Bazén s pieskovou filtráciou Wood pool Exit Toys kruhový oceľová konštrukcia 488*122 cm hnedý od 6 rokov

Popis produktu

Bazén s filtráciou Wood pool je najväčší kruhový bazén od holandskej značky Exit Toys s rozmermi 488*122 cm, takže sa v ňom pohodlne okúpu rodičia spolu so svojimi deťmi. Robustný bazén v hnedom vyhotovení so vzorom dreva ozdobí každý dvor a záhradu, je vybavený špičkovou pozinkovanou oceľovou konštrukciou ošetrenou práškovou technológiou, takže vynikajúco odoláva korózii. Bazén je vďaka 14 pevným kovovým nohám veľmi stabilný, stojí pevne na mieste a prístup k nemu umožňuje rebrík s protišmykovými schodíkmi. Špičkové pieskové filtračné čerpadlo sa postará o bezproblémové prúdenie vody a zároveň ju zbavuje nečistôt.

Objem bazéna je 19330 litrov, vnútorná časť bazéna je modrá, vďaka čomu bude voda pôsobiť čistým a sviežim dojmom. Celková váha bazéna je 89 kg a plocha na plávanie má priemer 465 cm s odporúčanou hĺbkou vody 110 cm. V bazéne sa pohodlne okúpe 8 dospelých osôb alebo viacero detí už od 6 rokov. Jeho 3-vrstvový plášť pozostáva z odolného PVC materiálu a polyesteru, takže sa vyznačuje vysokou životnosťou. Súčasťou balenia je aj sada na prípadnú opravu steny plášťa. Piesok do filtrácie nie je súčasťou balenia. Tento skvelý bazén zapadne do každej záhrady a počas horúcich letných dní vám prinesie osviežujúce zážitky na dlhé roky.

Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Bazény sa vyznačujú originálnym holandským vzhľadom a najvyššou kvalitou, poskytnú zábavu celej rodine!


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Rozmery488*122 cm
Hmotnosť89 kg
Objem L19330 l
Priemer488 cm
Farbahnedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.