Basketbalový kôš na šmykľavky a stenu Basketball Hoop 3v1 Smoby s fixáciou na uchytenie a UV filtrom

Popis produktu

Basketbalový kôš na šmykľavky a stenu Basketball Hoop 3v1 od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje vynikajúci darček pre všetky športovo založené deti už od 3 rokov. Kvalitný basketbalový kôš je vyrobený z prvotriednych plastov, jeho povrch je chránený UV filtrom, takže si zachová krásny vzhľad aj po rokoch používania. Basketbalový kôš je kompatibilný so šmykľavkami: Toboggan XL Slide, Toboggan XL Slide Green a Toboggan Super Megagliss 2v1. Hlavnou prednosťou basketbalového koša je možnosť rôzneho uchytenia - dá sa pripevniť na šmykľavku z bočnej strany alebo prednej strany šmykľavky. Detský kôš takisto dokážete upevniť aj na klasickú stenu v ľubovoľnej pozícii, ľahko ho prispôsobíte veku a výške dieťaťa.

Basketbalový kôš predstavuje perfektný doplnok ku šmykľavkám Smoby, pričom sa dá používať aj samostatne. Deti si vďaka nemu rozvíjajú športový talent, trénujú si koordináciu ruka-oko, pohybom na čerstvom vzduchu si posilňujú imunitu. Pri hre v záhrade kombinujú šport a zábavu, spolu so svojimi kamarátmi a súrodencami súťažia, kto dokáže najpresnejšie hádzať a zároveň sa môžu veselo šmýkať. Basketbalový kôš je vybavený fixačnou sadu na uchytenie, umožňuje ľahkú montáž a demontáž. Rozmery basketbalovej konštrukcie s košom sú 43*54*55 cm, pričom jeho celková výška je 54 cm. Priemer basketbalového koša je 27 cm, lopta nie je súčasťou balenia. 

Francúzsky výrobca Smoby prináša deťom kvalitné hračky už celé desaťročia. Hračky Smoby majú pestré farby a preto podnecujú detskú fantáziu a predstavivosť, pomáhajú im rozvíjať jemnú motoriku a sebavedomie. Majú tiež oblé hrany, ktoré chránia deti pred zranením. Plast na hračkách Smoby je zamatový na dotyk, sú zárukou francúzskej kvality, bezpečnosti a originality.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery43*54*55 cm
Celková výška55 cm
Rozmery balenia40*13*58 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.