry a zároveň najlepšie priateľky, ktoré žijú vysoko nad oblakmi, vo svete plnom kúziel a zábavy, sa rozhodli do svojho farebného kráľovstva pozvať všetky deti. Vďaka ich veselým osobnostiam deti vstúpia do očarujúceho sveta, ktorému kraľujú farby, jednorožce, dúhy a nadýchané obláčiky. Každá z týchto bábik má svoju jedinečnú osobnosť, ktorá dokonale doplní osobnosť svojho výnimočného kamaráta zo sveta detí.

Okrem jemnej vanilkovej vône budú deti očarené aj dlhými rukami a nohami bábik, ktoré umožňujú postaviť bábiku do akejkoľvek polohy. Tie vďaka tomu dokážu sedieť s prekríženými nohami alebo kráčať. Neprehliadnuteľné je takisto oblečenie bábik, ktoré je plné farieb a roztomilých vzorov. Vybrať si iba jednu bábiku, ktorá bude robiť spoločnosť vášmu dieťatku, bude veľmi, veľmi ťažké.

Bude najlepšou kamarátkou vášho dieťatka Iris, milovníčka zvieratiek alebo to bude večne optimistická Celeste? Možno si vaše deti budú rozumieť skôr s Praline, ktorá rada vymýšľa rôzne žartíky alebo sa zamilujú do Nephelie, poslušnej bábiky, ktorá sa s láskou stará o svoje obláčiky-ovečky.

Starostlivá a milujúca Iris

Fialovovlasá Iris je obrovskou milovníčkou zvieratiek a svoj život v oblakoch zasvätila starostlivosti o ne. Zo všetkého najviac je oddaná jednorožcom, ktoré žijú nad oblakmi spolu s ňou a jej kamarátkami. Hnedooká Iris rada sníva a často si predstavuje, že žije vo vymyslenom svete, kde je skutočnou hrdinkou. V noci rada pozoruje svetlá hviezd, ktoré z jej domova vysoko nad oblakmi vyzerajú očarujúca a cez deň zase nenápadne na chrbte jednorožca pricvála až na Zem. Jej návštevu určite nepremeškáte, pretože práve vtedy vzniká dúha! S bábikou Iris o zábavu určite núdza nebude.

Iris rainbow doll blog

Trpezlivá a pracovitá Nephelie

Nephelie, s vlasmi ružovými ako cukrík, je zo všetkých Rainbow Dolls najposlušnejšia, je trpezlivá a je veľmi dobrou poslucháčkou. Nikdy nekoná unáhlene a vždy si dôkladne zváži všetky pre a proti. Nephelie je veľmi pracovitá a každý deň sa s láskou stará o obláčiky, ktoré považuje za svoje malé ovečky. Dohliada na to, aby dobre rástli a aby boli vždy krásne biele a nadýchané. Dokonca ich tvaruje a poctivo ich deň čo deň počíta. A keď sú príliš ťažké a plné vody, odľahčí ich tým, že spustí dážď!

Nephelie rainbow doll blog

Optimistická Celeste

Celeste rozžiari tváričku vášho dieťatka už pri prvom pohľade na ňu. Jej nekonečný optimizmus je naozaj nákazlivý, preto sa pripravte na to, že počas hry s bábikou Celeste budú deti vždy v dobrej nálade a izbou sa bude niesť veselý smiech. Celeste je jednoducho ako slniečko, ktoré každému zlepší deň. Bábika s prekrásnymi žltými vlasmi sa zo všetkého najradšej hrá so svetlom svojej obľúbenej hviezdy, ktorému vždy vytvorí dieru v oblakoch (ale len vtedy, keď sa nepozerá Nephelie) a dovolí mu zasvietiť až na Zem. Vždy veselá Celeste miluje vymýšľať nové farby, ktorými sa obklopuje a ktoré jej umožňujú v oblakoch vytvoriť prekrásny a harmonický domov. Spojením krásnych farieb a večného optimizmu Celeste vaše deti naučí, že všetko na svete je možné.

Celeste rainbow doll blog

Roztopašná Praline

Praline, s vláskami ružovými ako sladučká cukrová vata, toho vie o sladkostiach naozaj dosť. S pomedzi všetkých bábik z nej srší najviac temperamentu, ktorý sa prejavuje nielen v jej povahe, ale aj v jej cukrárskych výtvoroch. Praline je veľmi veľkorysá a každému rozdáva tie najchutnejšie sladkosti. Z nadýchaných oblakov vyrobí cukrovú vatu a dážď raz-dva premení na zmrzlinu alebo iné sladkosti. Je vždy pripravená hrať sa a smiať a zo všetkého najradšej vymýšľa rôzne žartíky.Praline rainbow doll blog

Bábiky s telíčkami mäkkými a ľahkými ako cukrová vata vnesú do detskej hry čarovný a rozprávkový pocit. Potešte aj vy svoje deti bábikami Nephelie, Celeste, Iris a Praline a doprajte im detstvo plné fantázie.

Vstúpte do sveta bábik Rainbow Dolls