Adventný kalendár Mackov: odkrývajte okienka a vyhrávajte

3 min
01. dec'19

Adventný kalendár a jeho každodenné sladké prekvapenia patria k vianočnému obdobiu rovnako ako samotný Štedrý deň a darčeky pod stromčekom. Svoje o tom vedia aj naši traja Mackovia, ktorí vám a vašim ratolestiam opäť prinášajú december plný krásnych hračiek a ešte krajších výhier. Odkrývajte spolu s nami okienka adventného kalendára a zapojte sa do súťaže o skvelé ceny. Ste pripravení?

Naši Mackovia Oli, Mila a Bruno veľmi dobre vedia, čo majú deti rady, preto ich bystrému zraku neunikol fakt, že všetky deti sveta milujú adventné kalendáre! Veď čo môže byť krajšie ako každý deň otvoriť tajomné okienko a nájsť v ňom čokoládku, ktorá sa rozplýva na jazyku? Aj na to majú naši Mackovia odpoveď - lepšie ako sladká čokoládka je nová hračka!

Zo sladkostí predsa zvyknú bolieť zúbky a brušká a, povedzme si úprimne, Mackovia by všetkých 24 sladkých okienok otvorili v jeden deň. Preto vymysleli vlastný adventný kalendár, ktorý v sebe ukrýva parádne hračky. No a ako to už býva zvykom, spísali aj vlastné pravidlá, ktoré vám teraz v ich mene pretlmočíme. Nie každý totiž rozpráva mackovštinou.

Adventny kalendar blog text sk

Každý týždeň jeden výherca

Počas adventu, teda v období od 1.12. do 24.12. čaká na našom webe adventná súťaž na všetkých zákazníkov, ktorí v tomto čase vytvoria objednávku a nakúpia ľubovoľné hračky. Oli, Mila a Bruno z vašich zaregistrovaných objednávok počas každej nasledujúcej adventnej nedele a na Štedrý deň vyžrebujú jedného šťastlivca, ktorý sa do súťaže zapojí práve s číslom vytvorenej objednávky.

To však nie je všetko! Mackovia si pre vás pripravili ešte jedno malé prekvapenie - každý deň si budete môcť vybrať jednu z dvoch hračiek, ktorú by ste pre svoje deti chceli vyhrať viac a práve tá k vám v prípade výhry nakoniec poputuje.

Žrebovať sa bude 8., 15., 22. a 24.12 a vy sa na našom webe, ale aj na facebooku dozviete meno šťastného výhercu. Všetky výhry Mackovia po ukončení adventného kalendára zabalia a naraz pošlú výhercom. Na nové hračky si vaši drobci síce budú musieť chvíľu počkať, no vďaka tomu budú mať Vianoce hneď dvakrát. A Vianoce dvakrát do roka sú predsa splneným snom všetkých detí!

Ako adventný kalendár funguje?

  1. Nakúpte u nás v čase od 1.12. do 24. 12. 2019 akékoľvek hračky
  2. Otvorte si adventný kalendár, ktorý nájdete tu
  3. Vyberte si jednu z dvoch hračiek, ktorú chcete vyhrať a napíšte k nej číslo vašej objednávky
  4. Zapojiť sa môžete aj každý deň, no vyhrať môžete iba raz
  5. Žrebujeme vždy počas adventnej nedele a na Štedrý deň, teda 8.12, 15.12, 22.12 a 24.12
  6. Všetky výhry budú odoslané po ukončení adventného kalendára

Tak čo vy na to, rodičia? Páči sa vám myšlienka adventného kalendára, z ktorého vaše deti nebudú bolieť zúbky ani brušká? Prvé okienko môžete otvoriť už dnes! Stačí kliknúť tu a Mackovia vás prenesú do zázračného adventného kalendára.