AquaPlay: ideálna hra na záhradu aj balkón

  Kategórie: Tipy na hračky,
3 min
16. apr'20

Čas, ktorý v týchto dňoch trávime s deťmi na čerstvom vzduchu, je vzácny a vieme si ho vychutnať ako nikdy predtým. Rovnako si vaše deti vychutnajú hru s vodnými dráhami AquaPlay, ktoré ponúkajú oveľa viac ako iba zábavu. Objavte čaro dokonalých hračiek na záhradu aj na balkón.

Skúmať tajomstvá vody a pozorovať fungovanie priehrad už deti nemusia iba na hodinách fyziky. Postavte si spolu s nimi na balkóne alebo na záhrade originálnu vodnú dráhu AquaPlay, vďaka ktorej sa vaše deti ponoria do sveta vodnej sily a uvidia, ako dokáže vodný tok pohnúť turbínami, vrtuľami a loďkami. Čo všetko ešte vodné dráhy AquaPlay ponúkajú?

Švédsko-nemecká kvalita

Značka AquaPlay navrhuje svoje vodné dráhy a doplnky vo Švédsku a všetky dizajny pretvára do skutočnej podoby v Nemecku. Výsledkom tejto špičkovej spolupráce sú krásne a kvalitné vodné systémy, ktoré spĺňajú prísne európske normy. Popýšiť sa môžu aj UV filtrom, ktorý ochráni vysokokvalitný, recyklovateľný plast pred slnečným žiarením. Vďaka tomu budú vodné dráhy, lodičky a postavičky vyzerať aj po rokoch ako nové a plast nevybledne a nepopraská. Známkou kvality vodných dráh AquaPlay sú okrem iného aj oblé hrany a trojročná záruka, ktorá poteší mnohých rodičov.

Zábavná hodina fyziky

Vyučovanie sa presunulo zo škôl do detských izieb a mnohí rodičia si trápia hlavy nad tým, ako deťom vysvetliť náročnejšie predmety, medzi ktoré fyzika nepochybne patrí. Vodné dráhy AquaPlay sú síce určené pre deti už od 3 rokov, ale s radosťou sa s nimi zahrajú aj školopovinné deti, pre ktoré bude skúmanie zákonov vody nielen učením, ale aj hrou.

Počas hry s vodnou dráhou AquaPlay skúmajú malí fyzici a objavitelia princíp plávania a potápania, fungovanie vodného kolesa, spôsob stavania či pevnosť konštrukcií. Celý príbeh vodnej hry sa začína vodnou pumpou, ktorou dieťa načerpá vodu do hornej nádrže. Potom stačí otvoriť kanál a pozorovať, akú silu má voda a ako berie so sebou všetky loďky, trajekty a kompy.

Pri hre s vodnými systémami sa deti naučia, ako tečie voda alebo ako sa dvíha a klesá vodná hladina v skutočných priehradách. Vysvetliť fyzikálne princípy vody bude vďaka vodným dráham AquaPlay naozaj hračka.

Vodne drahy kombinacia blog

Nekonečné možnosti skúmania

Systém vodných dráh AquaPlay je premyslený do najmenšieho detailu a deti sa do hry ponoria od úplného začiatku. Vodné dráhy sú totiž navrhnuté tak, že sa dajú rozširovať a ponúkajú deťom neobmedzené možnosti na kreatívne prestavby. Skombinovaním viacerých vodných dráh môžete spolu s deťmi postaviť obrovskú vodnú priehradu, ktorá môže konkurovať aj tým najväčším priehradám na svete.

Súčasťou každej priehrady môže byť vďaka tomuto jedinečnému systému most, horská jaskyňa, jazierko, kontajnerový žeriav či dokonca vodné delo. Spoločnosť budú deťom počas hry robiť roztomilé postavičky na čele s medvedím kapitánom menom Bo. Nechýbajú ani plachetnice, člny s nákladom a, samozrejme, vodná pumpa, ktorá odštartuje každú hru.

Nechajte sa vtiahnuť do vodného sveta dráh AquaPlay silným prúdom a postavte si spolu s deťmi jedinečné edukačné vodné dráhy. Váš balkón či záhrada sa razom premení na originálnu vodnú priehradu, ktorá očarí nielen deti, ale aj dospelých.

Objavte tajomstvá vody