Bábätkovo po francúzsky: kvalita pre najmenších

6 min
31. jan'19

Lásky čas je síce máj, no ani vo februári netreba na lásku zabúdať - blíži sa predsa Valentín! Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli bližšie vám predstaviť kvalitu priamo z Francúzska, ktorá prostredníctvom krásnych doplnkov, pomôcok a oblečenia prináša vašim bábätkám starostlivosť, ktorú si zaslúžia. Valentín predsa nie je iba o láske medzi partnermi, ale aj o láske k deťom.

Francúzi vedia ako milovať! Dôkazom toho je nielen Paríž, mesto lásky, ale aj francúzske umenie, hudba, kultúra, vášeň v ľuďoch a v neposlednom rade francúzske produkty, do ktorých domáci dávajú poriadnu dávku lásky. Svoje o tom vedia aj francúzske značky v našej ponuke. Tie už dlhé roky pri navrhovaní nových produktov myslia na potreby tých najmenších, o ktorých sa staráme s láskou po celý rok, nielen počas Valentína. Nechajte sa s nami na chvíľu rozmaznávať prvotriednou kvalitou francúzskych značiek, medzi ktoré nepochybne patrí Beaba, Red Castle, toTs, Smoby a Kaloo.

Teplo a bezpečie už od narodenia

Francúzska značka Red Castle svoje produkty navrhuje podľa troch základných pilierov - inovácie, bezpečnosť a odborné znalosti. Pri navrhovaní každého nového produktu sa dizajnéri zamýšľajú nad tým, ako uľahčia život rodičom s malými deťmi a ako drobcom ich produkty doprajú čo najviac pohodlia, bezpečia a lásky. Všetky zavinovačky, spacie vaky, fusaky, kombinézy a mnohé ďalšie produkty sú vyrobené z príjemného materiálu, ktorý nedráždi citlivú detskú pokožku, práve naopak - deti sa v tomto mäkučkom oblečení cítia ako v bavlnke.

Samozrejmou súčasťou navrhovania nových produktov je konzultácia s odborníkmi, ktorí sa spolupodieľajú na vytváraní produktov od začiatku až do samého konca. Značka Red Castle aj vďaka nim spĺňa najvyššie bezpečnostné normy a pri výbere materiálov nepozná žiadne kompromisy. Príkladom sú nielen teplučké fusaky do tuhej zimy, mäkké zavinovačky pre bábätká či pohodlné vankúše na dojčenie, ale v prvom rade ikonické hniezdo na spanie Cocoonababy®.

Babatkovo hniezdo red castle

Toto jedinečné hniezdo na spanie pre bábätká vzniklo vďaka pediatrickej fyzioterapeutke Danièle Salducci už v roku 1995 a odvtedy prináša bábätkám po celom svete sladké, ničím nerušené a zdravé sny. Veľkou výhodou hniezda je fakt, že je určené aj pre predčasne narodené deti a imituje polohu bábätka v brušku. Ľahšie sa prispôsobia podmienkam veľkého sveta, do ktorého sa narodili a neprebúdzajú sa vystrašené. Vďaka tomu sa detičky aj po narodení cítia obklopené láskou a vedia, že sú v bezpečí.

Pohodlne doma aj na cestách

Mäkučké zavinovačky a spacie vaky nájdete aj v ponuke značky smarTrike. Rad tejto značky toTs vám okrem iného prináša aj detskú posteľnú bielizeň, osušky a textilné plienky, ktoré sa v súčasnosti opäť tešia svojej popularite. S radom toTs môžete vašim najmenším zariadiť detskú izbičku v jemných tónoch, ktoré dodávajú interiéru pocit útulnosti a tepla. Dizajnéri však pri vymýšľaní produktov mysleli aj na mamičky a ich potreby.

Ak trávite s bábätkom veľa času na prechádzkach či na cestách, určite nesmiete prehliadnuť prebaľovacie tašky toTs, s ktorými bude pobyt strávený na čerstvom vzduchu ešte o niečo lepší. Prebaľovacie tašky s množstvom priestoru ukryjú všetko, čo budete na prechádzke potrebovať. Ich súčasťou je nielen pohodlná podložka na prebaľovanie, ale aj termoobal na fľaše s teplým mliekom či čajom, obal na kľúče a, samozrejme, popruhy, ktorými tašku bez problémov upevníte na kočík. Tašky na prebaľovanie toTs podčiarknu štýl moderných mamičiek a nezbavíte sa ich ani po tom, čo vaše deti vyrastú.

