Vstúpte do Bábätkova, sveta nízkych cien

  Kategórie: Akcie a zľavy,
3 min
01. feb'18

Poďte s nami do Bábätkova - zázračnej krajiny, kde nájdete množstvo nízkych cien. V Kategórii Hračky pre najmenších teraz nakúpite so zľavou až do 50 % nádherné hračky d renomovaných európskych výrobcov. Hračky od Smoby, Kaloo, Beaba či toTs už čakajú!

Na výlet do Bábätkova sa môžete s detičkami vybrať od 1.2. do 28.2. V ponuke hračiek pre najmenších nájdete kvalitné hračky a pomôcky pre dojčatá s úžasnou zľavou až 50 %. Nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť a siahnite po tej najlepšej kvalite hračiek, akú nenájdete široko-ďaleko. Máme pre vás pár tipov na perfektné hračky, keby ste si náhodou z toho množstva nedokázali vybrať.

Sedátko do vody Žaba s kvetinkou

Sedátko do vane Smoby

Kúpanie dieťatka môže byť niekedy poriadne náročné. V prípade, že kúpete bábätko vo vani, nesmie vám chýbať krásne sedadielko do vody s hračkami. Počas umývania dieťa pohodlne sedí a nemá strach, že sa ponorí pod vodu. Zároveň je zaujaté malými hračkami upevnenými na sedadle. Sedátko je ergonomicky tvarované, takže je maximálne pohodlné a nemusíte sa báť, že sa vo vani pošmykne, pretože drží naozaj pevne.

Hracia deka s hradzou Cotoons Discovery

Deka pre bábätka Smoby

Všetky detičky sa potrebujú hrať v príjemnom prostredí s krásnymi hračkami. Deka na hranie Cotoons Discovery je spojenie jedného aj druhého. Má ružovú hrazdu, na ktorej sú zavesené textilné hračky. Samotná deka je z príjemného materiálu v krásnych pestrých farbách, ktoré podnecujú detskú predstavivosť. Na tejto hracej deke si vaše dieťatko užije chvíle plné zábavy.

Kolotoč nad postieľku s motýlikmi Kvetinka s hudbou

Kolotoč nad postieľku Smoby

Krásny kolotoč nad postieľku prinesie všetkým bábätkám pokojný a ničím nerušený spánok a rovnaké bude aj ich prebúdzanie. Detský kolotoč nad postieľku svieti a hrá príjemnú hudbu pre malé detičky, ktorá dotvára atmosféru. Z kolotoča svetielkuje množstvo malých hviezdičiek a kvetiniek. Kolotoč nad postieľku bez problémov pripevníte k rámu postieľky a rovnako bezproblémové je aj jeho zapínanie a vypínanie.

Parný varič a mixér Beaba Babycook®

Parný varič a mixér Beaba

Revolučný výrobok značky Beaba vám uľahčí starostlivosť o deti a od základov zmení pohľad na detskú stravu. Multifunkčný robot Beaba je výborný pomocník v domácnosti, vďaka ktorému vašim deťom rýchlo a jednoducho pripravíte chutné kaše. Jedlo je vo variči Beaba Babycook® pripravované na pare a nestráca tak vitamíny a výživné látky dôležité pre správny rast vášho bábätka. A najlepšie na tom je, že vám to celé nezaberie viac ako 15 minút.

Detský domček so stanom Discovery Cotoons

Domček pre najmenších Smoby

Jedinečný detský domček nesmie v izbe vášho drobca chýbať. Detský domček je multifunkčný, takže dieťatko sa môže hrať v domčeku, ktorý mu však vedia rodičia zmeniť na detský stan rýchlo a jednoducho. Stan pre deti má aj zvukové a svetelné efekty, ktoré potešia každé dieťatko. Detský domček má otváracia dvierka a pred vchodom sa nachádza aj kvetinka a okienko, vďaka čomu deti ešte viac zaujme.

Správny detský vývin dokážete podnecovať odmalička aj hračkami. U nás nájdete tie najkvalitnejšie hračky od renomovaných európskych výrobcov, na ktoré máte od 1.2. do 28.2. zľavu až 50 %. Nenechajte si ujsť tento jedinečný výlet do Bábätkova a vyberte pre svoje detičky tie najkrajšie hračky pre najmenších.

Vstúpte do Bábätkova