Batoh líška Kids Lunch Box Fox toT's-smarTrike na rameno z neoprénu

Popis produktu

Štýlový batoh Kids Lunch Box Fox od renomovaného výrobcu smarTrike je nadčasový produkt, ktorý je súčasťou elegantnej a módnej línie toT's, ktorá v sebe skrýva praktické doplnky pre deti v najvyššej kvalite. Praktický batoh s motívom líštičky s uškami je vyhotovený z neoprénu - vysokokvalitnej látky, ktorá sa vyznačuje vysokou pevnosťou a vodeodolnosťou. Detský batoh je vďaka tomu ultraľahký a taktiež má vynikajúce izolačné vlastnosti. Chlapci a dievčatká od 3 rokov ocenia nádherný farebný dizajn a budú šťastné z nového batohu, do ktorého si budú môcť zabaliť obedík alebo desiatu.

Prednosti batohu Kids Lunch Box 

  • batoh cez jedno rameno
  • priestranný úložný priestor s vnútorným vreckom
  • materiál z neoprénu pre jednoduché čistenie a izoláciu potravín
  • nastaviteľný popruh
  • kvalitný zips z väčšej časti obvodu pre jednoduchší prístup
  • moderný nadčasový dizajn

Deti sa pri balení môžu spoľahnúť na dostatok úložného priestoru, pričom vnútri nechýba ani priehradka na drobné predmety. Batoh si dieťa dáva na chrbát cez rameno, pričom si ho môže ľubovoľne prispôsobiť. Povrch batoha sa dá jednoducho čistiť navlhčenou handričkou. Dôkladne prepracovaný batoh poteší každé dieťa svojím prepracovaným vzhľadom a praktickosťou. Rozmery batohu sú 19*8*23 cm. Malé deti ho využijú  pri nosení do škôlky, návštevy či výlety s rodičmi a kamarátmi. 

SmarTrike je špičkový výrobca detských trojkoliek a kolobežiek, ktoré na svetovom trhu nemajú konkurenciu. Najnovším radom produktov sú doplnky na starostlivosť pre bábätká a najmenšie deti toT‘s. Je to inovatívna kategória, ktorá je praktickým a zároveň štýlovým riešením pre každodenné potreby rodičov a ich detí. Doplnky sú vyrábané z najlepších a najkvalitnejších materiálov so zameraním na detaily.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Rozmery19*8*23 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,2 kg
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.