Babatkovo prebalovacia taska tots

Prvotriedna starostlivosť od rána do večera

Podobne ako Red Castle, aj značka Beaba myslí na pohodlie detí a ich rodičov. Práve preto sa zameriava na výrobu praktických pomôcok do domácností s bábätkom, ktoré vás očaria nielen svojou funkčnosťou, ale aj moderným čistým dizajnom. Produkty z dielne francúzskej značky Beaba sa môžu popýšiť svojou kvalitou, jednoduchých použitím, ergonomickými tvarmi či inovatívnosťou. Jedinečné pomôcky starostlivosti o bábätká a deti už 30 rokov rodičom uľahčujú komplexnú starostlivosť od prípravy jedla cez kúpanie až po uspávanie.

Vlajkovou loďou značky Beaba je už viac ako 25 rokov parný varič a mixér Babycook®, s ktorým v priebehu niekoľkých minút deťom pripravíte chutné jedlá od výmyslu sveta. Zelenina, ovocie, mäso či cestoviny sú v tomto parnom variči pripravované na pare, takže počas prípravy nestrácajú vitamíny a minerály dôležité pre priaznivý vývin vašich najmenších. No nezabúdajte, že hlavnou ingredienciou je láska, vďaka ktorej každé jedlo chutí lepšie.

Babatkovo parny varic beaba

Sortiment francúzskej značky Beaba sa stane každodennou súčasťou vášho života s bábätkom a zároveň dokonale doplní váš interiér. Aj na to totiž dizajnéri v Beaba mysleli - všetky produkty tejto značky padnú moderným interiérom ako uliate a stanú sa nerozlučnou dekoráciou vášho domova. Život s bábätkom bude vďaka Beaba od prvého momentu krásny, jednoduchý a plný lásky.

Čas na hranie

Nezanedbateľnou súčasťou detstva je hra, ktorá ani zďaleka nie je iba stratou času. Práve hrou sa deti učia o svete okolo seba, objavujú ho, spoznávajú nové tvary, farby, povrchy, rozvíjajú svoju kreativitu a fantáziu. Medzi prvé hračky, s ktorými sa dieťatko po narodení zoznámi, patria plyšové hračky. V našej ponuke nájdete krásne plyšové hračky Kaloo, ktoré vás nesklamú svojou kvalitou a do detských postieľok prinesú potrebný pocit bezpečia. Objatie plyšovej hračky rozžiari úsmev na detskej tvári a pre rodiča je tento pohľad na nezaplatenie. Plyšové hračky Kaloo však nie sú iba obyčajné plyšové hračky. Pastelové farby a jemný dizajn nedráždia citlivý detský zrak a vďaka prvotriednemu materiálu si môžete byť istí, že ani cmúľanie plyšovej hračky Kaloo vášmu bábätku neublíži.

Babatkovo kaloo

Neskôr, keď už detičky trochu vyrastú, prichádza čas na náročnejšie hračky, ktoré pomôžu rozvíjať hmatovú citlivosť a precvičovať jemnú motoriku detí. Na to sú ako stvorené hračky Smoby z kolekcie Cotoons vytvorené podľa rovnomenného francúzsko-kanadského animovaného seriálu pre najmenších. Hračky z tejto kolekcie patria medzi didaktické hračky a hra s nimi je veľkou zábavou. Krásne farby, roztomilé zvieratká a zvukové efekty nájdete na autíčkach, chodítkach, domčekoch či detských hrazdach. Súčasťou tejto kolekcie sú tiež kolotoče nad postieľku a svetielka v roztomilom prevedení, ktoré pomôžu vašim najmenším nielen spokojne zaspať, ale aj sa prebudiť bez plaču.

Darujte lásku svojim deťom, ale aj sebe! So širokou ponukou francúzskych značiek to bude naozaj hračka. Vstúpte s nami do francúzskeho Bábätkova a nechajte sa unášať krásnym dizajnom, praktickými pomôckami a jedinečnými produktmi, vďaka ktorým bude február ešte viac láskyplný.