Batoh Kravička Janod na zips od 3 rokov

Popis produktu

Detský batoh na zips Kravička je pekný vak pre deti vhodný od 3 do 8 rokov. Batoh s motívom kravičky má rozmery 23*10*25 cm a krásne farebné prevedenie, ktoré upúta každé dieťa. Batoh s magnetickým uzáverom je veľmi praktická pomôcka na cesty, súčasťou je jedno veľké vrecko na zips a jedno menšie vrecko. Detský batoh sa vďaka nastaviteľným popruhom prispôsobí každému dieťaťu, magnetická spona zabezpečí maximálnu ochranu detských pokladov v batohu. Dieťa si môže svoj batôžtek označiť prostredníctvom štítka na menovku. Je to nadčasový doplnok na cestovanie, ktorý sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobený z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Ak máte doma malého cestovateľa, neváhajte a zakúpte mu tento štýlový detský batoh na zips. Doprajte vášmu dieťatku pocit zodpovednosti, nech si do batoha zbalí to najdôležitejšie a najcennejšie, bez čoho sa na výlete alebo dovolenke nezaobíde. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Vďaka jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a pestrým farbám sa batoh na cesty pre deti jednoznačne zapáči každému malému aj veľkému cestovateľovi.

Janod je výrobca jedinečných a kvalitných hračiek a doplnkov s francúzskym dizajnom, ktoré sú nielen zábavné, ale aj rozvíjajú inteligenciu detí. Jeho história siaha do roku 1970. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • detský batoh na zips s magnetickým uzáverom
  • s jedným veľkým vreckom na zips, jedným menším vreckom, magnetickou sponou a nastaviteľnými popruhmi
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • rozmery 23*10*25 cm
  • vhodná pre deti od 3 do 8 rokov
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery23*10*25 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.