Bicykel Xtend Mg+Bike Red smarTrike rozšíriteľný rám z magnézia a 2 kotúčové brzdy od 3-7 rokov

Popis produktu

Prekvapte svoje dieťa evolučným bicyklom Xtend Mg+ Bike od špičkového výrobcu smarTrike. Pýši sa prvotriednym rozšíriteľným rámom z magnézia, ktorý sa prispôsobí veľkosti a schopnostiam dieťaťa, aby získalo čo najlepšie zážitky a skúsenosti z jazdy. Pevný odľahčený rám umožní dieťaťu ľahšie udržiavať rovnováhu a minimalizuje jeho námahu. Malí jazdci ocenia ergonomické sedadlo, na ktorom vydržia sedieť dlhé hodiny a pri brzdení sa spoľahnú na kotúčové brzdy najvyššej kvality. XTend Mg+ v červenom vyhotovení rastie spolu s vaším dieťaťom od 3 do 7 rokov.

Xtend Mg+ rastie s vaším dieťaťom v 3 krokoch:

  • Krok 1: Balančné odrážadlo
    Vo veku 3-4 rokoch ho používa ako odrážadlo - bez pedálov a s rámom na najnižšej úrovni. Učí sa ako správne udržiavať rovnováhu, stabilitu, pripravuje sa na prechod na bicykel. V prípade únavy využije stúpadlá pod sedadlom, na ktoré si vyloží nôžky.
  • Krok 2: Bicykel
    Vo veku 4-5 rokoch môžete pripojiť na bicykel pedále a dieťa sa začne učiť samostatne pedálovať.
  • Krok 3: Prispôsobenie veku a výške dieťaťa
    Vo veku 6-7 rokov deti rýchlo rastú a vy máte možnosť im upraviť bicykel presne na mieru. Nastavujte výšku sedadla a predĺžte rám, aby čo najlepšie vyhovoval potrebám dieťaťa.

Nadčasový bicykel Xtend Mg+ vydrží vo vašej rodine po dlhé roky a využijú ho aj ďalšie generácie detí. Vďaka jeho jedinečnej funkcii dokážete nastaviť výšku sedadla od 38 do 56 cm, výšku rúčok od 65 do 70 cm a celkovú dĺžku bicykla od 103 do 105 cm. Výrobca smarTrike prináša deťom výsledok dlhoročného vývoja, ktorý ich prekvapí svojou multifunkčnosťou, vysokou kvalitou a elegantným vzhľadom. Protišmykové pedále a kvalitné kolesá zabezpečia hladkú a bezproblémovú jazdu aj po menších nerovnostiach. Na prednom kolese je blatník, ktorý bráni nadmernému znečisteniu detského oblečenia najmä počas nepriaznivého počasia.

Deti sa s bicyklom vydržia zabávať dlhé roky, budú si posilňovať svalstvo na rukách aj nohách, naučia sa udržovať rovnováhu a stabilitu. V prvých rokoch sa odrážajú na odrážadle a neskôr, keď im pripojíte pedále, majú už správne návyky, a o to rýchlejšie sa začnú samostatne bicyklovať. Xtend si môžu medzi sebou požičiavať aj súrodenci, ktorým nastavíte bicykel podľa ich potrieb. Hmotnosť bicykla je 7,5 kg. Pre vyššiu bezpečnosť dieťaťa odporúčame využívať aj bezpečnostné doplnky, medzi ktoré patria detské chrániče a prilba. Nie sú súčasťou produktu, dajú sa však u nás samostatne dokúpiť.

Vlastnosti

  • bicykel a odrážadlo 2v1
  • pevná kovová konštrukcia z magnézia
  • stúpadlá pre oddych a relax
  • rozšíriteľný rám
  • kotúčové brzdy
  • odnímateľné protišmykové pedále
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • blatník na prednom koliesku
  • od 3 do 7 rokov
  • najmodernejší dizajn
  • spĺňa aj najvyššie bezpečnostné požiadavky

smarTrike je celosvetovo najpredávanejšia a naviac oceňovaná značka detských trojkoliek a odrážadiel. Na trhu pôsobí už dekádu, a ako prvý výrobca prišiel s inováciou výškovo nastaviteľnej rúčky pre rodiča. smarTrike je svetový líder v predaji, produkcii a inováciách detských trojkoliek a odrážadiel. S miliónmi trojkoliek predaných každoročne je zárukou kvality a bezpečnosti aj pre vaše ratolesti. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Výška sedacej plochy37 - 56 cm
Celková dĺžka105 - 108 cm
Výška rúčky65 - 70 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť7,5 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.