Benzínová pumpa Autá 3 Smoby elektronická so zvukmi a svetlom červená

Popis produktu

Hľadáte hračku, ktorá by potešila vášho chlapčeka, ktorý miluje rozprávku Autá 3 (Cars 3)? Elektronická detská benzínová pumpa Autá 3 Smoby je jedinečná detská hračka určená pre všetkých malých závodníkov od 3 rokov, ktorí sa radi starajú o svoje autíčka. Benzínová pumpa pre deti je vyhotovená v atraktívnom červeno-čiernom dizajne s motívom Áut, obľúbenej animovanej rozprávky, ktorú poznajú deti po celom svete. Malí chlapci si túto benzínovú pumpu zamilujú na prvý pohľad a zabaví ich na dlhý čas.

Natankovať a zaplatiť

Tankovacia pištoľ naučí každého malého závodníka, ako opatrne tankovať svoje autíčko, aby malo plnú nádrž a mohol s ním kedykoľvek vyraziť na výlet. Po každom tankovaní však nesmie zabudnúť odložiť tankovaciu pištoľ naspäť do držiaka. Praktický a prehľadný detský displej na benzínovej pumpe poslúži malému chlapčekovi na kontrolu, koľko bude musieť zaplatiť za natankovaný benzín. O starosti s platením sa postará priložená platobná karta, s ktorou drobček môže zaplatiť rýchlo a bez starostí. 

Kontrola stavu vozidla

Benzínová pumpa od Smoby poslúži chlapcovi aj pri kontrole svojich autíčok. Na detskej pumpe chlapček nájde prenosný elektronický kontrolný modul, ktorý môže ľahko zložiť a ísť k autíčku skontrolovať, či sú všetky parametre v poriadku. Kontrolný modul svieti a a vydáva realistické zvuky Bip, Bip, Bip, ktoré budú chlapčeka informovať o presnom technickom stave vozidla a či spĺňa bezpečnostné štandardy. Manuálne ovládané kontrolky pre kapacitu batérie, funkčnosti svetiel alebo hladinu oleja naučia malého pretekára, aká je norma pre spoľahlivý chod vozidla. Vďaka funkcii testovanie rýchlo zistí, kde je chyba a môže sa ju pokúsiť napraviť. Na kontrolnom module sa nachádza aj ručná sonda, vďaka ktorej bude vyhodnocovať jednotlivé parametre na svojom autíčku.

Učí a rozvíja

Elektronická detská pumpa slúži nielen na zábavu, ale u malých chlapčekov rozvíja jemnú motoriku, koncentráciu a zmysel pre detail. Deti pochopia, že sa treba o každé auto starostlivo starať, aby správne a bez problémov fungovalo. Vďaka tejto detskej hračke sa u chlapcov rozvíja aj logické myslenie, predstavivosť a fantázia, čo určite ocenia aj ich rodičia. Elektronická pumpa pre deti je veľmi prakticky riešená a jej celkové rozmery sú 44*11*51 cm a jej celková výška je 51 cm. Všetky diely sú vyrobené z kvalitných a odolných materiálov, ktoré ocení každý malý mechanik.

Francúzsky výrobca Smoby, ktorý patrí medzi najspoľahlivejších výrobcov detských hračiek, sa vyznačuje vysokou kvalitou svojich hračiek a elegantným dizajnom, ktorí milujú deti po celom svete. Všetky výrobky Smoby podliehajú prísnej kontrole vo všetkých fázach výrobného procesu a spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Rodičia sa tak môžu spoľahnúť na to, že sa ich ratolestiam dostane do rúk naozaj kvalitná a bezpečná hračka.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery44*11*51 cm
Celková výška51 cm
Rozmery balenia26*15*52 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 3 x AA LR6 1.5V
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.