Radosť pod stromčekom: darujte bábiky Corolle

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
14. nov'19

Čochvíľa sa naše domovy rozvoňajú ihličím, škoricou a vôňou vianočného pečiva a vo vzduchu sa bude vznášať jedinečná atmosféra, ktorú má ibe jedno obdobie v roku - Vianoce. Napriek tomu, že tieto sviatky nie sú iba o darčekoch, ale najmä o rodinnej pohode a láske, bez pár krásne zabalených darčekov by to nebolo ono. Darujte tento rok svojim deťom hračku, ktorá po pár dňoch neskončí zabudnutá v kúte izby. Darujte im bábiku Corolle.

Najkrajšie sviatky roka, počas ktorých v domovoch vládne pokojná atmosféra a okolitý vzduch vonia snehom, ihličím a príjemným mrazom, sa nezadržateľne blížia. Nasvedčujú tomu už aj klesajúce jesenné teploty a rýchle stmievanie, no takisto výzdoby v nákupných centrách, vďaka ktorým na vianočné nákupy myslíme čoraz častejšie. Spojte krásne a čarovné Vianoce v mysliach vašich detí aj s niečím iným - s prvým objatím s voňavučkou a mäkučkou bábikou Corolle, ktorá nesmie chýbať pod žiadnym vianočným stromčekom.

Babika corolle blog ruzova

Prvé objatie voňavej bábiky

Určite si aj vy veľmi živo spomínate na ten moment, kedy ste v náručí po prvýkrát držali svoju milovanú bábiku alebo máte vo svojom okolí niekoho, kto rovnaký moment prežil. Predstavte si, že aj vy svojej dcérke či synčekovi podarujete bábiku, pri pohľade na ktorú sa jej alebo jemu rozžiaria očká a na tváričke sa objaví široký úsmev. Potom vaše dieťatko bábiku prvýkrát objíme, prihovorí sa jej, nakŕmi ju a bude ju brať so sebou naozaj všade. Stane sa jeho najlepšou priateľkou a vernou spoločníčkou, s ktorou budú vo dvojici prežívať všetky krásne momenty. Bábika Corolle nie je iba obyčajná bábika, je to láska na celé detstvo, na ktorú budú vaše deti spomínať aj dospelosti, presne tak, ako vy teraz spomínate na svoju prvú bábiku.

Neobyčajná bábika s príbehom

Nezáleží na tom, akú bábiku Corolle svojmu dieťatku pod stromček podarujete, jedno je isté - bude to neobyčajná bábika pre výnimočné dieťatko. Každá bábika Corolle je totiž jedinečná výrazom tváričky, farbou očí, vlasov či pleti a vyzerá ako vyrobená na mieru. Jedna bábika môže mať hlboký zamyslený pohľad, ďalšej zase z očí srší zvedavosť a iná je vždy pripravená smiať sa. Vďaka týmto nezvyčajným črtám je každá bábika Corolle originálna, no iba pri výzore sa jej jedinečnosť nekončí.

Pre všetky bábiky Mon Premier Poupon, Mon Grand Poupon alebo Ma Corolle dizajnéri značky navrhli množstvo doplnkov, s ktorými sa aj tá najobyčajnejšia hra s bábikou premení na krásny zážitok. Samozrejmosťou je nielen krásne oblečenie z kvalitného materiálu, ktoré bábike vydrží roky ako nové, ale aj doplnky, ktoré deťom pomôžu postarať sa o bábiku tak, ako sa patrí. V povinnej výbavičke pre bábiky nesmie chýbať pohodlná postieľka s mäkučkým matracom, jedálenská stolička, nočník, kuchynské doplnky a chutné raňajky, ale aj jedálenské súpravy na výlety.

Každá správna mamička či otecko bábiky Corolle musí mať vo svojej výbave prebaľovaciu podložku a pre prípad núdze aj lekárničku. Hra na rodičov bábiky však nebude kompletná bez štýlového nosiča, autosedačky-vajíčka a nádherného hlbokého kočíka s romantickým dizajnom. Vďaka týmto a mnohým ďalším doplnkom bude hra s bábikou Corolle pripomínať starostlivosť o skutočné bábätko. Vďaka tomu sa deti o krok priblížia svetu dospelých, do ktorého chcú v útlom detstve tak veľmi patriť.

Babiky corolle blog postielka

Rozprávkové Vianoce

S Vianocami sa okrem iného spájajú aj teplé, mäkké svetríky s vianočnými motívmi alebo rozkošné čiapky so sobími parôžkami či mikulášskym brmbolcom. Svoju vlastnú vianočnú kolekciu má aj značka Corolle a jej čas prichádza práve pred Vianocami! Nečakajte však žiadne červené pulóvre s motívom vianočných stromčekov, ale jemné, dievčenské vzory, farby a strihy. Vďaka týmto doplnkom z edície Enchanted Winter bude bábika Corolle vyzerať ako z tej najkrajšej vianočnej rozprávky. Spoľahnúť sa môžete na prvotriedne materiály oblečenia a dôkladne prepracované detaily, ktorými sa značka Corolle pýši už 40 rokov.

Kolekcia enchanted winter blog

Ak hľadáte dokonalý vianočný darček pre deti, ste na správnom mieste. Bábiky Corolle s nezameniteľnou vôňou vanilky, mäkkými telíčkami a dômyselnými detailmi potešia detičky už od narodenia. Stačí vybrať tú správnu bábiku, ktorá bude vaše dieťatko sprevádzať na každom kroku počas celého detstva. Pretože spomienky z tohto krásneho obdobia si so sebou nosíme celý život.

Darujte bábiku Corolle