Bábiky Corolle: mäkké objatie s vôňou vanilky

  Kategórie: Tipy na hračky,
6 min
19. aug'19

Nežné, mäkučké a voňavé. Také sú francúzske bábiky Corolle, nové prírastky v našom eshope, ktoré vás už od prvého okamihu chytia za srdce. Objavte s Corolle detský svet, v ktorom majú bábiky svoje nezastupiteľné miesto a spoznajte spolu s nami príbeh značky, ktorá už 40 rokov do náručí detí vkladá tie najkrajšie bábiky pod slnkom.

Písal sa rok 1979, keď sa v malom romantickom mestečku Langeais vo francúzskej oblasti Loire Valley zrodila v myšlienkach dizajnérov prvá bábika Corolle. Bébé Cheri, bábika vo veľkosti skutočného bábätka, uzrela svetlo sveta v roku 1980 a položila základy prestížnej značky, ktorú dnes poznajú milióny rodičov a detí po celom svete. Privítajte v našom eshope nové bábiky Corolle, s ktorými si vaše dieťatko vytvorí puto na celý život už od prvého momentu.

Babika bebe cheri blog

40 rokov skúseností

Tajomstvom bábik Corolle nie je iba charakteristická vanilková vôňa, ale v prvom rade dôraz na kvalitu výrobného procesu v každom jednom kroku od prvotného dizajnu až po cieľového zákazníka - vaše dieťatko. Jedinečné bábiky Corolle, tak ako ich poznáme dnes, nevznikli zo dňa na deň. Za prvotriednou kvalitou, dokonale prepracovanými detailmi a nádherným dizajnom sa ukrýva 40 rokov skúseností. Rok čo rok prichádzajú dobré víly a škriatkovia s inovatívnymi nápadmi, ktoré posúvajú značku vpred a pomáhajú značke Corolle získavať prestížne ocenenia.

Štyri roky po prvom úspechu ikonickej bábiky Bébé Cheri sa kreatívny tím Corolle rozhodol vytvoriť prvú etnickú bábiku. Netrvalo dlho a do rodiny Corolle pribudla aj bábika Bébé Calin - 30 centimetrová bábika s mäkkým telíčkom a žmurkajúcimi očkami, o ktorú sa môžu deti starať ako o skutočné bábätko.

Vo všetkých bábikách tejto renomovanej francúzskej značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Dôkazom toho je aj krásna bábika Bébé Bath, ktorá je taká ľahučká, že dokáže plávať a deti si ju vďaka tejto jedinečnej vlastnosti môžu vziať so sebou do kúpeľa, ale aj na dovolenku k moru. Revolúciou v značke Corolle boli bezpochyby bábiky Ma Corolle - krásne dlhovlasé bábiky s obrovským množstvom doplnkov od topánok až po kolobežku.

Babika ma corolle blog

Už od kolísky

Na svoju prvú bábiku Corolle deti nemusia čakať do svojich prvých narodenín. Mäkučká a voňavá bábika bude robiť spoločnosť deťom už od prvého momentu po narodení. Výnimočná bábika Minirêve Mon Doudou s neuveriteľné mäkkým telíčkom a jemnou vôňou vanilky sa od prvej chvíle stane najlepším kamarátom vášho bábätka. S pribúdajúcim vekom, keď už deti začínajú stále viac a viac objavovať svet okolo seba, spoznajú väčšie bábiky Mon Premier Poupon so žmurkajúcimi očkami, ktoré deťom otvárajú nový svet starostlivosti o bábiky. Na deti od 2 rokov sa zasa tešia jedinečné bábiky Mon Grand Poupon a väčšie deti od 4 rokov sa perfektne zabavia s dlhovlasými bábikami Ma Corolle, ktoré v nich prebudia túžbu po móde.

Všetky Corolle bábiky sú prispôsobené potrebám a veku detí, a práve preto je bábika Corolle ideálnym adeptom na to, aby sa stala prvou bábikou vášho dieťatka. S bábikou Corolle deti už od útleho veku objavujú svet okolo seba a spoznávajú ho vďaka starostlivosti o bábiku. Pozorujú rodičov a napodobňujú ich správanie počas hry so svojou prvou bábikou Corolle, kŕmia ju, kúpu, prezliekajú, uspávajú a prihovárajú sa jej. Prostredníctvom hry s bábikou Corolle deti objavujú vlastné emócie, zdokonaľujú si svoje komunikačné schopnosti a učia sa prijať zodpovednosť za svoje správanie. Bábika Corolle bude vášmu dieťatku robiť spoločnosť počas celého dňa i noci a na čas strávený s bábikou budú deti spomínať ešte v dospelosti.

Babika mon doudou blog

Jedinečnosť v každom detaile

Len ťažko by ste v našej ponuke hľadali dve bábiky Corolle, ktoré sa navlas podobajú. Práve v tom tkvie jedinečnosť týchto francúzskych bábik, ktoré rozosmievajú, ale i upokojujú bábätká a deti po celom svete už 40 rokov. Výber bábiky Corolle môžete vďaka obrovskej variácii prispôsobiť napríklad aj vzhľadu vášho bábätka. Realisticky pôsobiacu asymetrickú tváričku tak môžu zdobiť modré, hnedé, ale aj čierne očká, a to vždy v inom odtieni. Každá bábika Corolle má iný pohľad, iné črty tváre a inú farbu pleti - sú jedinečné presne tak, ako aj ľudia.

S bábikami Corolle sa deti vďaka týmto prepracovaným detailom dokážu rýchlo stotožniť a vytvoriť si s nimi krásny vzťah, ktorý pretrvá. Dokonale prepracované detaily však nenájdete iba na tváričkách bábik. Vaše deti ich budú postupne objavovať aj na oblečení, ktoré sa môže popýšiť nádherným francúzskym dizajnom. Krásne farby, roztomilé motívy a v neposlednom rade prvotriedne materiály sa postarajú o rozvoj fantázie a kreativity, ale tiež o to, že hra s bábikou Corolle predčí hru s akoukoľvek inou hračkou.

Babika cernoska blog

Neuveriteľné množstvo doplnkov

Bábätká túžia po jednej hračke, ktorú budú mať po svojom boku vo dne i v noci. Staršie deti sa však chcú hrať s trochu komplikovanejšími hračkami, ktoré im pomôžu precvičovať jemnú motoriku a s ktorými sa môžu podeliť. Tím dizajnérov Corolle myslel aj na to, preto do svojej širokej ponuky pridal krásne doplnky pre bábiky, ktoré posunú hru s bábikou Corolle na vyššiu úroveň. S obrovským množstvom príslušenstva bude prezliekanie, kúpanie, kŕmenie či uspávanie bábiky neuveriteľným zážitkom, ktorý budú chcieť deti prežiť znova a znova.

Deťom nesmú vo výbavičke chýbať cumlíky, spací vak, postieľka, jedálenská stolička, vanička, lekárnička, kočík a, samozrejme, nádherné oblečenie. Realisticky pôsobiace doplnky sú na prvý pohľad na nerozoznanie od pomôcok, ktoré používajú pri starostlivosti o deti aj skutoční rodičia. Hra na mamičku a otecka bude vďaka perfektne prepracovaným doplnkom jednoducho dokonalá.

Babika modra blog

Prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a jedinečné detaily vytvárajú z Corolle značku, po ktorej siahajú rodičia už 40 rokov. Nie nadarmo sa môže značka Corolle popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Siahnite po bábike Corolle aj vy a splňte svojmu dieťatku ten najkrajší sen.

Spoznajte bábiky Corolle