August plný darčekov! Ktorý poputuje k vám?

  Kategórie: Akcie a zľavy,
4 min
01. aug'19

Príchod augusta je pre mnohé deti smutný, pretože znamená jedno - do konca prázdnin zostáva už iba mesiac. Na smútok však v auguste neostane ani minútka času! Naši usilovní Mackovia si pre vás totiž pripravili množstvo darčekov, ktoré zaženú smútok, ale aj myšlienky na blížiaci sa školský rok. Privítajte spolu s nami august plný darčekov!

Musíme priznať, že naši traja Mackovia si tentokrát zaslúžia poriadnu pochvalu! Rozhodli sa, že v auguste vás poriadne odmenia a budú len rozdávať a rozdávať. A keďže veľmi dobre vedia, že nie všetky deti baví jedno a to isté, prispôsobili tomu aj augustové darčeky. Poďte sa spolu s nami pozrieť na to, čo vám Oli, Mila a Bruno v auguste pribalia k objednávkam!

Blog more beztextu

Bazénik, batoh či plachetnica?

Predstavte si, že do kancelárie vám vbehnú traja Mackovia, ktorí sa okamžite začnú prekrikovať. „Budeme rozdávať batohy! Tie sa im pred začiatkom školy zídu!”, kričala praktická Mila a mávala nám pred nosom batohom smarTrike.

Do toho však vykrikoval aj Bruno, takisto so svojím darčekom: „Nie! Budeme im k objednávkam pribaľovať bazéniky! Sú predsa ešte prázdniny a deti sa chcú kúpať!” A hneď sa aj pustil do nafukovania bazéna.

No a nezaprel sa ani Oli, ktorý vždy sníval o tom, že jedného dňa precestuje celý svet. „V auguste budú darčekmi plachetnice a hotovo!”, snažil sa presadiť svoje prostredný Macko a ani sme sa nenazdali, plachetnice AquaPlay už plávali v umývadle.

Nebudeme vám klamať, z troch hlučných Mackov nás poriadne rozbolela hlava a v kancelárii zavládol totálny chaos. Nakoniec sa nám ich však zázrakom podarilo utíšiť a prisľúbili sme im, že od 1.8. do 31.8. budeme rozdávať všetky darčeky, ktoré vybrali. Za úlohu sme im však dali vymyslieť pravidlá a pridali sme vlastnú podmienku - darčeky sa nebudú dať kombinovať. Chceme predsa, aby sa ušli všetkým deťom. S tým Mackovia súhlasili a odobrali sa do skladu spisovať pravidlá. My sme si zatiaľ povedali, že vám predstavíme darčeky.

Plachetnica AquaPlay k nákupu nad 20 €

Plachetnice sk

Podarilo sa vám v našom eshope počas augusta nakúpiť za minimálne 20 €? Máme pre vás dobrú správu! Ako darček vám k nákupu pribalíme jednu z troch plachetníc AquaPlay Regatta. Tieto lodičky v krásnych pestrých farbách sú vyrobené z recyklovateľného plastu a deťom prinesú kopec zábavy nielen v lete, ale aj na jeseň či v zime. Z vodných dráh AquaPlay ich vaši malí námorníci môžu presťahovať do vaní, kde im budú robiť spoločnosť počas každého kúpeľa. Nakúpte u nás od 1.8. do 31.8.2019 nad 20 € a plachetnica AquaPlay je vaša!

Batoh smarTrike ako darček k trojkolkám

Batoh sk blog

Pre malých výletníkov sme si zase pripravili iný darček - ku všetkým trojkolkám smarTrike, ktoré si u nás zakúpite v auguste, od nás dostanete praktický a štýlový batoh smarTrike vhodný do práce, do školy, ale aj na výlety. Batoh smarTrike je veľmi ľahký a okrem hlavného úložného priestoru na zips určite oceníte aj menšiu kapsičku nachádzajúcu sa vpredu. Vďaka batohu budete mať voľné ruky, ktorými sa môžete naplno venovať svojim ratolestiam.

Bazénik pre deti k domčekom Smoby

38 banner domcek smoby bazen darcek

Postav dom, zasaď strom a… nafúkni bazén! Takto nejako si svoj darček predstavoval Bruno. Podľa neho totiž ku každému poriadnemu domčeku Smoby patrí aj bazénik. Všetkým, ktorí svoje deti počas augusta potešia ľubovoľným domčekom Smoby, pribalíme zadarmo bazén Mondo s rozprávkovým motívom. Na výber budete mať z dvoch bazénikov - poteší vaše deti viac ružový bazén s motívom obľúbenej Hello Kitty alebo červeno-žltý bazén s legendárnou rozprávkou Autá? Do poznámky nezabudnite uviesť, o ktorý bazénik máte záujem.

Mackovia a ich podmienky

Mysleli sme si, že Mackovia zabudli na písanie podmienok, ale mýlili sme sa. Po čase sa k nám všetci traja vrátili aj s papierom v ruke. Boli na ňom tieto podmienky:

  1. Darčeky nie je možné kombinovať, to znamená jedna objednávka = jeden darček.
  2. Ak bude vo vašom nákupnom košíku domček Smoby, pribalíme vám bazénik, nie lodičky.
  3. Ak si zakúpite trojkolku smarTrike, dostanete batoh, avšak nie lodičky, hoci je vaša objednávka nad 20 €.
  4. Ak si objednáte domček Smoby aj trojkolku smarTrike, dostanete od nás batoh, nie bazénik.

Celý august sa v našom eshope nesie v znamení darčekov a vy ste jeho súčasťou! Potešte svoje deti krásnymi hračkami, ku ktorým vám naši usilovní Mackovia s radosťou pribalia krásny darček. Už viete, ktorý poputuje k vám domov?

Pustite sa do nákupov!